Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by dianav
[blue]Mai sunt fulguleti cu fontanela deschisa?
Noi da si dr zice ca nu e motiv de ingrijorare. Aveti alte pareri?

Diana, nu sunt pediatru, dar imi amintesc ca in toamna cand la Stefy inca nu se inchisese bine, pediatrul ei mi-a recomandat sa-i dau calciu. Vezi nu cumva are o lipsa de calciu? Nu stiu, daca pediatrul ti-a zis ca e ok, asa o fi. Dar mai bine mai intreaba unul, ca sa fii tu linistita. Multa sanatate.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, n-am mai cautat case, ca a fost o per nashpa, sotul a lucrat tot pana la 10 sera si in toate weekendurile, si n-am avut cu cine.. io singura nu caut .. plus, mi-a lipsit elanu' ... si m-a terminat cautarea asta de destinatie de concediu, care macar se finalizeaza acum: plecam in data de 13 iunie (fix 13 ) in antalia pt 10 zile... bai, chiar m-am disperat, erau pline charterele din timisoara, de abia am gasit loc... si nici acum nu e batut in cuie, asteptam confirmarea confirmarii . vestea buna e ca mai vin cu noi si bebinuta ... of, sper sa fie totul ok si sa plecam ... deci eu chiar nu inteleg cum pot sa fie hoteluri intregi in stop sales si chartere pline oki, in conditiile in care preturile nu sunt deloc mici... si asa am cautat inebuniti charter cu plecare din timisoara, caeu chiar nu aveam chef sa ma trambalez cu oana, cu catel si cu purcel pana la bucuresti ac sa plecam de acolo... na, in alta ordine de idei, maine avem confirmarea confirmarii si putem plati, ca sa stam linistiti ca vine si vacantaaaaa :))

Mergi la inceput

Madaluta, sa-ti traiasca fetita, sa fie mancacioasa si sa fiti sanatoase amandoua. Refacere usoara.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

quote:
Originally posted by dianav
Mai sunt fulguleti cu fontanela deschisa?
Noi da si dr zice ca nu e motiv de ingrijorare. Aveti alte pareri?

Diana, nu sunt pediatru, dar imi amintesc ca in toamna cand la Stefy inca nu se inchisese bine, pediatrul ei mi-a recomandat sa-i dau calciu. Vezi nu cumva are o lipsa de calciu? Nu stiu, daca pediatrul ti-a zis ca e ok, asa o fi. Dar mai bine mai intreaba unul, ca sa fii tu linistita. Multa sanatate.

poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia [blue](05.12.2006)

sorry ca te contrazic, dar nu se administreaza calciu la copii asa mici, cel mult se da mai multa vitamina d, dc e cazul... supliment de calciu se da doar dc copilul refuza lactate, lapte si orice de genul, adica dc nu are cum sa-si ia calciul din alimentatie. dc alimentatia e echilibrata, si se constata ca e mare fontanela, si etc, se poate suplimenta vit d pt ca inseamna ca nu se asimileaza calciul... ma enervez teribil cand vad pediatrii care dau calciu la copii pt ca au fontanela mare. calciul ala administrat asa cel mult se depune pe undeva pe unde nu e cazul (niste pietre la rinichi, eventual) ... nu mai zic ca si pediatra mea recomanda tot asa .... fetelor, nu e jale cu fontanela, se inchide ea pana la 2 ani!
iulia-stefi, of, ce mai trageti cu cresa... saracuta, plangea seara, cred ca-ti simte lipsa ziua... chiar, la cresa doarme? tinem pumnii sa fie tot mai bine si tot mai usor...chiar sunt curioasa cum va fi si la noi cand incepem (ma gandeam sa incep s-o duc in august-sept, sa aiba timp sa se obisnuiasca)

