Fulguleti de nov-dec-06 (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ktrinel, Teutz, multummim de urari.
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori si necajiti.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Madaluta, nastere usoara si fetita mancacioasa si voioasa!!!

Sa danseze majoretele!!!

Ruxandra, sanatate multa!

Dragos e bine, eu ma simt foarte bine, bebelina e miscatoare. Imi fac aceleasi griji despre cum ma voi imparti eu la doi copii, of, nu ma mai satur de Dragos. Seara adoarme la mine in pat, cu capul pe perna mea, sau pe mana mea, sau pe piciorul meu, sau pe burta mea, oricum aproape de mine, apoi cu parere de rau il mut la el in pat. La mijlocul noptii se trezeste si-l iau cu bucurie iar cu mine in pat unde doarme neintors pana dimineata. Tocmai pentru timpul noptii imi fac ceva griji, desi pe de alta parte abia astept. Stiu ca o sa fie frumos...

Pe de alta parte, soacra mea a facut un accident vascular candva in timpul sarbatorilor, din pacate nu ne-am dat seama imediat, am crezut ca ii este rau din cauza diabetului si am dus-o la spital dupa o saptamana. Mai mult de atat, ea tot timpul se plange ca ii este rau si ca e bolnava iar acum cand chiar era serios si pe bune, nu am luat-o in serios. In conditiile asta se va recupera mai greu. Sper ca o sa fie bine pana la urma, depinde foarte mult de ea si de apropiati, sotul meu e foarte suparat, socrul meu nu intelege, cumnata mea insista ca mama-sa sa nu se ridice din pat desi nu poate decat sa se depresioneze in cazul asta, eu nu am dispozitie sa ma implic foarte mult. Complicat ce sa mai, sper sa reusim sa tragem cu totii in aceeasi directie si sa se recupereze.

Cam asa suntem noi acum, eu incerc sa ma protejez cat pot si sa ma bucur de perioada asta.

Va pup. Sanatate copilasilor bolnaviori!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dejule, nu l-a «activat» prea mult cacaua aia? l-a agitat?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

stai asa, ca n-are nicio legatura perioada cu datu' cu capu', care fu si se duse, cu zilele astea cand a baut lapte cu cacao (aseara i-am dat nestle obisnuit, de-ala cu miere, vad ca l-a baut bine-mersi...deci il las asa..ce-o fi in mintea lui, 'mnealui stie...).. sau nu asta ma intrebai?? :)) oricum, nu, nu l-a agitat absolut deloc nesquickul din lapte (nici nu vad de ce l-ar fi..), ramane si pe viitor ca alternativa la..ceai . oricum, am incercat sa schimb pt ca am citit ca cica e totusi de evitat combinatia de lapte cu cacao, nu din alte motive decat ca cacaoa cica reduce absorbtia calciului, deci e ca si cum ai bea degeaba si lapte pe langa cacao... acu' nush daca chiar o fi asa, am citit, si mi-a ramas pe creeeeer :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

hai madaluta !!!!

valeuuu..ce deja-vu odiseistic avusei deodata :)))
edit: in ideea ca eu am nascut a doua zi dupa madaluta :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

minunatili, intrebare intrebatoare: exista fulguleti carora le-au rasarit deja colti din randul doi de masele?? sau si mai bine.. exista fulguleti care se scarpina adanc la gingii, avand deja primul rand de masele complet iesit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata fetelor,
Madaluta, tinem pumnii de au albit deja de atata strans!!!
Monicabb, hai ca mai ai si tu putin...nu-ti mai fa atatea griji. Pana la urma si cu soacra se va rezolva, ai sa vezi!
Danita, cum e mama ta?
Si eu sunt cam intoarsa pe dos. Azi m-a sunat tata (e ziua lui si am crezut ca mi-o ia inainte sa-mi bata obrazul ca nu i-am urat LMA la prima ora!!!) Si cand colo imi spune ca sora lui (matusa-mea) tocmai a intrat in operatie, fiindca i-au descoperit o tumoare la intestine. Offff!!!
Simptome cica a avut si inca din belsug, dar nu s-a lasat dusa la spital decat cand nu a mai putut!!! Si un stil de viata total dezorganizat: 3-4 cani de cafea/zi, fumat 1 pachet jumate/zi, pe stomacul gol-si asta de la 18 ani, nemancat sau mancat pe sponci si numai uscaturi reci, crize dese de stomac si de bila...fara sa ia nici o masura in toti anii acestia!!!
Ruxandra, cum mai sunt burticile?
Asiza, promit ca mai pun odata link-ul de la poze cum ajung acasa!
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by a_deju

minunatili, intrebare intrebatoare: exista fulguleti carora le-au rasarit deja colti din randul doi de masele?? sau si mai bine.. exista fulguleti care se scarpina adanc la gingii, avand deja primul rand de masele complet iesit???

primul rand de maselute a iesit dar isi baga degetele pe lateral pana in gat si se musca de deget avem si canini de jos umflati oare o sa mai fie asa nervosi dupa ce o sa aiba dantura complet iesita?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hai Madaluta,nastere usoara

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Madaluta special pentru tine

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

teutz multam
adeju aha,idem si la noi,primul rand de maselute iesit,dar baga degetul adanc si musca...la urmatorul rand
[red]madaluta[]/red] curaj mami

Mergi la inceput