Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Sunt revoltata de cat de nesimtiti pot fi unii!
In lift acum jumatate de ora era dna. Vranceanu Firea. Cu ea, alti 2 barbati. La un anumit etaj opreste liftul si eu impreuna cu o colega vrem sa urcam. La care madam "treisgfhdfddzece" (intelegeti voi ce vreau sa spun) zice" Nu cred ca mai e loc!" Eu si colega am avut totusi "tupeul" sa urcam, la care ea " Sunteti curajoase domnisoarelor". Eu stiind ca nu am calcat pe nimeni pe picioare am raspuns civilizat ca este un lift public pentru uzul a maxim 6 persoane, dupa cum indica tablita informativa. Eram oricum 5 in lift, nici macar numarul maxim de persoane. Si vaca imi da replica :" e vorba de confort..." Ce sa zic.....nu suporta sa respire aerul din lift cu altii. Sa mearga pe scari daca vrea confort. E incredibil cum se simt altii fiinte superioare pe criterii absolut nejustificate. Ca sa nu mai spun ca eu si colega chiar aveam treaba si ne grabeam sa ajungem la un alt etaj, nu ne plimbam cu liftul aiurea. Dar motivul nici nu conteaza.

Cat de diferiti sunt oamenii. Imi aduc aminte ca atunci cand eram insarcinata, prin august, am mers sa imi iau haine ca nu ma mai incapea nimic. Si in Stefanelul de pe Victoriei era Oana Cuzino care proba si ea niste haine. Impresionata de burtica banuiesc, ca alte motive nu ar fi avut, s-a oferit sa ma ajute sa caut ceva potrivit....

In fine, sa aveti o zi buna va doresc.
Mai sunt fulguleti cu fontanela deschisa?
Noi da si dr zice ca nu e motiv de ingrijorare. Aveti alte pareri?
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

hai mami Madaluta.

mai e putin si vine Printesa. apropo stie cineva cum o va chema?

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MADALUTA

Poze din concediu am descarcat, doar ca mai trebuie sa scriu pe unde ne aflam...asa ca mai dureaza ...
A_DEJU de abia a iesit primul rand, fara maraieli, fara urlete, fara sa ne dam seama...al doilea inca nu, dar se maseaza la greu...
DIANAV fontanela e inchisa, cel putin asa cred eu; azi mergem la doctor, din motive de febra saptamana trecuta , asa ca aflam azi mai multe...

12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mesaj de la Madaluta:

La 11,30 a venit pe lume fetita noastra, pe care inca nu stim cum o cheama. Dar e frumusica si seamana cu Darius! Are 3,300kg!

Bine ai venit pe lume, surioara lui Darius!!!! Multa sanatate si numai bine pentru intreaga familie!!!!

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

1. Madaluta,
2. Si Luca isi vara degetele pana in trahee, si avem primul rand de masele iesite
3. Luca a pocnit o fetitza peste fatza astazi in parc... Olimpia l-a luat de acolo cu mare scandal, a dat si din picioare.. ce sa ma fac???
4. Mi-e o foame de mor
5. Neavand chiar nimic inteligent sa mai spun, mai vine si ploaia, astazi se discuta listele de restructurare... deci doar atat

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Doamne ce emitionata sunt!!!
Bravo Madaluta, felicitari mami pentru minunata ta fetita!
Sa fie mancacioasa si tu sa ai laptic!!!

Mergi la inceput

Yagmur, tare rau imi pare mami...
Nu stiu ce sa-ti zic de Luca, parca Asiza a trecut cu Denis prin asta!
Iar de restructurari...poate nu o fi dracu chiar asa de negru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

madaluta felicitari! sa ai parte de o fetita frumoasa, sanatoasa si fericita!

donia, ktrinel, multumim de intrebare, suntem bine... doar ca fff obosita, nu mai apuc sa citesc si sa scriu ... naiba stie de ce nu mai imi revin... si cura de slabire ma secatuieste, oana e ff agitata si nervoasa ca stau sa-i iasa cei 2 incisivi laterali de jos care erau ramasi de caruta.... si parca nu-i mai fac fata... ajutor nema: sotul plecat in germania pana duminica, iar maica-mea tot cu piciorul in ghips .. pe scurt, cam asta e povestea noastra :)

adeju, asa am citit si io, tot vroiam sa-ti spun, ca cacaoa ia cxalciul din lapte (bine, nu ia calciul , dar naiba stie cum ii zice, oricum, ideea e ca degeaba ii dai lapte cu cacao, ca e ca si cum nu i-ai da lapte, dpdv al aportului de calciu) .. a inteles cineva ceva? o sa ctez din carti cand am mai mult elan, ca se pare ca nu mai stiu cuvinte

donia, f frumoasa casa, mai vrem poze :)... si bafta la examen, sa ne dai de baut luni

Mergi la inceput

Dianav, inteleg ce vrei tu sa spui...am si eu nenumarate exemple de astea...cel mai recent al Zinei- stiti voi care- si-au renovat apartamentul, Cata al meu a avut contract in subantrepriza cu ei, a 'donat' contractul dupa cateva saptamani fiindca se saturase de fitzele dumneaei! Si cica se lauda la toata lumea... vai ce frumos si-a decorat ea vila!!! care vila, ca ei locuiesc intr-un apartament (situat ce-i drept intr-o vila!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cu scarpinatul maselelor pana in gat: si oana maseaza la greu, dar io ziceam ca e din cauza incisivilor laterali, desi vad clar ca nu la aia se scarpina, ci mult mai in spate ... dar nu ma gandeam la randul 2 de masele, ca stiam ca alea ies dupa 2 ani, si cum oana nu e campioana la dinti... ... oricum , ea are 2 dinti jos, 4 sus si 4 masele iesite in intregime... ma gandesc ca ar fi cazul sa-i iasa ultimii 2 dinti de jos si apoi caninii, nu randul 2 de masele, nu?

ruxandra, of, tare rau imi pare ca nu e bine grigore cu burtica..... offf.. :(... matei e ok? hai ca-si revine ca nu mai aveti mult pana plecati in concediu

Mergi la inceput