Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumim, Aralia de urari!
Eeeee...tati e cu sporturile extreme...face catarari, scufundari, pesteri, rafting..toate nebuniile...vroia si bungijumping da nu l-am lasat eu Si si-a facut si un panout mic in casa...de antrenament cica e atractia copilor care vin la noi in vizita

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am vrut sa ma laud si io dar se pare ca nu e cazul... i-am dat suculet de portocale de la Nestle, cam 5 ml, dar se pare ca nu prea i-a palcut ca l-a dat afara...

intrebare: sa mai incerc cu portocala peste cateva zile?
sa pun un pic de ceai sau apa indulcita in suculet ca sa-l bea?
si daca il da afara, pot sa-i dau un pic de ceiut sa-si curete gurita si gatul dupa aceea?

astept raspunsurile voastre!!

mersi mult!

pupici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Aralia, am vazut ca i-ai facut album separat si lui Bijou, are o hainuta tare haioasa...a mea n-a stat niciodata cu hainuta, da iarna ii si lasam blanita netunsa...tre sa-i fac si eu catelusei mele

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BOBOCEILOR SI BOBOACELOR!!!!!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!

va pupam pe toti!

ERIC

Mergi la inceput

Eladea...eu am inceput cu suc de mere si l-a varsat..am mai stat doua zile si i-am dat mar fiert cateva zile (dar putin)...acum am ajuns la mar cu banana, sau mar cu branzica dimineata.
Poate e prea acida portocala..poti ori s-o mai lasi cateva zile ori sa incerci cu ceva mai usor.

Daca bea ceiuc poti sa i dai dupa ce vomita...a mea nu vrea De obicei se linisteste jumatate de ora si o pun apoi la san.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna dimineata tuturor.
In primul rand uram si noi la multe lunite sarbatoritilor de azi, pe care ii pupam dulce

Fetelor, m-a terminat Lucas... de cateva nopti e foarte agitat in somn, da din picioruse, protesteaza daca il iau in brate (ca doarme cu mine, tati nu e cu noi, e in delegatie... si chiar daca avem loc destul in pat, se pare ca nu e multumit). Nu stiu ce i se intampla, daca e de la dinti starea asta de agitatie sau o fi constipat, ca nu a facut kk de 2 zile desi trage vanturi mirositoare...dar cum sa fie constipat daca suge doar la tzatza? In plus mananca mult noaptea, de seara de pe la 22 cand ne punem la nani si pana la ora asta mananca deja de vreo 6 ori... mananca foarte mult, de multe ori pe zi, dar totusi nu se ingrasa: in ziua in care a facut 5 luni avea 7,5 kg, nu e nici gras, nici slab, are pernute la manute si picioruse dar e bine dezvoltat. In fine, ii merge bine, mananca mult dar a luat in doua luni, de la 3 la 5 luni numai 650 g... si totusi doctorita i-a zis ca e perfect, ca ii merge bine si ca e un copil tare vesel. Inca nu am inceput diversificarea, ma gandesc sa incepem peste 2 saptamani, deja am cumparat storcator de citrice...
Mai pateste cineva ca noi? Mai lapteaza cineva exclusiv? Daca da, cum e la voi? Voi ce credeti de toata situatia asta? Or fi dintii sau bebe "cere" si altceva de mancare in afara de laptic?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Jasmin, iti raspund pentru ca si noi trecem prin faze din astea..cu supt cat mai mult de la tzatzi, luat putin in greutate si agitatie noaptea...la noi sfatul dr a fost sa incepem diversificarea, si am inceput-o la 5 luni, insa nici acum, dupa o luna nu papa decat putin din mancarica si restul laptic....foaiala noaptea avem din belsug.
Ori nu se satura, ori e intr-un puseu de crestere, ori vrea langa mami ca incep sa constientizeze ca e altceva decat "eu". Nu poti sa treci decat cu rabdare...eu m-am resemnat!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

am vrut sa ma laud si io dar se pare ca nu e cazul... i-am dat suculet de portocale de la Nestle, cam 5 ml, dar se pare ca nu prea i-a palcut ca l-a dat afara...

intrebare: sa mai incerc cu portocala peste cateva zile?
sa pun un pic de ceai sau apa indulcita in suculet ca sa-l bea?
si daca il da afara, pot sa-i dau un pic de ceiut sa-si curete gurita si gatul dupa aceea?

astept raspunsurile voastre!!

mersi mult!

pupici!

ERIC

Andreea, da-i suculet de portocale proaspat, facut de tine.

Stefania, de cate ori te citesc parca ma vad pe mine cu Lucas... ca situatia noastra seamana mult cu a voastra. AAA, si e tare dulce Stefania mica....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by creem

Aralia, am vazut ca i-ai facut album separat si lui Bijou, are o hainuta tare haioasa...a mea n-a stat niciodata cu hainuta, da iarna ii si lasam blanita netunsa...tre sa-i fac si eu catelusei mele

Poze Maria Sofia

E un pulover pe care l-a primit Alexia dar care o irita la gat cu fermoarul, asa ca i l-am dat Bijoulinei si ii place sa-l poarte, e asa de mandra cu el! E si ea fata mea, nuu?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput