Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 12

creem spune:
E scumpica tare...si normal ca e si ea fata ta...eu o consider pe Sia ca pimul meu copil.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
E scumpica tare...si normal ca e si ea fata ta...eu o consider pe Sia ca pimul meu copil.
Si noi la fel zicem, ca e primul copil, dar ca am dat rateu...

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creem
Jasmin, iti raspund pentru ca si noi trecem prin faze din astea..cu supt cat mai mult de la tzatzi, luat putin in greutate si agitatie noaptea...la noi sfatul dr a fost sa incepem diversificarea, si am inceput-o la 5 luni, insa nici acum, dupa o luna nu papa decat putin din mancarica si restul laptic....foaiala noaptea avem din belsug.
Ori nu se satura, ori e intr-un puseu de crestere, ori vrea langa mami ca incep sa constientizeze ca e altceva decat "eu". Nu poti sa treci decat cu rabdare...eu m-am resemnat!
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Ecaterina, multam de raspuns, si eu m-am gandit ca poate vrea si alte mancaruri, ca se uita cu jind la noi cand mancam, dar daca incep diversificarea si nu-i place, ca la voi... ma tot gandesc, ca el nu accepta biberonul, iar cum eu ii dau vitaminele cu lingurita si lui nu-i plac vitaminele, ma gandesc sa nu confunde fructele cu vitaminele si sa nu le vrea... Dar la san cred ca se satura, cel putin asa sper, ca eu am mult lapte, suge si cate 30 minute dintr-un san si eu tot mai am lapte in acel san dupa aceea, asa ca niciodata nu e nevoie sa-i dau celalalt san la acelasi supt. Iar de dormit oricum doarme cu noi in general, desi eu il mai pun in patutul lui care e langa noi, lipit de patul nostru... dar cum mananca de multe ori noaptea (cam de doua ori pana acum, dar vad ca de cateva zile chiar de trei ori), e greu pt mine sa-l pun in patut tot timpul, drept pt care se rasdfata langa noi... Cam asta e situatia noasstra... complicata
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

adra_bell spune:
Jasmin, a mea a facut asa cat i-au dat dintisorii. Statea la tzitzi si cate 2 ore, dormea la tzitzi, mai se trezea mai cauta sa mai ia o gura de laptic. In greutate a luat si ea mai putin, in ultima luna doar 200g, daca masuratorile au fost corecte, ceea ce nu prea cred, ca asistentele la cabinet scad din ochi imbracamintea, cred ca au fost vreo 300-400g in realitate. Cu kk am patit-o si noi, din facut de 2-3 pe zi a sarit la o data la 3 zile. Cand a trecut de 3 zile i-am bagat 1/3 supozitor cu glicerina pt copii, desi e alaptata exclusiv si n-ar trebui sa aiba probleme de constipatie mi s-a parut cam mult sa o las sa treaca de 3 zile. Cam astea au fost problemele, plus maraiala si chitaiala toata ziua. Aaa, si a vomitat de cateva ori. Eu dau vina pe dinti si totusi consider ca am scapat usor, alti bebelusi fac febra si tipa cu orele sau nu dorm toata noaptea....
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Jasmin, a mea a facut asa cat i-au dat dintisorii. Statea la tzitzi si cate 2 ore, dormea la tzitzi, mai se trezea mai cauta sa mai ia o gura de laptic. In greutate a luat si ea mai putin, in ultima luna doar 200g, daca masuratorile au fost corecte, ceea ce nu prea cred, ca asistentele la cabinet scad din ochi imbracamintea, cred ca au fost vreo 300-400g in realitate. Cu kk am patit-o si noi, din facut de 2-3 pe zi a sarit la o data la 3 zile. Cand a trecut de 3 zile i-am bagat 1/3 supozitor cu glicerina pt copii, desi e alaptata exclusiv si n-ar trebui sa aiba probleme de constipatie mi s-a parut cam mult sa o las sa treaca de 3 zile. Cam astea au fost problemele, plus maraiala si chitaiala toata ziua. Aaa, si a vomitat de cateva ori. Eu dau vina pe dinti si totusi consider ca am scapat usor, alti bebelusi fac febra si tipa cu orele sau nu dorm toata noaptea....
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Adra, cam asa si la noi, cu foarte mici diferente
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Mai, dar ce-i cu linistea asta??? Se vede ca e mai cald afaraLa vara vom scrie un capitol pe luna.
Daca o fi asa de cald cum au anuntat astia...cu temperaturi de peste 40 de grade,cred ca vom sta in casa la umbra si vom scrie romane.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
Ne primiti si pe noi?
Bine ai venit Andreea!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

creem spune:
Jasmin...ce bine ca ai laptic suficient!, ca eu nu prea mai am si nici a mea nu vrea deloc bibe. Totusi poate n-ar fi rau sa incepi sa i dai cate putin putin din ceva aliment, sa se obisnuiasca cu gustul si cu faptul ca in lingurita e si altceva decat vitamine. Iti spun asta pentru ca s-ar putea sa fie mai greu mai tarziu sa accepte alta papica decat sanul. Oricum n-o sa ii dai mult, si eu i-am dat putin...acu i-as da mai mult dar nu vrea. Si daca suge dupa aceea productia de laptic nu cred ca o sa scada. Fata mea nu prea a supt bine si cred ca din cauza asta am mai putin laptic, plus ca e a nu mai suge demult decat dintr-un san.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

creem spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Si noi la fel zicem, ca e primul copil, dar ca am dat rateu...Are blana, nu vorbeste, merge doar in 4 labe...
A doua oara ne-a iesit mai bine...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Uite ce blanoasa e a noastra!
Catelusa noastra Sia[/b]
Ecaterina o mamica fericita de

Poze Maria Sofia

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Fetelor, m-a terminat Lucas... de cateva nopti e foarte agitat in somn, da din picioruse, protesteaza daca il iau in brate (ca doarme cu mine, tati nu e cu noi, e in delegatie... si chiar daca avem loc destul in pat, se pare ca nu e multumit). Nu stiu ce i se intampla, daca e de la dinti starea asta de agitatie sau o fi constipat, ca nu a facut kk de 2 zile desi trage vanturi mirositoare...dar cum sa fie constipat daca suge doar la tzatza? In plus mananca mult noaptea, de seara de pe la 22 cand ne punem la nani si pana la ora asta mananca deja de vreo 6 ori... mananca foarte mult, de multe ori pe zi, dar totusi nu se ingrasa: in ziua in care a facut 5 luni avea 7,5 kg, nu e nici gras, nici slab, are pernute la manute si picioruse dar e bine dezvoltat. In fine, ii merge bine, mananca mult dar a luat in doua luni, de la 3 la 5 luni numai 650 g... si totusi doctorita i-a zis ca e perfect, ca ii merge bine si ca e un copil tare vesel. Inca nu am inceput diversificarea, ma gandesc sa incepem peste 2 saptamani, deja am cumparat storcator de citrice...
Mai pateste cineva ca noi? Mai lapteaza cineva exclusiv? Daca da, cum e la voi? Voi ce credeti de toata situatia asta? Or fi dintii sau bebe "cere" si altceva de mancare in afara de laptic?
Disconfortul din burtica ei il percep ca pe senzatia de foame,de asta e posibil sa manance atat de mult.Poate ai mancat tu ceva care a avut efecte neplacute asupra lui,incearca si mananca ceva cu efect invers.

Sau poate ai schimbat ceva in "universul" lui...
Eu am patit cu Amira vreo cateva nopti la rand,se trezea sau era agitata in somn...Pana i-am pus inapoi sacul in care doarme de obicei.