Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Martie . Chiar ma gindeam pe unde sinteti, nici Daniela b n-a mai aparut. Stiu ca a fost plecata luna trecuta.
Eu am vazut azi o gradina... Cu teren de tenis (plus instalatie nocturna), piscina si spa, terasa acoperita, alta terasa in mijlocul curtii, cu semineu exterior si sistem de incazlire, gratar afara (si chiubeta, si frigider si nu stiu ce o mai fi fost acolo), playground (in genul cum are Georgeta), o trambulina imensa si inca loc destul. Avea o alee cu cinci arcade din fier forjat, cu ceva planta cataratoare. Nu mai spun cum era casa! Eu m-as multumi cu o cosmelie, dar sa am curtea aia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
valentinag spune:
Eu sunt la servicial meu sotz e la mosie de ieri,a taiat iarba,a udat-o,a udat rosii,ardeii,castravetii care au castraveti deja,micuti,da au,m-a sunat sa-mi dea raportul care cum ce,numai ca tantalaul a uitat aparatul acasa,deci nicio poza la tura asta de flori
Ramona,io vreau casa la aia,ca gradina mea imi place
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ramona J spune:
Cine face atita curatenie? Ca-i mare rau!
Eu vreau gradina mare-mare. In oras! Cu pret mic!
olympia spune:
Bine ai revenit Martie! Bronzata, bronzata?
Ramona, ce dreptate ai cu dereticatul intr-o casa mare! Eu am avut pauza la gradina, ca azi ne-am sarbatorit cu aia mica! Am avut petrecere cu fetitele si nu-mi spuneti mie ce smotru inainte , dar mai ales dupa! Ca sa iasa petrecerea ...PERFECTA! Asa a cerut-o sefa mica!
Ramona J spune:
Olympia, sa-ti traiasca micuta sefa!
Asta a fost problema mea cind am cautat casa. Eu vroiam casa mica pe teren mare, dar ele sint toate mari si pe teren mic.
olympia spune:
Multumesc de urare Ramona!
Nu cred ca fac ceva azi in gradina, nu stiu daca-s in stare sa ud macar solarul, mor de somn, sunt demolata dupa ziua de ieri...
GeorgetaR spune:
Olympia, sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare si sanatoasa!
Nici eu n-am facut nimic in gradina zilele astea, am fost tare ocupata. Verisoara mea si-a botezat fetita si petrecerea a fost la mine acasa, asa ca azi sunt cam chioara de somn.
Martie, bine ai revenit! Si eu m-am lecuit de Bakker si nu sunt singura.
A...era sa uit! Mi-a inflorit nufarul! N-am apucat sa-i fac si poza inca, dar e tare frumusel.
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
martie spune:
Olympia, la multi ani pt. fetita ta!
Vad ca suntem toate la fel, eu tocmai am servit o nunta si sunt si eu moarta de somn.
Abia astept sa vad nufarul, cred ca e superb, eu personal nu prea am cu ce sa ma laud. Culmea e ca un Hosta la soare s-a facut foarte mare si frumos, iar cei 5 de la Bakker pusi la umbra, ca vorba aia, sunt plante de umbra (deasa) sunt cat niste molecule, daca vreau sa le fac poza, cred ca va trebui sa fac cu lupa. ??!!?? Nu-mi rezulta...
La mine s-a instalat in curte umbra de la pomi, iar dedesubt pamant, ca nu-mi creste nici o floare.. Nici nu m-am ocupat de rasaduri, ca am fost plecata... cam nasol.
Ramona, ai muncit foarte mult cu gazonul, e durere gazonul asta, daca pleci in concediu neaparat trebuie sa ai o persoana care sa se ocupe de el, ca altfel se duce pe apa sambetei toata munca ta si a sotului..
olympia spune:
Multumim de urari, gradinareselor, mamici de piticute si pitici nazdravani! Gradinarese, petrecarete foc!
Acu' bag cafea la greu sa intru-n ritm! Tot cu rosiile e cea mai mare incercare, e un fel de jungla amazoniana acolo, de la marea mea pricepere de a le copili, sunt aproape toate bicefale, tricefale si daca fac si floricele pe copil, mi se rupe sufletul sa-l rup! O sa am o magnifica recolta de... frunze, ca zau daca stiu cate buchetele de-astea cu fructe, duce o planta. Deocamdata e lupta mare acolo, la inghesuiala, pentru lumina si apa ...
LiMus spune:
Olympia
La Multi Ani pentru aia mica.
Si pentru voi (ca sa-i organizati cat mai multe petreceri cool).