Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanica2006 spune:
Servus, fetele!
Am pus cateva poze de la nunta, inca nu le avem pe cele facute de fotograf, astea sunt facute de fratele meu, dar daca am promis...
Dandusa, pana la urma i-am cerut coafezei sa-mi ridice putin parul, dar nu coc, o sa vezi ce-a iesit, eu am fost relativ multumita. Am urmat sfatul tau, ca rochita+bolerou acopereau spatele si atunci nu prea merge parul lasat.
Poze noi cu David nu am pt. ca aparatul nostru a sucombat.
Buuuuuuun. Si acum sa revenim.
Am vizionat multe, multe poze cu fulguleti, am vazut ca v-ati intalnit in Bucuresti, toate mamicile radiaza de frumusete si fericire, iar copiii sunt maaaaaaari, nazdravani si uimitor de frumosi.Imi sunteti toti dragi, parca va cunosc de-o viata, serios.
L-am vazut pe Denis la gradina zoologica, era atat de captivat, dragul de el, si atat e de frumooooos!! Are freza de englez
Am vazut multe poze cu Sara de Kikineata si din nou m-am minunat. Daca vrea s-o gasesc pe chilimbarul lu' tata deja stiu unde s-o caut: pe pragul de la usa balconului, acolo e locul ei.
Am vazut frumoasele familii de Dia,Adinazot,Donia, am vazut-o pe Alessuca , frumoasaaaaaaaaa, blonda, cu coronita, l-am vazut pe David de deea, pe Eric motanul, offfff, sper ca n-am uitat pe nimeni. Cand vad poze cu voi, mamici, cu puii in brate, parca pt. o secunda va invidiez cat de fericite sunteti,parca inca nu realizez, inca nu-mi vine-a crede ca si eu sunt mama, si eu am un copil neasteptat de frumos, destept, mare, intelept, nazdravan. Mi se intampla des sa-l iau pe micutul meu in brate si sa-l intreb: "Cine esti tu??Tu esti copilul meu?Al meu??" Si azi in parc stateam inlemnita si ma uitam la el cum alerga, cu parutul blondutz in soare, cu curutzul mare(de la pampers mare, nu grasunel, nuuuuuuuuuu), si nu-mi venea sa cred ca e al meu AL MEU.da...Si se trantea pe iarba, si parca stia la ce ma gandesc, ca ma striga taaaaaaare, razand : "MAMAAAAAAAAAAAAAA!!!" Nimic pe lume nu se compara cu asta, nimic.
Ruxandra, multa sanatate flacailor tai. Imi pare rau ca suferiti, dar sper ca la ora asta sunteti muuuuuult mai bine.Smecta ati incercat??Desi zice-se ca uneori nu e indicat sa opresti cu orice pret diareea , ca e o metoda de eliminare a nu-stiu-ce si nu-stiu-cum. laptele in mucilagiu de orez, altceva nu mai stiu.
Dianarus, ai tai baieti cum mai sunt??
Laura, banuiesc ca in cazul vostru nu e vb de o boala eruptiva pt. ca are simptome de raceala: tuseste, muceste, etc, nu? Si daca febra nu cedeaza in 72 de ore se trece pe antibiotic, tot asa ne zice dr.Asa ca sunt de acord cu tine. sanatate multa, multa
Dandusaaaaaaaaaaa, ce vesti buneeeeeeee crinuta doarme toata noaptea????!! Super!
Iulia-stefy, multa putere si rabdare sa va acomodati la cresa!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianav spune:
Azi clar ca nu am chef de munca!
Laura, daca are secretii nazale si inghite greu probabil ca e rosu in gat, denumirea generica a rinofaringitelor acute, amigdalitelor si de fapt painea pediatrilor....asta mai cu seama da febra mare.
Da-i augmentinul. Si noi am patit-o. M-am incapatanat sa nu dau antibiotic insa pe pielea mea am vazut ca acest rosu in gat nu trece fara. Si o sa ai surpriza ca dupa antibiotic va manca Dani ffff bine si va recupera ce pierde acum din cauza ca nu poate inghiti papa.Nu te supara, insa nu e putin 2,5 ml? Noua la 11 kg ne-a dat 3 mil parca si Dani fiind baietel banuiesc ca e mai mare ca Oana mea.
Eu intrasem sa intreb ceva, dar am uitat.
Intreb altceva, care prezinta pentru mine interes. Chiar nu stie nimeni nimic de gradinita joekindergarten din zona Titan?
Aaa, intrebarea mea era, ca mi-am amintit: cate oua pe saptamana dati copiilor?
Diana
Laura13 spune:
dianav nu stiu daca e putin sau nu. e prima data cand ii dau antibiotic, iar dani are 10.800. sau avea acum 2 sapt, acum cred ca are mai putin.
oua ii dau 2 pe sapt, daca am proaspete, de la verisorul meu de la tara. daca nu.....au fost sapt in care nu i-am dat. de obicei papa unul in piure de cartofi si altul dimineata omleta.
se vede ca doarme linistit, nu? multumesc lui DD.
dandusa tare ma bucur ca doarme si crinuta, chiar daca numai din cand in cand, dar, clar, sunteti pe drumul cel bun. la noi au iesit 3 canini in 2 zile. lunea si martea trecuta. 2 zile destul de dificile, ca sa nu zic mai mult. iar de ziua urmatoare a inceput sa nu mai manance si sa faca febra. fain a fost, ca de la canini nu a refuzat nici mancarea, nici febra, doar a dormit mai prost.
dianocica tare as veni si eu la joaca cu voi. dar sunteti tare departe :(((
iulia-stefy e greu la inceput, e bine ca la plecare da pusi, eu zic ca e un semn de bine. Doamne ajuta sa ii fie bine la cresa!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
daphna spune:
buna fetele!
Am revenit de la munte,nu stiu cine m-a pus(ala rau).....dupa umezeala aia de acolo,sau nu stiu ce Dzeu a fost,a racit din nou,tuseste de muta casa din loc.efectiv nu se mai opreste.muci,nas infundat si tot tacamul.sunt putin suparata....
LAURA,parerea mea e sa-i dai augm linistita.multa sanatate!
ROXANICA,pfiuuu ce nasica frumoasa! superba...ce mai...
Am vazut toate pozele,fulguletii minunati,si ce peisaje.....valeuuu...
va pup si mai vin eu.
Ktrinel spune:
roxanico..m-ai dat gata...ce artista, ce blonda...ai nimerit-o cu verdele ala...inspirata culoare! pfui....frumoasa esti!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianav
Aaa, intrebarea mea era, ca mi-am amintit: cate oua pe saptamana dati copiilor?
Diana
o zi da, doua ba :) deci ar iesi cam de 2-3 ori pe saptamana (oul fiert moale, sau facut ochi, dimineata ca mic dejun).
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Servus, fetele!
Am pus cateva poze de la nunta, inca nu le avem pe cele facute de fotograf, astea sunt facute de fratele meu, dar daca am promis.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
iti sta super cu rochia esti f frumoasa
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Donia spune:
Am fost in parc de cu dimineata si acum Cristi doarme tun. Ieri dupa-masa l-am pus la nani pentru un somn mic care s-a transformat intr-unul de vreo 13 ore... nu-mi venea sa cred, l-am culcat pe la 5 si s-a mai trezit la 6 azi dimineata!
In parc am intalnit 3 filipineze care au venit aici ca baby-sitter si am stat de vorba cu una dintre ele. Ea m-a auzit vorbind cu Cristi si m-a intrebat daca e franceza, italiana? I-am spus eu ce-i cu romana, limba latina si mi-a zis ca in filipineza ei numara in spaniola, zilele saptamanii le au in spaniola, plus multe alte cuvinte. Habar n-aveam. Si ca engleza e foarte mult vorbita, e practic a doua lor limba. Si ca, desi inconjurati de budisti si musulmani, ei sunt catolici. Uite si de asta imi place aici, ca afli multe despre alti oameni, alte culturi.
In parc, pe sub structura aia de joaca, e jumate ceva material gen cauciuc, jumate pietris. Cristi a gasit o bucata de cauciuc in pietris, cam cat o moneda, si pana sa imi dau eu seama ce are de gand, a fugit la locul cauciucat si a pus bucatica intr-o gaura, bucatica era tocmai de marimea care lipsea. Asa m-a impresionat! Harnicutul lui mama!
Roxanica, faina rochia, si tu in ea! Aratati foarte bine impreuna, tu cu sotul. Mi-a placut si umbreluta miresei. Nu mai tin minte, voi ati fost nasi?
Laura, sa se faca bine repede! Ce dulce este, m-a cucerit poza aia in care urmareste gandacul cu degetelul
dianav, bine ca mi-ai amintit de oua... cred ca nu i-am mai dat de vreo 3 saptamani! Ia sa caut oalele si sa-i fierb copilului ou pentru micul dejun maine. Dar pot sa-ti zic de la prima fetita , ca la ea nu m-a disturbat nimic, ii dadeam un ou la 2 zile, fie vara, fie iarna, fie soare, fie ploaie. Si asa intentionez sa fac si de acum inainte.
adinazot, multumesc de urari, mai trebuie sa am si chef de invatat Bine, unele chestii le mai stiu, dupa 4,5 ani aici, dar n-am aprofundat deloc politica, si desigur ca avem intrebari si din domeniul asta
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
Salutare
Azi am fost la bunici am stat de la 11 pana la 4 afara a facut nani in leagan a papat tot afara,tare bine e sa stai la casa
oua papa de 2-3 ori pe sapt
Asiza- f frumoase pozele de la zoo ce mare a crescut Denis
Laura-multa sanatate lui Dani,scump ca de obicei
Dandusa-sunteti pe drumul cel bun cu somnul
fug ca ma asteapta sa iesim in parc
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dandusa spune:
Roxanicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fata draga,esti tareeeeeeee frumoasaaaaaaaaaaa,mooor dupa tine...,culoarea verde s-a inventat pentru tine...,f frumoasa rochita,f frumoasa coafura,te-au prins superrrrrrr,poza asta este betonnnn
Mamica stralucitoare
14+ + Crinuta 1 Nov 2006