Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Uau, Madaluta felicitari!!! Bun venit micii printese!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

despre noi: no comment. Asa in 2 vorbe.. una calda, una rece. Si iar de la capat. Mai ca-mi vine sa ma .

Multumim pt gandurile bune.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, asa e, e muult mai usor cand vine tati seara acasa... dar asa a fost perioada asta, mai grea si mai dificila, trece ea... se intoarce duminica si atunci sper ca reintram in normal... noi socializam la greu, adica stam 5-6 ore pe afara prin parc, indif ca e vant, soare, etc... in plus, seara merg cu ea la cate o prietena cu copil mic, si aseara am ajuns la 21:30 acasa... deci nu suntem chiar singure... dar... stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Can am vrut si eu sa bag majoretele ce vad...

Felicitari Madalut-o
Vai ce morcov am si eu, imi dardaie tot.Inca am atatea de facut,vai ce repede zboara timpul.

Azi am vrut si noi sa cumparam tricicleta fara succes, am calarit tot ce am vazut, se ridica de pe toate, unde a vrut intr-o masinuta de 600 ron, dar nu eram pregatiti pentru aia, si normal a iesit un mare scandal mi se rupea sufletu. Mereu am zis ca-mi doresc sa-i iau tot ce vreau si uite ca s-a intamplat exact invers.

Pupici de la noi

Stela 34s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bine ca am pus majoretele prea tarziu... MADALUTA, Sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.. refacere grabnica, mult laptic... abia astept sa vad poze cu sora lui Darius
Ruxandra, multa sanatate carliontatului.. si tie putere
Dia, si eu astept impresii din vacanta
Dianav, chiar ca este surprinzator..si eu aveam parere buna despre doamna..
Pup Canada prietena si fulguleti aferenti....
Restu'... am uitat... am bagat in mine ca o sparta... mi-a adus un coleg carnat picant si branza mea favorita din Turcia... nu m-am putut abtine.. plus ca mai devreme am mancat si baclava.. rusine mie!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Felicitari Madaluta sa-ti traiasca printesa

doamne ce emotii am mai am putin si cred ca e tare fericita Madaluta cu printesa in brate

Porumbita-mi se pare ca tu urmezi
de Aelita mai stiti ceva?si ea trebuie sa nasca

multa sanatate fulguletilor bolnaviori si multa putere mamicilor

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Iulia-stefy, mi se rupe sufletul de micutza ta, cum plange sarmana...ufffffff, eu serios ca nu stiu cum voi face cu gradinita. Retin ca atunci cand a inceput Ionut, fratele meu, caminul, m-au trimis pe mine in primele zile, dupa mami plangea groaznic si s-au gandit ai mei sa incerce si varianta asta. Mama, cand l-am vazut cum plangea cu sughituri in bratele educatoarei m-am intors si le-am cerut sa ma lase sa-l duc acasa.educatoarele nici nu stiau ca am ramas pitita intr-un colt sa vad ce se intampla, pai cum??Eu eram "mama de-a doua" , asa ma autointitualm.

Roxana, multumim ca te gandesti la noi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Beeeey, io's ramolita rau, mi-au dat lacrimile! Da sunt de fericire, asa ca-i bine.

madaluta, felicitari!!!
Bun venit micutei voastre (care nu e chiar micuta, e numai bine), sa aiba parte de o viata lunga si frumoasa! Sunteti o familie frumoasa fericita!

mav, multumim pentru vesti si sarcina usoara!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Aseara am cedat nervos .. fost o zi de cosmar.. 5 kk, unul mai urat ca altul.. 2-3 erau mai mult apa.. Plus greva la baut apa; asta ma termina.

Vazut azi dna dr; inca nu e deshidratat; dar vizibil si masurabil afectat. Burtica nu mai e; perimetrul abdominal e cu muuulti cm mai mic decat acu cateva luni. N-am curaj sa-l cantaresc.

Daca in urmatoarele 24 ore nu se potoleste, trecem pe antibiotic.

Donia, cu cele 12 ore fara pipi mi-a zis asa: daca 12 ore nu are diureza (=nu face pipi) se administreaza saruri de rehidratare. Daca peste alte 4 ore inca n-a facut pipi => perfuzii.

Of, te inteleg atat de bine, am fost si eu terminata cand vedeam cat a slabit Cristi! Dar ai vazut acum ce pepenas e, nu? Asa ca nu dispera, o sa isi revina foarte frumos. Chiar daca acum o sa mai urmeze cateva zile de griji
Pediatrul nostru a zis ca la rotavirus diareea poate sa continue pana la 2 saptamani... la Cristi a durat catre 9-10 zile. De aia eu nu m-as grabi cu antibiotic, la noi a fost exact cum a spus el. Stii... mi-ar fi teama ca nu cumva sa fie o infectie virala, iar in cazul asta antibioticul i-a da flora intestinala si mai tare peste cap. Macar cere-i medicului sa faca o coprocultura inainte.
A mai spus ca regimul nu face nici o diferenta, m-a sfatuit sa evit doar sucul de fructe. Eu i-am dat totusi mancare pe baza de cereale (fulgi cu apa, paine, biscuiti sarati, pufuleti, cheerios, orez, etc), legume si carne, fierte. Am evitat fructele si branzeturile, dar i-am dat putin iaurt, cam la 2 zile.
Tinem pumnii, mai ales pentru tine, sa nu pici, ca Grigore sigur o sa-si revina... dar asta-i boala, trebuie sa isi urmeze cursul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Laura, nu stiu care o fi cauza pentru care Dani e mai nervos, dar si Cristi e la fel de vreo cateva zile. Acum e zambitor si iubaret, acum da cate un cap de dulap... pe mine de fapt ma cam amuza, ca intai da cu oarecare forta, apoi da si mai tare, de incepe sa il doara cu adevarat si apoi se jeleste cu patima. Sau daca nu vrea ceva se arcuieste si se tranteste pe spate, dar o face si ca joaca alteori. Insa ieri era in bratele mele si mi-a tras un cap in stern de am crezut ca fac stop cardiac. Sau da cu capul de parchet/mocheta, ce prinde si dupa cum ii e norocul...
Dar il banuiesc ca ii iese randul doi de masele, asa ca are probabil un prag scazut de rabdare si toleranta. Si se enerveaza mai usor.
Sincer, eu nu ma ingrijorez, e o perioada ca oricare alta. Nici nu stiu prea bine ce sa fac, sunt cam descumpanita, incerc doar sa fiu acolo si sa raspund nevoilor lui. Daca se da cu capul, il las, ca deja cred ca e optiunea lui, plus n-am reflexe de Spiderman, iar daca vrea consolare, il consolez...
Stiu ca n-ai chef sa auzi asta, dar stii ca o sa ai griji si mai mari, nu? Ai auzit de droguri, boli cu transmisie sexuala... am bagat spaima in tine? Pe bune, o sa te uiti la perioada asta, cu capul dat de asfalt, si o sa zambesti cu nostalgie.
Asa ca nu stiu ce poti sa faci, dar tipatul ai spus si tu ca nu e recomandat. Nu e un razboi de vointe, care tipa mai tare. Dani va invata si copia de la tine si felul in care reactionezi in fata stresului. Daca tu iti pastrezi calmul, asa va reactiona si el. Poate nu azi, nu maine, dar tu acum plantezi semintele pentru anii care vor urma, stii?
Si in incheiere, daca nu poti sa previi ceva, mai ramane doar sa lucrezi la felul in care reactionezi. Adica sa fii zen , daca tii la sanatatea ta mintala. Ca provocari... hei, hei, o sa ai cu DU-IU-MUL!!!

Si oarecum i-am raspuns si lui a_deju, cred ca ne pregatim de maselele din linia a doua, insa nu am curaj sa il pipai pe acolo, ca asa musca...! De vreo luna se scarpina, saliveaza abundent, a mai avut ciudatenii cu somnul... oricu, atatea i s-au intamplat, saracul, ca nu pot sa spun cu certitudine ca stiu prin ce trece.

dianav, parca tu intrebai... si Cristi are fontanela inca deschisa, la un 1 an si 5 luni. Pediatrul a spus ca asteptam pana la 1 an si 6 luni, desi nu stiu ce miracol poate sa para intr-o luna... dar pediatrul nu era absolut deloc ingrijorat. Mai vedem.

daphna, pediatrul meu spune ca dupa o viroza, copiii pot sa tuseasca pana la 6 saptmaani, ceea ce e considerat normal. Si copiii mei tusesc mult in ocazii din astea, dar le trece de la sine, eu nu le-am dat nimic. Sper sa-i treaca repede Elisei!

Ktrinel, portul vechi... zona aia o stiu cel mai bine din Montreal ca am fost de doo ori. Pai nu scria Ira mai demult ca mananca cu 5 dolari in portul vechi? Pe tine te-au fentat aia cu doua frunze la 15 dolari
Maaaama, Julia e poliglota deja! Bravo iepuras! Trebuie sa-l dau si pe Cristi la meditatii

Raluca, interesant articol cu procesul judecatoarei.

Monicabb, multa sanatate soacrei, sper sa isi revina. Insa tu trebuie sa ai grija de copilasi, nu te invinovati, stai cuminte si creste copiii.

Yagmur, "Luca a pocnit o fetitza peste fatza astazi in parc... Olimpia l-a luat de acolo cu mare scandal, a dat si din picioare.. ce sa ma fac???"
Pai ce sa te faci? Daca tu nu esti acolo nu ai ce sa te faci. Incidente din astea o sa tot fie, copiii acum invata sa relationeze. Asta e, trebuie sa trecem si prin etapa asta. Luat copilul de la locul faptei ca sa nu loveasca si alti copii, explicat greseala, cerut scuze parintilor... si o luam de la capat.

Dia, asa de bine te inteleg! Vreo 3 saptamani am fost si mama, si tata, pentru doi copii, sotul era mereu plecat la curatenie, zugravit, etc, o perioada venea acasa dupa ce copiii deja dormeau... greu a fost, dar e bine sa stii ca la un moment dat se termina, asta iti mai da puteri.
Tin pumnii sa iasa cu concediul! Ce fain ca mergeti cu bebinuta, asteptam tone de poze, ca o sa puteti poza cu randul.

flore, spor la munca la poze, te pup ca ne dai si descriere

Mergi la inceput