Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
Asa mea zis si soacramea ca cica ei au dat 10% din valoarea creditului la seful de sediul central BCR. Nea zis ca daca dam 4000 lui ala poate ne rezolva cumva.Deci sa inteleg ca asta e sistemul bancar, super misto... sa traiesti in Romanica
Stela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rok.gif)
[/quote]
sincer, nu cred ca poti generaliza.... si noi si toti prietenii nostri au luat bani din banca fara spagi ... chiar nu cred ca e o chestie generalizata... vezi ca aici sunt destule fete care lucreaza la banci, poate te pot ajuta cu vreun sfat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by flore26
DIA, de acord cu tine, nu/i nici o graba, doar ca a inceput o noua perioada de neacceptat pampers...ar putea sta kkta si pishata pana ar curge dupa ea, numai sa nu o schimb...asa ca, atunci cand ne luptam cu schimbatul, imi doresc sa faca la olita
12+Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
exact la fel si la noi, e mare chin sa il schimb de pampers. iar cand il pun pe cel curat....intotdeauna se lasa cu datul cu capul de ceva. cand ma vede pe wc spune pipi, sau caca, iar pe olita sta imbracat, dezbracat nici nu poate fi vorba, fuge de rupe pamantul daca reusesc sa il asez, asta daca nu incepe sa urle din momentul in care incep sa il dezbrac.....
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
dia, si porumbita, bineinteles ca nu se poate generaliza, a nu se intelege ca fac vreo instigare la revolta sau a se lua personal de catre fetele care lucreaza in banci... sub nicio forma!! dar..ca in orice sistem romanesc, e oameni si oameni.. si din pacate, inca se permite existenta unor astfel de exemple nasoale....
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
flore26 spune:
PORUMBITA imi pare tare rau , e foarte complicat cu bancile astea...si noi vrem sa luam un credit ipotecar, dar pentru nevoi personale, si banca ce ne dadea cei mai multi bani, nu pune ipoteca pe imobile care s/au aflat sub incidenta legii 112 , chiar daca acum nu mai avem nici o legatura cu legea...acum incercam la altele. Iar cat despre spaga, sincer, nu ma mai mira nimic, si cred ca exista astfel de situatii. te pup si ai grija de tine
![](icon_smile_wink.gif)
12+
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dia, si porumbita, bineinteles ca nu se poate generaliza, a nu se intelege ca fac vreo instigare la revolta sau a se lua personal de catre fetele care lucreaza in banci... sub nicio forma!! dar..ca in orice sistem romanesc, e oameni si oameni..si din pacate, inca se permite existenta unor astfel de exemple nasoale....
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
si asa de rau imi pare de porumbita, ca numai stresul asta nu-i lipsea acum :((
dar poate fetele care lucreaza la banci stiu sa-i dea un sfat, sau sa-i faca o recomandare , ceva, nu stiu.. zic si eu...
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by flore26
DIA, de acord cu tine, nu/i nici o graba, doar ca a inceput o noua perioada de neacceptat pampers...ar putea sta kkta si pishata pana ar curge dupa ea, numai sa nu o schimb...asa ca, atunci cand ne luptam cu schimbatul, imi doresc sa faca la olita
12+Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
exact la fel si la noi, e mare chin sa il schimb de pampers. iar cand il pun pe cel curat....intotdeauna se lasa cu datul cu capul de ceva. cand ma vede pe wc spune pipi, sau caca, iar pe olita sta imbracat, dezbracat nici nu poate fi vorba, fuge de rupe pamantul daca reusesc sa il asez, asta daca nu incepe sa urle din momentul in care incep sa il dezbrac.....
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
discutie acum 10 minute cu oana: "oana, ai facut kk?" ,raspuns: "da". "vii sa te schimbe mama?". raspuns: "nu, nu, nuuuuuu, nuuuuuu"
![](icon_smile_big.gif)
Yagmur spune:
Porumbita, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.. eu nu am facut ever vreun credit, ma batea gandul sa cumpar, ca investitie, o garso.. dar mi-a trecut repede - chiar e riscant sa ma inham la un credit fiind doar eu aducatoarea de venit si ala... subtirel
Dia, se plange si Olimpia ca nu ma sta Luca la schimbat.. eu seara ma descurc usor fiind dupa baitza.. dar pana il dezbrac dau un kil jos
A... A... A.. cum se face ca tot uit ce citesc...
In fine, cica astazi ne anunta cine sta si care pleaca dar deja nu mai cred zvonistica din firma
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
iulia-stefy spune:
Deea, multumim pentru pontul cu cozorocul pentru baie.S-ar putea sa fie nevoie, ca e jale cand ajungem la spalat capsorul. Dau PM
Diana Rus, Stefy n-a scapat de tuse pana nu i-am facut aerosoli. Acum daca medicul a zis asa, eu nu pot sa-ti zic nimic. Ti-am scris cum am scapat noi de tuse si asta dupa 3 saptamani, din care primele 10 zile au fost cu aerosli dimineata si seara.
Multumesc pentru incurajari.
chinico, o chelesti degeaba. Eu am chelit-o pe Stefy din acelasi motiv, ca sa termin repede cu spalatul si tot degeaba. Acum asteptam sa be creasca freza. Dintr-un singur punct de vedere e bine, n-o pot parui altii. Ca au incercat...
In ceea ce priveste olita, eu pe Stefy am pus-o la 10 luni. Dupa experienta altora, care au zis ca pe la varsta asta ar fi bine, ca mai tarziu e mai greu. Am inceput prietenia cu olita pe la 9 luni, cand si-o punea pe cap. De la 10 luni o puneam si statea, cate putin, nu neaparat facea ceva, si am tot incercat. NU stiu ce as fi facut daca n-ar fi stat. Norocul meu a fost ca a stat, iar de vreo 6 saptamani, aduce ea olita cand vrea sa faca caca si ma trage de maneca sa o dezbrac. Dar acum de cand e la cresa, de o saptamana, ma tem sa nu dea inapoi. Acasa stie unde e olita si cand are nevoie o aduce, dar acolo olitele sunt la baie.... Vom vedea.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)