Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, e mai bine grigore?

dandusa, poze noi cu chinezoaica? vesti de burtica?

mai stie cineva de madaluta? sunt bine fetele?

donia, poze cu casuta noua?

ktrinel, niste poze cu julia? si cu papadiile? :)

in seara asta oana a plans dupa tati jumate de ora .. e obisnuita sa o culcam amandoi, irei seara a fost mai usor, dar azi cumplit... i-am explicat ca nu vine tati in seara asta, bla-bla-bla... si a zis ca vrea hopa sa-i fac nani (adica sa o iau la leganat) ... si am luat-o in brate si am zis ca se linisteste (ea de obicei nu adoarme leganata seara)... dar a inceput sa tipe "tataaaaa" "tataaaaaaa" si apoi "Luluuuuuuu" printre plansete si sughituri... am sta la geam o gramada sa se uite dc nu vine tata, am verificat casa toata, am deschis usa si ne-am uita pe casa scarii, parca nu-i venea sa creada ca nu vine tati .... mai un pic si plangeam si eu dupa el ..... de abia s-a linistit saraca, s-a culcat strangandu-ma tare in brate ... of, nu stiu cum va fi inca 2 seri

mai era ceva, mai era ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, mi se pare ciudata tema cu plansul. da, plang, destul de rar. cred ca 1 data/luna inseamna rar. sau o fi des?! nu stiu. de regula de neputinta sau de ciuda sau de nervi sau de epuizare sau de toate astea la un loc.

laura, biata de tine, asa rau iti este, de te dor toate? of-of, zau ca te inteleg, imi pare rau... o fi o viroza de-aia nasoala de tot...

a_deju, multumesc, multumesc, multumesc pt felul in care scri. ar trebui sa pastrez unele dintre mesajele tale :)

flore un mare pt o burtica la fel de frumoasa ca si mamica purtatoare cea sensibiloasa :) da, concediile se fac fara dependenti, e mai sigur asa...

"Eu cred ca nu/i asa de rau la gradinita, nici macar la cea de stat...daca ai norocul sa dai peste niste cadre didactice in adevaratul sens al cuvantului, e chiar o placere pentru copil..." - perfect de acord. pana acum, problemele majore la gradi au venit din partea unor copilasi cu carente educationale... sa zic mai bine de aia 7 ani de acasa, chit ca ei au numai 4... 'frau' (=dsoara educatoare in germana) este preferata lui, nu se stie care dintre ele, ca le adora pe ambele :) el nu are nici o problema cu ele, are probleme cu unii colegi. eu am insa o problema cu ele ca nu comunicam destul dar asta e deja treaba de adulti. pacat insa (pt ianis) ca sunt copii bolnavi care frecventeaza si pacat ca dsoarele cu pricina nu-i pot stapani pe cei un pic nelalocul lor... nici macar time-out-ul nu se foloseste acolo abuziv, nici vorba de bataie...

dianocica, e mai bine public, dezbaterile constructive sunt utile si altora :)
stiu ca tu vrei sa stai acasa oricat ar fi nevoie. accept asta pt ca asa ai decis sa-l cresti pe david, no problem din partea mea. dar, dupa cum vezi, majoritatea mamicilor, din diferite motive, nu vor sau nu pot face asta. ograda fiecareia, dupa cum spuneai chiar tu.

dificultatile inceputului de gradi survin la multi copii, din cate stiu eu. si totusi, asta nu inseamna ca toti acei copilasi sunt traumatizati din cale-afara, sau ca nu sunt pregatiti de fapt de gradi... marc se va desprinde greu, indiferent ca o face la 3 sau la 6 ani. pot sa dau scris asta :)) il simt, il stiu. ianis era mult mai independent, dar nu a fost pregatit cum trebuie, aia a fost conjunctura, marc operat, eu varza, bona pa! n-are sens sa dezgrop mortii. eu insist insa pe importanta pregatirii copilului, inclusiv cu explicatii de genul 'unii colegi de la gradi vor plange, pt ca...'
despre time-out, tot un subiect incarcat cu explicatii si pregateli preliminare, uite il caut si il pun. dar si acum mi-ai ramas datoare cu parerea. asteptam detalii :) sau dai pe public dupa ce pun eu mesajul acela? ca pt mine e bine si asa... sti tu ca eu n-am probleme de-astea :)

flore, ia spune-ne cati dintre copii plang la gradi primele saptamani? maine, ca acuma sunteti la nani cu toatele :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

flore, ia spune-ne cati dintre copii plang la gradi primele saptamani? maine, ca acuma sunteti la nani cu toatele :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Da, da, Flore, si eu vreau sa stiu asta!!! Si cei care totusi plang, cum si in cat timp se linistesc, de regula?...Offf, sa ne spui cat de multe poti ca-s valoroase informatiile pe care ni le dai!

Offf, Dia, ce m-am emotionat cand am citit despre cum il astepta Oana pe tati! Mititica, draga de ea! ...si noi ieri am avut o zi tare aiurea...a cazut sub ochii mei, s-a lovit de tobogan, apoi s-a zgariat rau cu o chestie chiar sub ochi...arata ca un boxer acuma cu obrajorul umflat si ochiul vanat...dupa fazele astea a intrat o frica-n mine sa nu care cumva sa o pateasca mai rau ca e tare tare zbenguit. Pupam
Aaa, mai vroiam sa-i zic Carlei ca tare m-a mai distrat faza cu urangutanul, iar Ioana de acs m-a dat gata cu matematica ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Denis recently

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danita ma gandesc la tine, numai bine mamei!

Laura, imi pare rau ca te simti atat de rau. Fara nici o teama, ia 2 paracetamoale de 2-3 ori pe zi, neaparat dimineata si seara la culcare si o sa te ajute sa nu mai ai inconfortul asta generalizat. Doza maxima: 2 paracetamoale de 4 ori pe zi, la distanta nu mai mica de 4 ore intre doze.

Plangacioasele eu ma simt usurata sa aflu ca nu sunt singura... foarte usurata, nici nu aveti idee. Multumesc ca ati impartasit!

a_deju, ma ierti ca am ras de "jos pantalonii" si jap ce remediu pentru plans...

dianarus, de ce iti pare ciudata tema cu plansul?
Daca ai timp si chef, baga un ochi la sezatoare, in capitolul asta si cel trecut se discuta mult despre emigrare, poti avea acces la multe pareri interesante.

Tema improvizata cu amintiri din gradinita
Eu imi amintesc perfect ca aveam cam 2 ani si jumatate si coboram scarile de la gradinita unde mama si cu mine mersesem sa intrebam la ce varsta pot sa incep si eu. Raspunsul: la 3 ani. Si coborand scarile, am intrebat-o pe mama de ce nu a putut sa spuna ca am 3 ani, ca sa ma primeasca si pe mine? Eu mi-am dorit gradinita, Roxana la fel, a fost in culmea bucuriei cand a ajuns acolo, iar fascinatia continua si in zilele noastre Doamne ajuta sa ma mosteneasca si Cristinelu'!

flore, cred ca in principal incercand iti dai seama daca e sau nu pregatita pentru ceva. Dar nu o data, ci de cateva ori la rand... 3-4... in caz de insucces, subiectul abandonat fara nici un repros, cearta, etc si reluat peste o perioada de timp.

Bamboletta, cred ca e mortala Antonia cu pantofii tai cu toc ... vai, vreau poze!

Dia, m-ai facut sa plang... cum se uita si striga ea dupa tata
Of, ce greu e cu cataratul asta... cand il vad pe Cristi in picioare pe scaun mi se face inima mica, mica... nu stiu solutii. Saracuta Oana, cu buza sparta...

asiza, si Denis e accidentat? In poze imi pare doar bucalat are o mutrita de ardelean cumpatat

quote:
Originally posted by dianocica
problema mea cu datul jucariei era urmatoarea lui d i+am explicat ca daca nu vrea, nu trebuie sa dea nimic. nu pt ca celalalt e mai mic, nu pt ca plange, nu pt ca se da cu capul de asfalt. pt ca am considerat ca asa va invata ca asta e un mijloc pt a isi atinge un scop, respectiv obtinutul unei jucarii, si nu mi s+a parut corect. ii spun ca daca vrea sa se joace cu aia (care e si a lui) in mom ala, o poate face, dar dupa ce termina, sa o dea si copilului celalalt.

Na, pai zic ca mutam discutia la ce valori vrem sa le transmitem copiilor, si nu la cum reactionati cand... no problem, numai sa stim despre ce vorbim
Pai eu as vrea sa imi formez copilul ca oricand sa aiba disponibilitatea de a renunta la ceva in favorea altuia. Si renuntarea aia sa nu-i aduca obida in suflet, sa nu o regrete, ci bucuria lui sa vina din bucuria pe care i-o face altuia. Sa nu se simta pacalit pentru ca a renuntat, ci sa o faca cu buna credinta.
Si ca sa-ti dau un exemplu care o sa-ti placa
Sa zicem ca eu am nevoie de ceva tandrete, afectiune, ma simt low si plangacioasa... asa ca las lacrimile in voia lor si ma astept ca sotul sa ma imbratiseze si sa ma intrebe ce-i cu mine. Spontan si neconditionat. Doar pentru ca ma vede plangand. Cum ar fi ca in loc de a-mi oferi ce doresc, el sa imi spuna "de ce nu spui ca vrei sa te imbratisez in loc sa te apuci de melodrama asta ieftina? nu-i corect!"

Gata, la nani cu mine!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Nu stiu cat de coerenta voi reusi sa fiu... simt ca ma scurg de oboseala si am parte si de o zi plina la job
Deci, in legatura cu plansul: in ultima vreme nu am plans, dar de cand l-am nascut pe Luca am plans doar de frustare, oboseala, neputinta... singura pe balcon jeleam... si da, si de singuratate.. uneori simt ca nu pot sa le duc pe toate la capat, mi-e teama de nesiguranta financiara, sufar ca petrec prea putin timp cu Luca... si stiu ca la fel va fi si in viitor... Ma uitam ieri la el cum a plans cand a vazut ca Olimpia se urca in tramvai si noi nu..., dar imi revin.... nu neaparat pentru ca TREBUIE sa-mi revin, ci pentru ca sint o fire optimista... dar o parte din mine sufera in permanenta ca nu pot sa fac mai multe pentru el.. si cu aceasta frustrare nu stiu cum voi lupta.. daca venim in Buc il despart si de Olimpia si stiu ca asta il va marca pe Luchitza.. nu stiu cum sa va explic, dar ea reprezinta mai mult decat o simpla dadaca pentru el... off... o sa vad ce va fi..
Impartitul jucariilor: Luca nu vrea sa dea, decat dupa ce s-a plictisit.. nu ne-am confruntat de multe ori cu aceasta problema pentru ca el nu prea sta locului.. plus ca nu petrec atat de mult timp cu el in parc.. trebuie sa o mai intreb pe Olimpia.. si pe aceasta cale salut revenirea Dianocicai....
Flore, trebuie sa te gandesti la partile frumoase din vacanta... pana acum vacantele mele au fost pline de neprevazute, dar eu si mergeam neorganizat: rucsacul in spate, dormeam pe unde apucam, studenteste.. si toate neprevazutele le asimilam ca partea haioasa din vacanta... dar asta sint eu... ma bucur ca ai petrecut timp cu Nicu.. trezirea in bratzele lui trebuie sa-ti ramana in suflet
As mai scrie.. dar totusi e o zi de lucru...
Va pup si va urez weekend placut

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Neata
Tema cu jucariile: la noi inca nu a fost probleme din astea din motiv ca nu-i plac inca jucariile, prefera copii mai mari analizeaza foarte atent cum se joaca si am observat ca acasa ii imita ca un maimutoi.De cate ori am jucarii la noi le car degeaba.

