Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aveam si eu doua piersici intr-unul dintre pomi, care erau aproape coapte. Ieri mai erau doar ramasite dintr-una si cealalta era si ea un sfert mincata. De pasari. E clar ca trebuie sa pun o plasa, altfel n-avem sanse sa mincam nimic. Si in Romania maninca pasarile tot ce prind?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Merci LiMus!
Ramona, poate v-ar folosi o sperietoare de pasari...Copiii s-ar distra teribil in timp ce-o confectionati! Cat despre plase, macar la rosii tot ar prinde bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am curtea plina de samburi de cirese, mancate de grauri din curtile vecinilor...."Lichideaza" si strugurii...

Mi-au inflorit Calla si levantica, am pus pozeeee:

http://community.webshots.com/album/553667838YZshaI?start=132

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uau Vic,cat este de frumoasa cala!Superba!
Ramona,ciresul meu anul asta a facut cirese fooarte putina fata de anul trecut,dara colo sa mancam de cateva ori tot erau!E intr-o zi,a venit un sto de grauri,s-a asezat in el si le-au mancat pe toatenu mai exista nici macar una!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Vai Victoria, ce flori, mi-au luat respiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Vai, Victoria, cat de frumoasa e cala ta! Am si eu una asa, da' n-am ce poza la ea ca-s numai 3 frunze . Eu tot incerc sa pozez nufarul da' ma fenteaza, se deschide doar cand e soare puternic si seara si dimineata cand ma-nvart eu pe langa el e tot inchis! Da' nu-i nimic, ca vine week-end-ul (daca nu s-o ofili floarea pana atunci). In rest, incep timid sa mai infloreasca si alte chestii, da' acum deja stau si ma-ntreb, oare eu am pus numai flori mov? Ca toate-s cam variatiuni pe tema asta . Complicat gradinaritul asta, zau!

"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE

Mergi la inceput

Fetele, multumesc mult pentru aprecieri... Insa e mult si greu de munca, 2-3 ore pe zi ud si ingrijesc la ele...
Am vizitat gradina unor prieteni care e ca stadionul Wimbledon, gazon tuns milimetric si cateva flori ordonate, la mine e jungla prin comparatie...
Nu va mai spun ca m-am apucat si de crescut legume, de amorul artei ca multe nu cred ca o sa apucam sa mancam, insa pana acum sunt super ok ceapa, usturoiul, mararul, cimbrul si patrunjelul.
Cu rosiile "cherry" ma chinui de luni de zile( facut rasad si tinut pe holuri din martie) si sunt niste piticanii sfrijite, ardeii, gogosarii si vinetele abia le-am repicat, mare lucru nu cred ca o sa iasa. Vad ce merge anul asta si la anul nu ma mai complic atat...
Mi-a mai inflorit un crin mare, galben, pe ceilalti albi si parfumati mi i-au calcat cainii alergand dupa pisici asa ca nu am ce sa va arat din crini..

Lonicera mi-a imbracat aproape complet zidul, miroase minunat, am pus un hamac langa ea, faclii pe terasa , si seara e teribil de romantic

Ma duc sa fac pozici si ma intorc cu ele...

V

Edit: pus pozici cu crin pe pag.12 http://community.webshots.com/album/553667838YZshaI?start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Victoria, frumoase flori ai! Caprifoiul a inflorit si la mine si ne imbata de parfum! Nu te descuraja cu legumele, trebuie sa fie unele care merg usor si la tine. De ex. la noi au mers intotdeauna fara probleme si mari ingrijiri, salata, dovleceii si castravetii. Ardeii se chinuie rau, chiar cu rasaduri cumparate! Eu n-am reusit sa fac rasaduri de ardei, desi am avut vreo trei feluri de seminte!Cred ca le trebuie un sol mai nisipos. La fel si la vinete, nici n-am indraznit sa pun. Rosii am pus o gramada si din rasadurile facute de mine, chiar si "ciresele", dar astea au fost mai tarziu puse. Am avut rasaduri care au mers bine din prima si altele care s-au urnit tare greu si am mai inlocuit din ele. Sa vedem rezultatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Victoria, sint superbe florile!
Am si eu in continuare problema cu pasarile. Sotul n-a pus plasa, asa ca mincam ce binevoiesc sa ne lase ele...
N-am mai ajuns sa fac poze. A mai inflorit si la mine cite o dalie, suzana cu ochi negri, inca vreo citeva floricele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

In legatura cu rasadurile de legume, stiti vorba aia, omu' cand nu are de lucru, isi face..
Am pastrat de asta toamna semintele de la cel mai frumos ardei gras si gogosar, in februarie( parca) le-am pus in caserole cu pamant. Semintele de rosii "cherry" le-am luat de la Metro. Au rasarit toate destul de greu( am tinut laditele pe hol pana s-a incalzit afara).Am primit 12 rasaduri de rosii "normale" care sunt deja in stadiul de gogonele, dar astea ale mele sunt mici si pricajite...
Apoi am pus si seminte de vinete in 2 ladite cu pamant care au iesit f. repede, le-am transplantat, dar e pamantul prost...Noroc ca am aspersoare bune, dar tot petrec 2-3 ore pe zi cu udatul, am 5 furtune la hidrofor, fiecare "responsabil" de un sector de gradina...

V

Mergi la inceput