Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim inca o data de buna primire in clubul vostru!...

si multumesc fetelor pentru sfaturi, o sa incep cu suculet de mar apoi de morcov...

da' oare pot sa-i dau acu niste cereale cu mar si morcov de la milupa???
adica i-am dat, asa un pic si nu le refuza... ba mai mult inghite, nu scuipa afara cum fac copiii care inca nu sunt obisnuiti decat cu suptul...

sa incerc in continuare si cu cerealele astea????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mofturi domle' are fata mea... nu vrea papica..ci mai multa atentie... mai mult de'atat si cum ma vede la PC incepe muzica... "mmm" "immm" si tot asa.... de parca eu n-as avea nevoie de o pauza... asa daca o las un picut singura nu zice nimic dar sa nu ma vada ma computer..ii e urat pe el caci daca o tin cu mine in brate, vrea sa-si bage si ea degetutele si eu n'o las si de asta ii e urat pe el..cred ca-l uraste

vroiam sa multumesc tuturor de urari!noi mergem la un film ca am terminat cu treba si pe ziua de azi... pai daca pauza nu pot sa o fac la computer ..o fac in patut.. ca asa am voie de la "pasa"..la inceput ii ziceam"patroana"..da' acum am descoperit ca-i sta mai bine in titlu de "pasha"...

da' mi-e draga si n-am ce face

va pup

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by oana8188

quote:
Originally posted by dany26

fetelor, bb meu tot nu vrea legume deci la 5 luni si 3 sapt are 4 mese 180 ml lapte si o masa fructe sau fr cu branza....si doar asa de 2-3 ori pe sapt il pacalesc cu niste legume.....Asa-i ca nu e ok???
dar am o intrebare voi ati gustat piureul de leg al lor .....voua va place?al meu are un gust aiurea rau.....saracul d'aia nu ii place.....(ii pun un pastarnac 2 felii dovlecel, 1 bucatica ardei, cartof un sfert, jum. rad. de patrunjel, i-am scos telina in ideea ca era prea aromata dar tot nu il vrea)
si greseala mare a fost ca i-am dat acelasi piure appx 2 sapt cand am inceput diversific adica la 4 LUNI, si atunci l-a papat bine.....dar acum s-a scarbit de el....ca dr mea nu mi-a zis sa ii mai schimb si eu iar voi toate incepuserati cu fructele....deci nu am avut de unde sa adun sfaturi....

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Noi suntem invers: fata mea nu vrea fructe; eu insa am inceput diversificarea cu cereale in laptic si acum papam cu mare drag piure de legume (morcov, telina si patrunjel deocamdata); sa stii ca gustul piureului, din punctul meu de vedere, e groaznic si asta pentru ca nu punem in el sare; de asta zic ca e normal ca tie sa nu iti prea placa.
Revenind la refuzul de a papa: eu am incercat sa ii dau fructe, nu a vrut, am mai lasat-o in pace 2 saptamani, iar am mai incercat, iar nu a vrut; nu vreau sa o fortez, asa ca papam legume si atat; voi mai incerca cu fructe peste 2 saptamani; eu ma adapatez la bebe, ea hotaraste ce vrea sa pape si ce nu.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007

felicitari pt. diversificare !

acum chiar plec, caci ma simt super obosita..

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Geta, zic si eu tot ca Oana, daca ai inceput continua asa, fara sa maresti cantitatea sau sa schimbi alimentele pana peste vreo 2-3 saptamani cand se apropie de 6 luni.

Stefania, bine ai revenit, te dadusem disparuta !

Dany, de ce nu incerci sa ii diversifici un pic meniul, de exemplu daca tot ii bagi carnita, da-i o zi carnita cu piure de cartof si dovlecel, alta zi carnita cu morcov si ce mai aveai tu in supa.

