Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 4
adinazot spune:
ROXANICA,printesa blonda frumoasa ce esti!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
madaluta spune:
m-a sunat asitenta dctoritei mele sa-mi spuna sa nu mai merg vineri la spital, ci...JOI...
nu vreau sa nasc ....vreu sa mai tin bebica acolo...
am intrat intr-un fel de panica...
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
madaluta spune:
m-a sunat asitenta dctoritei mele sa-mi spuna sa nu mai merg vineri la spital, ci...JOI...
Madalina38
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Madalina38
nu intra in panica. important e ca bb-lina sa vina sanatoasa. hai, mobilizeaza-te, daca nici tu nu esti curajoasa....nu stiu cine e!
vrei sa scoatem majoretele de pe acum? hai, fii cuminte, gandeste-te ca o vei cunoaste mai devreme, nu esti curioasa? va imbratisez cu drag, pe amandoua
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danita spune:
nu am citit nika din urma . sunt parca in tzunami .....maine o opereaza pe mama ..... va rog sa va rugati pentru ea .....
D
deeaA spune:
dianav in afara de faptul ca o vad de la balcon,e la max 1 minut de casa nu prea pot sa te ajut,dar mie mi se pare tareeee mica,desi vad o gramada de copii iesind si intrand,dar observ programul,care mi se pare bun,copii apar de la ora 7 dim.pana pe la 9 si ies de pe la 6 7 seara
deeaA spune:
roxanica esti tare frumoasa
madaluta curaj mami ,dc ai intrat in panica,totul o sa fie bine si o sa-ti vezi printesa mai repede
danita pt mamica ta!
deeaA spune:
dandusa multam
iulia stefy hai ca incetul cu incetul se rezolva,vezi ca azi a fost mai bine? sa fie asa si in continuare!
roxanica ca frumos mai graiesti tu,mi-a dat si-o lacrima,cat despre faptul ca e al meu,eu mai cred,nu mai cred,da ceilalti deloc...ba chiar o tanti f.draguta si fara pic de rautate in glas(ca mai dau peste duamne ironice,cum ca "vaaaai ce tanara esti si ai fac copil","da liceul l-ai terminat",etc.) m-a intrebat daca David e fratiorul meu
deeaA spune:
adinazot mai scoti si tu capul?
Vaz bine ca numai eu bantui pe aici si cum serviram si masa din noapte ma bag si eu la somnic,nb tuturor!
Yagmur spune:
Neatza,
In loc de cafea putine poze cuwww.dropshots.com/Yagmur#date/2008-04-29/17:19:39" target="_blank"> rugbistul de Luchitza in capitala...
Sper sa gasesc timp sa citesc din urma sa mai vad poze cu fulguleti mari si frumosi....
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca