Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANICA,printesa blonda frumoasa ce esti!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

m-a sunat asitenta dctoritei mele sa-mi spuna sa nu mai merg vineri la spital, ci...JOI...
nu vreau sa nasc ....vreu sa mai tin bebica acolo...
am intrat intr-un fel de panica...

Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

m-a sunat asitenta dctoritei mele sa-mi spuna sa nu mai merg vineri la spital, ci...JOI...

Madalina38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Madalina38

nu intra in panica. important e ca bb-lina sa vina sanatoasa. hai, mobilizeaza-te, daca nici tu nu esti curajoasa....nu stiu cine e!
vrei sa scoatem majoretele de pe acum? hai, fii cuminte, gandeste-te ca o vei cunoaste mai devreme, nu esti curioasa? va imbratisez cu drag, pe amandoua

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

nu am citit nika din urma . sunt parca in tzunami .....maine o opereaza pe mama ..... va rog sa va rugati pentru ea .....

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

dianav in afara de faptul ca o vad de la balcon,e la max 1 minut de casa nu prea pot sa te ajut,dar mie mi se pare tareeee mica,desi vad o gramada de copii iesind si intrand,dar observ programul,care mi se pare bun,copii apar de la ora 7 dim.pana pe la 9 si ies de pe la 6 7 seara

Mergi la inceput

roxanica esti tare frumoasa
madaluta curaj mami ,dc ai intrat in panica,totul o sa fie bine si o sa-ti vezi printesa mai repede
danita pt mamica ta!

Mergi la inceput

dandusa multam
iulia stefy hai ca incetul cu incetul se rezolva,vezi ca azi a fost mai bine? sa fie asa si in continuare!
roxanica ca frumos mai graiesti tu,mi-a dat si-o lacrima,cat despre faptul ca e al meu,eu mai cred,nu mai cred,da ceilalti deloc...ba chiar o tanti f.draguta si fara pic de rautate in glas(ca mai dau peste duamne ironice,cum ca "vaaaai ce tanara esti si ai fac copil","da liceul l-ai terminat",etc.) m-a intrebat daca David e fratiorul meu

Mergi la inceput

adinazot mai scoti si tu capul?
Vaz bine ca numai eu bantui pe aici si cum serviram si masa din noapte ma bag si eu la somnic,nb tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
In loc de cafea putine poze cuwww.dropshots.com/Yagmur#date/2008-04-29/17:19:39" target="_blank"> rugbistul de Luchitza in capitala...
Sper sa gasesc timp sa citesc din urma sa mai vad poze cu fulguleti mari si frumosi....
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput