Calendarul gradinarului vesel 4 (de daniela b)
Raspunsuri - Pagina 12
valentinag spune:
Ramona,uite aici:
http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE
In alta ordine de idei,au cumparat si ai mei capsuni din aia cat "galeata",au venit prin posta,nu's de unde comandati,erau ofiliti,uscati cu 3 radacini amarate,i-am plantat totusi,dar evident ca nu s-au prins nici unul!
Vic,de unde ai luat bulbii de lalele?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
GeorgetaR spune:
Ramona iar m-ai ravasit cu gradina ta frumoasa! Arata din ce in ce mai bine chiar asa cu mult gazon. Dar are dreptate Victoria, ai putea sa mai "negociezi" macar niste insulite.
Victoria, eu am o intreaga epopee cu Backer, pe scurt, din doua comenzi aici si una la Backer UK m-am ales cu una dintre cele de aici, plantute destul de pipernicite, cteva radacini gata putrezite si...multi nervi de pomana.
Capsuni cataratoare am de anul trecut luate tot prin posta, nu mai stiu de la cine, anul trecut n-a fost cine stie ce de capul lor, anul asta le-am mutat, pare sa le mearga mai bine.
Am sa caut si eu pentru la anul maci californieni ca-s tare frumosi iar din cei rosii fac eu rost de undeva de pe camp.
Valentina, spune-mi si mie, te rog, frumusetea ta de bujor dupa cati ani a inflorit? Eu am vreo trei tufe de anul trecut care au doar cateva frunze. Ce sa mai zic de cei de anul asta ca de-abia au scos capul din pamant.
Si cais asa de plin de fructe n-am vazut in viata mea!
A... si laleaua aia batuta e absolut superba.
LiMus, multumim pentru informatiile despre aloe. Sa stiti ca eu o folosesc cu succes pentru zgarieturi sau alte rani superficiale. Tai o bucatica de frunza si ung rana cu gelul din ea. Se cicatrizeaza mult mai repede. Si am senzatia ca e buna si pt. piscaturi de insecte, am atins odata fara sa vreau o piscatura de tantari si mi-a calmat mancarimea instant. Dar asta mai trebuie verificat.
POZUTE
Victoria spune:
Vale, bulbii din comert..dar in timp.Cele roz le am de 4 ani, nu le-am scos niciodata si infloresc, saracele, s-au si inmultit...
Cele lungi si negre si cele violet le-am pus toamna trecuta - a cumparat barbatu-meu o sacosa intreaga ( chiar cu lalele pe ea), de la Metro cred, erau vreo 100 de bulbi in ea.
Eu de la aia prin posta nu mai comand nimic, gata, m-am lecuit...Plus ca au venit f. tarziu. Vestita "roaba" cu 60 de bulbi ( care trebuiau plantati cel tarziu in martie si au venit acum, degeaba, deci...)e o troaca mica de jucarie, iar bulbi de aia aveam oricum in gradina, plantati demult si deja rasariti, cu astia nu am mai avut ce sa fac.
Ce m-a amuzat, insa, e ca la Metro vand Cosmos bipinnatus cu 10 Ron bucata, si eu ii jumulesc ca mi-au invadat gradina de legume. In fiecare zi ma gandesc ca am mai jumulit cateva milioane
V
PS Poze noi de azi, pe paginile 9-10 http://community.webshots.com/album/553667838YZshaI?start=96
Victoria spune:
Valeeee, vreau si eu seminte de caldaruse ( Aquilegia http://www.gardeningexpress.co.uk/ProductDetails.asp?ProductID=10905), de unde le ai?
V
GeorgetaR spune:
Victoria, am vazut pe google imagini cosmosul ala, daca tot il jumulesti nu dai si la altii , zau ca vreau si eu. Ce culoare are al tau ca pe net vaz ca-s mai multe?
POZUTE
Ramona J spune:
Multumesc Valentina! Doamne, ce de caise! La noi nu se fac cica, nu e destul de frig iarna. Pacat, mi-ar fi placut sa am.
Ce stiti voi cit de greu e sa obtin loc pentru flori? Cind ne-am mutat aici era iarba aproape peste tot, am luptat sa obtin jumate din bordurile existente. In fiecare an cite un pic, cite un pic...
Eu am seminte de caldaruse aduse de mama, din Romania. Am citeva rasaduri amarite, le-am pus recent in pamint. Sa vedem dac-o iesi ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Victoria spune:
quote:
Originally posted by GeorgetaR
Victoria, am vazut pe google imagini cosmosul ala, daca tot il jumulesti nu dai si la altii , zau ca vreau si eu. Ce culoare are al tau ca pe net vaz ca-s mai multe?
POZUTE
Georgeta, am roz, alb si grena ( exact cm sunt in poza din site http://www.google.ro/search?hl=ro&rlz=1T4RNWN_en_RO205&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Cosmos+bipinnatus&spell=1)si ma capiaza, mi-a invadat curtea si legumele.Daca vrei iti dau un bratz!
V
olympia spune:
Din cosmosul asta imi faceam eu unghii false in copilarie. Erau pe strada in drumul meu spre scoala...Si cum acasa nu aveam, erau la mare pret si ...uite asa, intarziam mereu! Plus ca aveam emotii sa nu ma certe cineva ca jumulesc florile...
Georgeta, harnicuta ca de obicei!
Ramona, sunt invidioasa pe rosiile tale!
Valentina, Victoria, astea da floricele!
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Victoriaquote:
Originally posted by GeorgetaR
POZUTE
Georgeta, am roz, alb si grena ( exact cm sunt in poza din site http://www.google.ro/search?hl=ro&rlz=1T4RNWN_en_RO205&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Cosmos+bipinnatus&spell=1)si ma capiaza, mi-a invadat curtea si legumele.Daca vrei iti dau un bratz!
V
“Shine on my way"
Saru'mana mult! Da' nu stiu cand se poate asta. Oare dupa ce se trec florile? Sau merge oricand?
Olympia, si eu imi faceam unghii false din el da' pana acum n-am stiut cum se cheama.
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by olympia
Din cosmosul asta imi faceam eu unghii false in copilarie. Erau pe strada in drumul meu spre scoala...Si cum acasa nu aveam, erau la mare pret si ...uite asa, intarziam mereu! Plus ca aveam emotii sa nu ma certe cineva ca jumulesc florile...
Georgeta, harnicuta ca de obicei!
Ramona, sunt invidioasa pe rosiile tale!
Valentina, Victoria, astea da floricele!
Uitasem, si eu imi faceam unghii false!
Deocamdata n-ai de ce sa fii geloasa, animalutele s-au infruptat din toate rosiile care au dat sa se coaca. Sotul a improvizat ieri un gardulet la gradinuta cu legume, sa vedem daca functioneaza. Sper! Au mincat si zmeura aia putina care s-a facut, ca-i mica planta. Of!
The best thing you can do for your children is to love your wife.