Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Amy26 spune:
Dany, stai linistita...toate stim ca a fost o eroare......oricum ai fost super tare
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by dany26
ARALIA si PET COST mersi de raspuns!
offff chiar nu e felul meu sa folosesc acel cuvant.....PE CUVANT....nici macar cand sunt f nervoasa......
Stai tu linistita ca te credem! Dar ne-am distrat tare!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
slimatei spune:
buna dimineata fetelor
e saptea oara cand ma gandesc sa scriu mesajul ca nici odata cand dau sa scriu nu apuc sa termin... in fine...
sa va dau cafeaua prima de toate!
si va spun ca uneori v-am mai citit, dar nu am mai intrat ca nu efectiv eu n-am ce spun in legatura cu diversificarea si de nou nu am nimic ..inafara sa ma plang..
glumesc bineinteles..va spunem despre noi desi nu suntem la subiect..
primul lucru e ca suntem bine, nu avem nici un dintisor ..dar de mofturi suntem pline..cateodata nici la tati nu ne place doar la mami in brate...si cateodata nici la ea..defapt nici micuta nu stie ce vrea...ba in funduletz, ba nu pe burtica, ...in brate ,nu singurica... ei, numai asta sa fie acum de rau in toate...
in rest facem rostogoliri are tentative sa se tarasca pe burtica... si sa inainteze...se rasuceste deja la 360 de grade... e o alintata, eu ii acord toata atentia..si atunci cand o mai las 5 min singura inca ma mai apuca mustrarile de constiinta..cred ca nu am invatat eu sa ma detasez de ea...dar mi-e atat de draga...ma intelegeti voi..in fiecare zi face cate ceva nou..intr-o zi isi atinge piciorutele.. incearca sa duca la gurita, alta incepe sa ne mangaie, sa ne studieze, mai nou pisca cu degetutele alea micute ale ei ..si desi doare (caci are deja o forta)imi e draga tare...
in fine sa va mai spun ca am incercat si noi diversificarea dar nu a mers...nu vrea sa stie de nimic..scuipa tot nu-mi accepta nimic(nici apa nici ceai)...pai daca are tzatza, fata.. si are dreptate ce e mai bun decat ea... are toata viata sa le probeze si sa se invete cu gusturile... lasa ca papa mami si pentru ea
cam atat despre noi ....am pus niste foto noi 1 daca aveti placerea... foto noi2
acum va pup si va urez o zi placuta
incercam sa iesim pe afara ..daca reusim pana in 12 caci dupa e un cald...
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
primul lucru e ca suntem bine, nu avem nici un dintisor ..dar de mofturi suntem pline..cateodata nici la tati nu ne place doar la mami in brate...si cateodata nici la ea..defapt nici micuta nu stie ce vrea...ba in funduletz, ba nu pe burtica, ...in brate ,nu singurica... ei, numai asta sa fie acum de rau in toate...
in rest facem rostogoliri are tentative sa se tarasca pe burtica... si sa inainteze...se rasuceste deja la 360 de grade... e o alintata, eu ii acord toata atentia..si atunci cand o mai las 5 min singura inca ma mai apuca mustrarile de constiinta..cred ca nu am invatat eu sa ma detasez de ea...dar mi-e atat de draga...ma intelegeti voi..in fiecare zi face cate ceva nou..intr-o zi isi atinge piciorutele.. incearca sa duca la gurita, alta incepe sa ne mangaie, sa ne studieze, mai nou pisca cu degetutele alea micute ale ei ..si desi doare (caci are deja o forta)imi e draga tare...
in fine sa va mai spun ca am incercat si noi diversificarea dar nu a mers...nu vrea sa stie de nimic..scuipa tot nu-mi accepta nimic(nici apa nici ceai)...pai daca are tzatza, fata.. si are dreptate ce e mai bun decat ea... are toata viata sa le probeze si sa se invete cu gusturile... lasa ca papa mami si pentru ea
cam atat despre noi ....am pus niste foto noi 1 daca aveti placerea... foto noi2
acum va pup si va urez o zi placuta incercam sa iesim pe afara ..daca reusim pana in 12 caci dupa e un cald...