Jasmine, am trecut si noi printr-o faza identica, cu treziri din ora in ora (daca nu mai des), maraieli si tot tacamul. Au iesit dintisorii, poate a fst si puseul de crestere de la 4-5 luni, poate a inceput sa-si dea seama ca mama e separata de ea si statea cu grija sa nu plece , eu le-am luat asa cum au venit, si uite ca au trecut. In legatura cu constipatia, Sophia a facut si la 5 zile, dar nu am ajutat-o cu nimic, daca e alaptata la san nu se poate constipa (decat in cazul unor anomalii congenitale ale colonului, care s-ar fi vazut pana acum). Atata timp cat nu face tare si uscat, nu se poate vorbi de constipatie. Sistemul digestiv e in plin proces de maturizare.

Creem, ai o fetita foarte frumoasa si...bucalata ! Nici n-ai zice ca face nazuri la papa (bine, cred ca face la tot in afara de san, nu ? )

Adra, ce faci cu diversificarea ? Noi facem 6 luni pe 16, dar tatal Sophiei face lobby puternic sa incepem diversificarea mai devreme.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Mercic OANA,
Asa intentionez si eu desi nu sunt 'medic' dar mai tare ma zapacesc.
Am vb la tel cu un alt medic pediatru care-l consulta periodic si mi-a spus sa-i dau doar cereale la ultima masa.
Nu mai stiu ce sa mai cred.
Ultima lui masa este la 21 - 21.30 ,lapte Nan1 230 ml si doarme pana in ziua urmatoare la 8 - 8.30 caci la 9 e lege trebuie masa,dar imi da si mie timp pt toaleta. sunt mai tipicara de felul meu.
La cinci luni si o sapt a inceput sa vb pe limba lui ceva de genul : 'da ta'; bla bla'ta ta'.
Si la voi la fel se intampla?Cand nu vrea ceva,in special uraste sa-i curatz nasucul spune 'nna nna nnna nna'

Geta o mamica SUPER FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

miuta si oana mersi tare mult de raspunsuri!

deci mamici nici supa voastra nu are gust bun?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by creem

E scumpica tare...si normal ca e si ea fata ta...eu o consider pe Sia ca pimul meu copil.

Si noi la fel zicem, ca e primul copil, dar ca am dat rateu... Are blana, nu vorbeste, merge doar in 4 labe... A doua oara ne-a iesit mai bine...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

si noi la fel zicem....in plus ca mai e si tuta pe deasupra!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

quote:
Originally posted by Aralia

Si noi la fel zicem, ca e primul copil, dar ca am dat rateu... Are blana, nu vorbeste, merge doar in 4 labe... A doua oara ne-a iesit mai bine...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Uite ce blanoasa e a noastra!
Catelusa noastra Sia

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA [/b](7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Scumpa foc Sofia cu ochelari de soare!
si Sia, creata si grasunica...

...intrebarea mea catre mamica...ce cauta atatia batbati in folderul ala?(scuze dar am deschis din intimplare)

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor, bb meu tot nu vrea legume deci la 5 luni si 3 sapt are 4 mese 180 ml lapte si o masa fructe sau fr cu branza....si doar asa de 2-3 ori pe sapt il pacalesc cu niste legume.....Asa-i ca nu e ok???
dar am o intrebare voi ati gustat piureul de leg al lor .....voua va place?al meu are un gust aiurea rau.....saracul d'aia nu ii place.....(ii pun un pastarnac 2 felii dovlecel, 1 bucatica ardei, cartof un sfert, jum. rad. de patrunjel, i-am scos telina in ideea ca era prea aromata dar tot nu il vrea)
si greseala mare a fost ca i-am dat acelasi piure appx 2 sapt cand am inceput diversific adica la 4 LUNI, si atunci l-a papat bine.....dar acum s-a scarbit de el....ca dr mea nu mi-a zis sa ii mai schimb si eu iar voi toate incepuserati cu fructele....deci nu am avut de unde sa adun sfaturi....

14 Noiembrie 2007

pui cam mult pastarnac; eu nu ii pun patrunjel; pune mai mult cartof ca e constipat; ardeiul amaraste dc e in cant mare; incearca si stevie, spanac, loboda; ulei; piureul meu are gust bun, eu pun legumele in proportia in care as pune si pt noi, pun cam dupa ochi;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by slimatei
[
cam atat despre noi ....am pus niste foto noi 1 daca aveti placerea... foto noi2

scumpa foc "pasha" stefania

Poze Radu

Mergi la inceput