Ce tine de plans creca sunt campioana de mica, sunt foarte emotiva si plang din orice, ieri de ex. am facut 5 ani de cand ne-am intalnit live cu Cata, si normal am bocit rau de tot motivul a fost uitandu-ma in oglinda si mi-am adus aminte cum aratam acum 5 ani, cocheta bine aranjata, parfumata tunsa dupa ultimele tendinte, slaba plina de mine si cu mii de vise in fata.

De luni a inceput sa vina o fata la noi care sta cu Mario 2 ore/zi mai bine zis mergem afara dar ea alearga si se joaca cu el eu doar o supraveghez ca sa ma asigur ca e bine, fata este studenta si are nevoie de bani, plus a mai stat cu copii. Vreau sa zic ca Mario se intelege perfect cu ea, bine si fata alearga dupa el incontinu.Ieri a fost prima data cand l-am lasat doar cu ea in masina singuri noi am avut treaba, si nu a plans.I-l pregatesc pentru momentul cand voi pleca sa nasc.

Sa va povestesc ce patim noi cu bancile din Romania e un cosmar care nu se mai termina, creca am imbatranit 10 ani luna asta. Dupa cum v-am zis la BCR am contactat un credit ipotecar pentru straini nerezidenti in Ro sunt unicii care au aceasta oferta mai bine n-o aveau... OK! in luna martie am pregatit dosarul de cate necesare i-l depunem la analiza ne da ok. Noi gasim apartamentul dam avansul facem antecontractul, ducem la banca iarasi toate actele necesare(nu mai zic cat ne-au frecat pe drumuri la diverse chestii neimportante) actele sunt din Grecia normal aici traduse apostilate s.m.d. A tinut dosarul o luna jum. cica asteapta raspunsul de la Buc. Cand a venit raspunsul de la Buc. alta calvar tanti nu reusea sa bage in program CNP fiind alt CNP pentru straini normal e alta formula de calcul.Ca sa se spele de noi baga CNP-ul lui Cata asta mai avnd rate automat nu sa incadrat in suma si ne da pas... Aici incepe nebuneala termenul expira de dat banii proprietarului, da-i fuga la alta banca la Alpha bank asta se uita in acte zic ca e ok scaneaza tot trimit la Bucuresti, asta in vinerea pastelui, pana in ziua de azi nu avem raspunsul de la Buc, proprietarul deja nea bagat de tot in balamuc face deja scandal(i-l inteleg pe om). Am mers in paralel cu alt dosar am facut pe Cata ca sa mergem sa ne zica ca cum el asa tanar are asa salariu mare ca nu e credibil si culmea ca este client al BCR, am mers la alta sucursala acolo sau legat de ce nu am luat blanc de adeverinta de la ei(de parca asta e important atata timp cat este tot de BCR) normal am plecat si de acolo, dus dosarul la alta sucursala acolo nu stiu sa bage in program ca cica este o promotie si trebuie neaparat la promotie bagat, acum asteptam sa le zica Bucurestiu cum sa bage la promotie. Timpul trece noi mai avem 2 saptamani termen de dat banii in caz contrar pierdem 13000 de euro plus ramanem in strada. Asa se munceste aici in Iasi in sistemul bancar te trateaza ca pe un gunoi... Daca nu reusim nici nu Cata acum chear ca plecam din Romania pentru totdeauna.
Imi cer scuze ca-mi vars necazul in public, scuze ca v-am plictisit cu ghinioanele noastre.

Stela 36s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata!!

porumbita, tare tare rau imi pare de ce aud.. speram ca s-au mai imbunatatit lucrurile in astia 3 ani de cand am luat noi creditul pt acasa, dar din ce-mi spui tu (si ce mai aud de pe la prieteni) se pare ca nu..... acum 3 ani am facut credit ipotecar pt 20.000 euro, pt un apartament care costa 45.000, restul de bani avandu-i deja (deci mai mult de 50% din valoarea apartamentului, ca stii ca tin cont si de chestia, adica tre' sa ai deja un anume procent din valoarea apartamentului.. sau, in fine, asa era..). ne-au dat ok-ul "ipotetic" (adica doar verbal, fara nicio hartie scrisa.. deci cam egal cu 0) din prima zi cand am depus dosarul, urmand ca chipurile in 10 zile maxim sa ne vina aprobarea scrisa. dupa 10 zile, nimic, in a 11-a zi sun eu la banca, vb cu respectivul om care se ocupa de dosarul nostru, imi zice ca ma va suna in ziua respectiva pana la 6 dupa-amiaza sa-mi dea raspunsul final. la ora 6 fara 5 nu primisem niciun telefon, asa ca sun eu (..in toate aceste 10 zile, oamenii de la care vroiam sa cumparam apartamentul ne-au asteptat..pe cuvant, cum ar veni, ca eu am refuzat sa platesc avans in conditiile in care nu stiam nimic sigur.. super oameni, ce mai!! ). tot respectivul nene imi raspunde intr-o sila totala "pai nu e ora 6, doamna!"....... mda, era 6 fara 3 minute.... a doua zi am luat mihaiul de mana, ne-am dus la banca, facut tambalau general la derectoare - concluzia, ne-au schimbat ofiterul de credit, si tot procesul a luat-o de la cap... deci inca 10 zile de asteptare !!! in fine, asta noua, dupa 10 zile ne suna ca e ok, s-a aprobat, deci am putut plati avansul, si cu actele casei + precontract ne-am infiintat la banca pt finalizare... ha haaaa... acest proces de finalizare a durat 6 (SASE) saptamani!!!!!!!!! in conditiile in care aveam deja banii in cont, dar blocati, ca nu puteau fi retrasi decat de vanzator in ziua semnarii contractului final si a ipotecii cu banca... deci de ce a durat atat?? pt ca banca a luat la puricat fiecare act al casei in parte (oamenii avusesera si ei niste credite cu ipoteca, au gasit nush ce rahat de neregula la numarul de inregistrare a schitei aleia a casei, nu mai stiu cum ii zice.. in fine, tot felul de bla bla-uri..), si probabil cine stie cat ar mai fi durat daca nu ne-am fi infiintat cu cate-o sticla de whisky si la ofiteru' de credit nou si la jurista bancii (plus una la verificatoru' casei, care da un pret estimativ pt casa, ala fiind pretul de referinta pt banca...). a doua zi dupa whisky, primesc telefon de la ofiterul de credit cum ca "stiti..daca aveti nevoie, putem sa va suplimentam creditul cu inca 2000, si oricum vineri (asta peste trei zile de-atunci, cum ar veni) puteti veni la semnarea actelor".......
aceasta povestire a fost asa..de incurajare, ca sa stii ca se intampla peste tot. sictirul, dezinteresul sau..mai bine zis..interesul personal sunt stapane peste tot. si oricum noi am iesit bine, stiu prieteni care au trebuit sa cada la intelegere cu ofiterul de credit, ceva de genul "voua va trebuie 10.000. eu va dau 12 mii si 2 mi le dati mie".....................

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

buna dimineata!!

porumbita, tare tare rau imi pare de ce aud.. speram ca s-au mai imbunatatit lucrurile in astia 3 ani de cand am luat noi creditul pt acasa, dar din ce-mi spui tu (si ce mai aud de pe la prieteni) se pare ca nu..... acum 3 ani am facut credit ipotecar pt 20.000 euro, pt un apartament care costa 45.000, restul de bani avandu-i deja (deci mai mult de 50% din valoarea apartamentului, ca stii ca tin cont si de chestia, adica tre' sa ai deja un anume procent din valoarea apartamentului.. sau, in fine, asa era..). ne-au dat ok-ul "ipotetic" (adica doar verbal, fara nicio hartie scrisa.. deci cam egal cu 0) din prima zi cand am depus dosarul, urmand ca chipurile in 10 zile maxim sa ne vina aprobarea scrisa. dupa 10 zile, nimic, in a 11-a zi sun eu la banca, vb cu respectivul om care se ocupa de dosarul nostru, imi zice ca ma va suna in ziua respectiva pana la 6 dupa-amiaza sa-mi dea raspunsul final. la ora 6 fara 5 nu primisem niciun telefon, asa ca sun eu (..in toate aceste 10 zile, oamenii de la care vroiam sa cumparam apartamentul ne-au asteptat..pe cuvant, cum ar veni, ca eu am refuzat sa platesc avans in conditiile in care nu stiam nimic sigur.. super oameni, ce mai!! ). tot respectivul nene imi raspunde intr-o sila totala "pai nu e ora 6, doamna!"....... mda, era 6 fara 3 minute.... a doua zi am luat mihaiul de mana, ne-am dus la banca, facut tambalau general la derectoare - concluzia, ne-au schimbat ofiterul de credit, si tot procesul a luat-o de la cap... deci inca 10 zile de asteptare !!! in fine, asta noua, dupa 10 zile ne suna ca e ok, s-a aprobat, deci am putut plati avansul, si cu actele casei + precontract ne-am infiintat la banca pt finalizare... ha haaaa... acest proces de finalizare a durat 6 (SASE) saptamani!!!!!!!!! in conditiile in care aveam deja banii in cont, dar blocati, ca nu puteau fi retrasi decat de vanzator in ziua semnarii contractului final si a ipotecii cu banca... deci de ce a durat atat?? pt ca banca a luat la puricat fiecare act al casei in parte (oamenii avusesera si ei niste credite cu ipoteca, au gasit nush ce rahat de neregula la numarul de inregistrare a schitei aleia a casei, nu mai stiu cum ii zice.. in fine, tot felul de bla bla-uri..), si probabil cine stie cat ar mai fi durat daca nu ne-am fi infiintat cu cate-o sticla de whisky si la ofiteru' de credit nou si la jurista bancii (plus una la verificatoru' casei, care da un pret estimativ pt casa, ala fiind pretul de referinta pt banca...). a doua zi dupa whisky, primesc telefon de la ofiterul de credit cum ca "stiti..daca aveti nevoie, putem sa va suplimentam creditul cu inca 2000, si oricum vineri (asta peste trei zile de-atunci, cum ar veni) puteti veni la semnarea actelor".......
aceasta povestire a fost asa..de incurajare, ca sa stii ca se intampla peste tot. sictirul, dezinteresul sau..mai bine zis..interesul personal sunt stapane peste tot. si oricum noi am iesit bine, stiu prieteni care au trebuit sa cada la intelegere cu ofiterul de credit, ceva de genul "voua va trebuie 10.000. eu va dau 12 mii si 2 mi le dati mie".....................

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Asa mea zis si soacramea ca cica ei au dat 10% din valoarea creditului la seful de sediul central BCR. Nea zis ca daca dam 4000 lui ala poate ne rezolva cumva.Deci sa inteleg ca asta e sistemul bancar, super misto... sa traiesti in Romanica

Stela 36s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

of, porumbita, ce rau imi pare ca treceti prin asta... si tocmai acum :(( .. sper sa se rezolve repede si sa va primiti banii. noi n-am avut niciodata probleme din astea la credite, dar nu stiu ce faceam dc intampinam greutati din astea, mai ales cu banii de avans dat. bravo ca v-ati gasit ajutor si ca lui mario ii place de ea. si bafta!
ps: stii cum l-ar striga oana pe mario? :)) avem un baietel in vecini pe care-l cheam mario si oana il striga" mamo"

Mergi la inceput