Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by creem
Uite ce blanoasa e a noastra!
Catelusa noastra Sia
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA [/b](7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Frumusel primul copil
![](icon_smile_big.gif)
Imi place tare mult ca aveti soba; si eu visez la o casa in care sa fac incalzirea la sobe
![](inlove.gif)
Oana
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
[quote]Originally posted by creem
Neata! Hai ca am reusit si eu sa intru azi...ca doar fetita mamei implineste azi 6 luni si trebuie sa dau ceva de baut!
Si tort si tot ce va pofteste inima!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/ecaterinatotolan/MariaSofiaLa45Luni Poze Maria Sofia[/ur
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
fetelor, bb meu tot nu vrea legume deci la 5 luni si 3 sapt are 4 mese 180 ml lapte si o masa fructe sau fr cu branza....si doar asa de 2-3 ori pe sapt il pacalesc cu niste legume.....Asa-i ca nu e ok???
dar am o intrebare voi ati gustat piureul de leg al lor .....voua va place?al meu are un gust aiurea rau.....saracul d'aia nu ii place.....(ii pun un pastarnac 2 felii dovlecel, 1 bucatica ardei, cartof un sfert, jum. rad. de patrunjel, i-am scos telina in ideea ca era prea aromata dar tot nu il vrea)
si greseala mare a fost ca i-am dat acelasi piure appx 2 sapt cand am inceput diversific adica la 4 LUNI, si atunci l-a papat bine.....dar acum s-a scarbit de el....ca dr mea nu mi-a zis sa ii mai schimb si eu iar voi toate incepuserati cu fructele....deci nu am avut de unde sa adun sfaturi....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by dany26
fetelor, bb meu tot nu vrea legume deci la 5 luni si 3 sapt are 4 mese 180 ml lapte si o masa fructe sau fr cu branza....si doar asa de 2-3 ori pe sapt il pacalesc cu niste legume.....Asa-i ca nu e ok???
dar am o intrebare voi ati gustat piureul de leg al lor .....voua va place?al meu are un gust aiurea rau.....saracul d'aia nu ii place.....(ii pun un pastarnac 2 felii dovlecel, 1 bucatica ardei, cartof un sfert, jum. rad. de patrunjel, i-am scos telina in ideea ca era prea aromata dar tot nu il vrea)
si greseala mare a fost ca i-am dat acelasi piure appx 2 sapt cand am inceput diversific adica la 4 LUNI, si atunci l-a papat bine.....dar acum s-a scarbit de el....ca dr mea nu mi-a zis sa ii mai schimb si eu iar voi toate incepuserati cu fructele....deci nu am avut de unde sa adun sfaturi....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Noi suntem invers: fata mea nu vrea fructe; eu insa am inceput diversificarea cu cereale in laptic si acum papam cu mare drag piure de legume (morcov, telina si patrunjel deocamdata); sa stii ca gustul piureului, din punctul meu de vedere, e groaznic si asta pentru ca nu punem in el sare; de asta zic ca e normal ca tie sa nu iti prea placa.
Revenind la refuzul de a papa: eu am incercat sa ii dau fructe, nu a vrut, am mai lasat-o in pace 2 saptamani, iar am mai incercat, iar nu a vrut; nu vreau sa o fortez, asa ca papam legume si atat; voi mai incerca cu fructe peste 2 saptamani; eu ma adapatez la bebe, ea hotaraste ce vrea sa pape si ce nu.
Oana
![](mamica.gif)
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Mai pateste cineva ca noi? Mai lapteaza cineva exclusiv? Daca da, cum e la voi? Voi ce credeti de toata situatia asta? Or fi dintii sau bebe "cere" si altceva de mancare in afara de laptic?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
jasmin ce sa-ti spun ..eu una cred ca-s mofturi asa patesc si eu cu stefy, cateodata chiar mai rau ,ziua mai scap eu cum mai scap... dar cum vine seara,cel putin noaptea patesc la fe..
off ma las de meserie..
![](bang.gif)
![](birthday.gif)
cateodata chiar as avea de adaugat mai multe dar de exemplu cum mi s-a intamplat dimineata ..dupa n-am mai avut timp... cred ca ma intelegeti...
sper sa mai revin merg sa-i dau tzatza..
iar era sa-l pierd...l-am recuperat
![](icon_smile_tongue.gif)
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
creem spune:
quote:
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by creem
Uite ce blanoasa e a noastra!
Catelusa noastra Sia
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Frumusel primul copil
Imi place tare mult ca aveti soba; si eu visez la o casa in care sa fac incalzirea la sobe
Oanade Ana Alexandra - 17 decembrie 2007[/b]
Eram la bunici in poza cu soba
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia
mykidutza spune:
Buna va salutam si noi astazi si
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Noi am fost aseara la dr-ta si ne-am intors fff confuzi.
Robert are 8200 gr si 71 cm, deci masuratorile lui mami nu erau bune.
Dr-ta a spus sa nu incepem cu diversificarea,desi noi incepusem cu mar si piure de para de la nestle,datorita faptului ca nu este necesar la el inca.
Credeti-ma ca-mi vine sa fac asta intr-adevar.Tare rau este sa nu ai habar.
El va implini 6 luni pe 30.Sfatuiti-ma ,VA IMPLOR.
Creem ,catelusa ta Sia este identica cu Larisa,fetita matusei mele dupa care Robert isi rupe gatul de fiecare data cand o vede.
Geta o mamica SUPER FERICITA!
creem spune:
Stefi.. multumim de urari!
La fel se intampla si la noi.....acum suntem dupa o ora in care am inercat sa ii dau cereale cu lapte si n-a vrut, apoi am incercat lapte din bibe n-a vrut am pus-o in final la tzatzi...a supt putin si acum stam la calc pana ne trece maraiala si apoi cred ca iar la san daca as avea laptic nu mi-ar pare rau...dar sanii mei sunt cu prea mica productia
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mykidutza
Buna va salutam si noi astazi si
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Noi am fost aseara la dr-ta si ne-am intors fff confuzi.
Robert are 8200 gr si 71 cm, deci masuratorile lui mami nu erau bune.
Dr-ta a spus sa nu incepem cu diversificarea,desi noi incepusem cu mar si piure de para de la nestle,datorita faptului ca nu este necesar la el inca.
Credeti-ma ca-mi vine sa fac astaintr-adevar.Tare rau este sa nu ai habar.
El va implini 6 luni pe 30.Sfatuiti-ma ,VA IMPLOR.
Creem ,catelusa ta Sia este identica cu Larisa,fetita matusei mele dupa care Robert isi rupe gatul de fiecare data cand o vede.
Geta o mamica SUPER FERICITA!
Parerea mea: Daca deja ai inceput diversificarea si bebe face acusica 6 luni, eu nu l-as mai "intoarce"; i-as da in continuare macar ce ai inceput sa ii dai, adica fructe; Repet: parerea mea; eu cred ca l-ai zapaci acum mai tare daca ai intrerupe.
Oana
![](mamica.gif)