Victo spune:
stefi am vazut minunea mica.te cred ca ti-e draga de numa...sa fiti sanatoase...lasa, nu te mai plange, ca viata e frumoasa!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Aralia spune:
Buna cafea faci, Stefania! Multam fain!
Pup broscuta mica, e asa de dragutaaaa ca imi vine s-o mananc!
Si cu diversificarea asta...Alexia incepuse foarte bine, papa si 180 ml de piure...acum face nazuri, ma scuipa cu mancarea...sa vezi ce am pe ochelari dupa ce-i dau sa manance...
Acum tot asteapta biberonul, cred ca a invatat ca daca nu papa tot, ii dau bibe..cand ma vede cu el chiuie de fericire...
Asta e, o luam mai usurel, nu ma panichez! Cum vrea bebestia, ca ea conduce diversificarea!
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
creem spune:
Neata! Hai ca am reusit si eu sa intru azi...ca doar fetita mamei implineste azi 6 luni si trebuie sa dau ceva de baut! Si tort si tot ce va pofteste inima!
Multumim mult de urari si uram si noi La multi ani! tuturor celor care au implinit deja 6 luni si celor care implinesc azi!
Eu nu prea mai am timp ...citesc cateodata pe sarite da nu mai apuc sa si raspund...as avea multe de vorbit cu voi...da fata ma solicita non stop...iar cand doarme (putinele minute de peste zi) trebuie sa ii fac papica sau sa calc acum mi s-a terminat butelia si nu am cum sa i fac supica...asa ca o sa ii dau cereale la pranz si am apucat si sa va sciu ceva
Sa stiti insa ca m-am mai uitat pe la pozici....am vazut si pozele din deplasari...din delta...foarte frumos!
Am pus si eu poza pe luna aprilie si am si poze la semnatura (dar da-ti pe galeria publica ca sa vedeti mai multe daca doriti si cu mami)
Pupicei si abia astept sa mai intru....Sa fiti cuminti pana atunci (tre sa si recuperez cu cititul sa vad ce ati mai facut)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adyanna spune:
quote:
Originally posted by slimatei
buna dimineata fetelor
e saptea oara cand ma gandesc sa scriu mesajul ca nici odata cand dau sa scriu nu apuc sa termin... in fine...
sa va dau cafeaua prima de toate!
si va spun ca uneori v-am mai citit, dar nu am mai intrat ca nu efectiv eu n-am ce spun in legatura cu diversificarea si de nou nu am nimic ..inafara sa ma plang..
glumesc bineinteles..va spunem despre noi desi nu suntem la subiect..
acum va pup si va urez o zi placuta
incercam sa iesim pe afara ..daca reusim pana in 12 caci dupa e un cald...
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Foarte frumoasa broscutza ta! In unele poze parca seamana cu Antonia mea.
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Am facut rost de niste materiale legate de diversificare: exemple si retete pentru pitici. Le trimit pe mail-ul comun poate va ajuta cu ceva.
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
Neata! Hai ca am reusit si eu sa intru azi...ca doar fetita mamei implineste azi 6 luni si trebuie sa dau ceva de baut! Si tort si tot ce va pofteste inima!
Multumim mult de urari si uram si noi La multi ani! tuturor celor care au implinit deja 6 luni si celor care implinesc azi!
Eu nu prea mai am timp ...citesc cateodata pe sarite da nu mai apuc sa si raspund...as avea multe de vorbit cu voi...da fata ma solicita non stop...iar cand doarme (putinele minute de peste zi) trebuie sa ii fac papica sau sa calc acum mi s-a terminat butelia si nu am cum sa i fac supica...asa ca o sa ii dau cereale la pranz si am apucat si sa va sciu ceva
Sa stiti insa ca m-am mai uitat pe la pozici....am vazut si pozele din deplasari...din delta...foarte frumos!
Am pus si eu poza pe luna aprilie si am si poze la semnatura (dar da-ti pe galeria publica ca sa vedeti mai multe daca doriti si cu mami)
Pupicei si abia astept sa mai intru....Sa fiti cuminti pana atunci (tre sa si recuperez cu cititul sa vad ce ati mai facut)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
La Multi Ani! Vazut poze cu Mariuca! Ce smechera e ea cu ochelari de soare! Cine face catarari in balcon? Ca aveti acolo perete de catarari...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie