Fulguleti de nov-dec-06 (172)
Raspunsuri - Pagina 13
flore26 spune:
12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Laura13 spune:
salutari mamici!
acum am eu febra, rosu in gat, abia inchit, ma dor toate oscioarel. asta e, sper sa nu ii dau raceala inapoi lui dani.
donia pacat ca nu am citit mes tau mai devreme. la fel a facut dani azi, am plans de nu m-am putut opri. nu l-am certat, nu am tipat, dar nu am avut putere decat sa stau sa plang. s-au adunat, probleme la serviciu, boala lui dani, nervii lui, raceala mea, din nou analize f proaste ale tatalui meu, nopti si nopti nedormite ....nu mai pot. imi vine sa ma asez, sa plang si sa nu ma mai ridic. dar stiu ca trebuie. voi reusi eu cumva.
vreau sa termin intr-o nota fericita, asa ca: madaluta felicitari mamico! sa iti dea DD o fetita sanatoasa, mancacioasa! Sa iti traiasca familia minunata!!! nu uita de poze, cat de repede poti!
pupici si n buna!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
simo29 spune:
FELICITARI MADALUTA!!! Sa te refaci rapid, sa ai laptic si multa sanatate micutei!
E a treia zi de cand David are febra: 37.5 - 38.8 cel mai mult...
Un canin a aparut, celalalt este aproape iesit. Sau apare varicela...
Azi nu a vrut sa manance nimic : numai lapte si suc de fructe.
Asteptam sa vedem cum e dimineata si cred ca mergem la doctorita.
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
dianocica spune:
dragele mele dragi
am aparut, la drum de seara :), in sfarsit cu net in propria ograda...cand in sfarsit ma lecuisem de forum :))
nici nu stiu cu ce sa incep...inca nu am recuperat nimic..am atatea sa va spun de d...este absolut exceptional, e o incantare sa il privesc. nici cand doarme nu imi vine sa ma dezlipesc de el...asa o senzatie minunata e sa stiu ca am o sansa extraordinara in viata in asta, si anume sa iau ceva de la capat, de la zero, si sa nu fac nimic din ce as putea sa regret vreodata. si asa o implinire si o stare de bine imi da...statul langa el...nu stiu...il privesc mereu, creste sub ochii mei, de la o zi la alta, de la o ora la alta, fiecare clipa e diferita si mai frumoasa decat decat toate cele dinaintea ei...e un copil minunat, e o noua viata pt mine. pfiu...hai ca o iau pe aratura...ma duc sa ma pun la punct cu noutatile. va pup tare pe toate
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Teutz spune:
Felicitari MADALUTA! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa, iar tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic!
Mai,Flore, floarea florilor, radiezi de fericire in toate pozele! Sunteti foarte frumosi amandoi.
Laura, multa sanatate!
Ruxandra, ma gandesc la voi... Putere multa tie si insanatosire grabnica lui Grigore. Sper ca macar Matei e ok.
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Dianocica, ma bucur mult ca, in sfarsit, ai net in propria ograda. Bine ai revenit! pentru d si pentru tine!
Noapte buna, minunatelor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
stai c-am ajuns la beoaca cu baltile...sa va zic de d. ploua. si soareeeee. si iar ploicica. si iar soareeee. d descopera baltile. prima. plici-plici cu picioarele. a doua. la fel. a treia. plici-plici cu picioarele si plici-plici cu mana. a patra plici-plici cu picioarele si pici-plici cu mana. o data. de doua ori. ramanem la plici-plici cu mana. de n ori. stand pe vine. decide ca nu e rentabil, e f fun dar obositor asa ca... s-a asezat . in ditamai baltoaca. erau tenesii leoarca (de la prima balta :) ), sosetele la fel, pantalonii la fel, juma' de geaca uda :). tur rapid in auchan, cumparat pantaloni (3/4, altii n-aveau ) si sosete si continuat plimbarea in parc in sosete. 3 perechi . ca deh..mai erau balti :))) apoi nani in masina, cazut lat dupa asa experiente. v-am zis ca mor de dragul lui?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Dia1609 spune:
flore, te omor .. m-am uitat inca o data la pozele din italia fara iecsplicatii :)).. da' nu-i bai, ca asa frumosi sunteti... da' totusi bagi undeva si iecsplicatiile alea, da? ca am ajuns la 30 din 41 si nimik..... wow, nu-mi vine sa cred ce burtik ai
Dia1609 spune:
ia uitati www.orajel.com/faqs/teething.htm" target="_blank"> aici ordinea de iesit a dintilor ... nu ca la noi ar fi iesit in ordinea asta ... dar asa, informativ :))