Mergi la inceput

La prinz, cand am fost sa o iau de la cresa,aceeasi poveste: cand am bagat capul pe usa si m-a vazut a miorlait un pic pina am luat-o eu si apoi gata, a inceput sa rada. S-a dus si a pupat asistenta inainte de plecare, deci persoanele care stau cu ea nu i-au facut nimic sa zici ca de asta nu vrea, pe ea o doare ca nu sta si mami acolo. E prea mica sa inteleaga ca nu toata viata va sta cu mami. Si nici mami nu e foarte mare, ca si mami mai uita ca trebuie sa-i dea libertate copilului, sau ii sa greu sa o faca.
In ceea ce priveste masa am rugat sa-mi spuna sincer, daca mananca sau ba pt ca Stefy are o anemie si sa-i dau eu daca acolo nu vrea, ca nu vreau sa ajung cu ea la spital iar. Pentru primele zile, pare ok, desi ea miorlaie dimineata.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Dia, la pranz doarme acasa, si ieri chiar a dormit bine.
In ceea ce priveste calciul, Stefy chiar avea o lipsa care i-a iesit la analize. Deci nu i-a dat fara analiza de rigoare.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Madalutzaaaaaaaaaaa, ai nascut????!!!! Bine ai venit pe lume, surioara lui Darius!!!! sa fii sanatoasa, fericita, cuminte si norocoasa!! Felicitari, mamico!! Ce curajoasa esti , Madalutza!!!
Si cum??N-am apucat sa pun nicio majoreta??? Io tot pun una si daca e tardiv
Porumbito, tu cum stai?? Cat a mai ramas??
danita, totul e bine cu mama ta??
Dia, ma bucur sa te aud, dar pacat ca esti tot singurica si obosita. Nu vreau sa pun sare pe rana..ta..dar sa stii ca de cand Cristi ajunge acasa la ore rezonabile totul e mult mai usor, chiar daca nu raman eu acasa sa ma odihnesc, ci iesim toti in parc sau ne jucam acasa, e altfel sa mai auzi o respiratie prin casa, ori sa-ti duca un scutec la gunoi, sa spele un biberon, nu se compara.Nu cred ca a fost prea inspirata remarca, acum cand esti la pamant, dar voiam sa subliniez ca ar trebui sa mai ceri ajutor, chiar si o prietena sa vina cateva ore sa stea cu voi, pur si simplu sa va tina companie si sa va ajute la lucrurile simple: schimbat, mancat, distrat copilu'. Mai ales acum cand sunt atat de irascibili cu dintisorii astia.
Si david al meu e de nerecunoscut, mai ales azi ca n-am iesit afara, din motive de vant uracios, mai , efectiv m-a innebunit, a plans 90% din timp, ajung sa cred ca-i displace prezenta mea, pe bune, cred ca gresesc undeva, nu-i convine nimic, plange la schimbat, la imbracat, plangeeeeeeee la masa, daca incep o poveste vrea alta, daca scot cuburile, se enerveaza ca vrea ratusca, daca spal un vas se lipeste de picioarele mele si se tanguieste : "mamaaaaaaaaa, mamaaaaaaaaaaa!!".Se enerveaza si daca ma uit la el, jur. Striga : "nuuuuuuuuuuu!!"
Dianav, si chiar imi era simpatica duamna
Danutz, multa, multa sanatate matusii tale!
teutz, atenta ca intotdeauna, multumesc pentru urari
ruxandra, cum mai sunteti???Sper ca ati scapat de perfuzii, hai, da-ne o veste!
Dia, m-ati fermecat cu Antalya asta, astept cu nerabdare impresiile voastre,noi planuim concediul dupa 15 iulie, asa ca testati voi primii si daca sunteti incantati mergem si noi.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bravo, Madaluta!!! Sa va traiasca fetita si sa fie santoasa, iar tu sa te refaci rapid!!

Fontanela e inca deschisa, nu tare, dar totusi e. Nu-mi fac griji inca.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Iulia-stefy, mi se rupe sufletul de micutza ta, cum plange sarmana...ufffffff, eu serios ca nu stiu cum voi face cu gradinita. Retin ca atunci cand a inceput Ionut, fratele meu, caminul, m-au trimis pe mine in primele zile, dupa mami plangea groaznic si s-au gandit ai mei sa incerce si varianta asta. Mama, cand l-am vazut cum plangea cu sughituri in bratele educatoarei m-am intors si le-am cerut sa ma lase sa-l duc acasa.educatoarele nici nu stiau ca am ramas pitita intr-un colt sa vad ce se intampla, pai cum??Eu eram "mama de-a doua" , asa ma autointitualm.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

MADALUTA, FELICITARI !!! SA VA TRAIASCA FATA!!!

doamne, pt moment am crezut ca am gresit topicul ..si am intrat pe la odisee...m-a luat cu furnicaturi! ..

incredibil ce trece vremea ...

Mergi la inceput