Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Andries o zi usoara,azi cum a fost traficul la 8.30

am uitat sa va zic, Miru mai are un dintisor sus si iese si al doilea, azi era cam maraita , nu vreau sa sun sa vad cum e, i-am zis sa ma sune in caz de ceva, sper sa fie bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

OOOOOOOOOfffffffffffff, bolile astea!Sa treaca repede la toti bebicii!

Ma aliniez si eu celor ce se plang de burta ramasa de zici ca-s strut.Eu am 66 kg la 180 cm dar burrrrrta ....As mai vrea sa mai dau vreo 4 kg jos dar cred ca se vor duce tot din alte parti nu din burta.Seara zici ca urmeaza sa nasc asa e de mare,umflata.Horror,ce mai!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, pai si mandicu tot la categoria grea a ramas, soro... Sa vezi ce brand pufos am si ce sunci imi atarna pe langa sutien, pe prin toate partile. De zici ca umblu cu vesta de salvare la purtator. Despre burta, nici nu mai incape indoiala. O fac rulou si o ascund in bikini... Cu cat slabesc, cu atat imi atarna mai mult. Cred ca o sa ajung sa imi fac buzunare ascunse...
Tocmai de asta vroiam sa-mi fac fertilizare si sa mai bag doar o tura de 'copilareala'. Ca apoi sa pot sa ma operez si io, sa scap de surplusul de piele si sunca. Oricat sport as face, sunt constienta ca abdomen plat si piele fina nu voi mai avea de la Mama Natura... Se cere un bisturiu nastrusnic aici... Si sanii sunt vai soarta lor. Nu cred ca voi apela la silicoane, dar o micsorare si o ridicare se impun. Aici am avut cel mai mul de suferit, pentru ca am pielea rupta pana la tesut. Daca nu port sutien de sustinere, mi se vad niste santuri si transee. Sper sa nu intelegeti despre ce vorbesc, pentru ca ar insemna sa aveti si voi. Nu doresc asta nimanui... Mai bine sa fiti voi toate fotomodele, ca ma descurc eu cu toata sunca...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata,
am inceput ziua cu o migrena cumplita.
Rox, bona-i luata prin agentie ? Eu as suna acolo sa aflu pe unde a mai fost inainte si n-ar strica sa ceri referinte de la familiile pe unde a fost. E foarte suspect sa ceara imprumut, in conditiile in care oricum ia o caruta de bani. Vezi sa nu 'imprumute' de prin casa, sa faca rost de banii pe care nu-i dai imprumut. Si sa nu plece de tot. Dar cred ca v-ati gandit si voi la posibilitatea asta.
Andrei face kk de vreo 2-3 ori/zi. face normal iar consistenta depinde de cat de devreme ii scot pampersul, chestie de minute ca nu sta deloc murdarel la popo.
Mucii s-au rarit bine, nu i-am mai pus picaturi. Astept sa vina tati cu picaturile de urechi si cu pipeta, mie mi-a luat colargol preparat in farmacie, in sticla fara picurator.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Fetelor, cam cat castiga o bona pe luna? Am o matusa care vrea sa profeseze in sensul asta, dar e cam pierduta in spatiu si nu stie cat sa ceara. Ma intreba pe mine, de parca eu am 10 bone acasa...
Eu am rezolvat problemema cu lasatul lui Y, cand incep sa dau cu sapa. Nasa mea si-a facut o casa langa Plaza, adicatele la doi pasi de mine si in drum spre munca mea. O sa-l las la ea si il iau eu sau tatutzu cand ne regresam de pe drumuri. Ce bine, ca aveam o mare strangere de inima sa-l las o saptamana intreaga departe de mine. Bine, situatia asta nu va dura decat un an... Ca apoi vine cealalta tura de bebelusi si sa speram ca imi voi aranja ploile sa stau doi ani acasa...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Aaaa si mai vroiam sa va intreb care e treaba cu pasaportul la bebe?! E mai convenabil sa-l trec pe pasaportul meu (asta presupune sa-mi schimb pasaportul ori imi adauga ceva la asta vechi???) sau sa ii fac pasaport individual? Cam cat dureaza pana e gata? Ca noi plecam la sfarsitul lui iunie si nu vreau sa am surprize-surprize...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Aaaa si mai vroiam sa va intreb care e treaba cu pasaportul la bebe?! E mai convenabil sa-l trec pe pasaportul meu (asta presupune sa-mi schimb pasaportul ori imi adauga ceva la asta vechi???) sau sa ii fac pasaport individual? Cam cat dureaza pana e gata? Ca noi plecam la sfarsitul lui iunie si nu vreau sa am surprize-surprize...

Micul Yannis creste mare

nu e nevoie sa-ti schimbi pasaportul, il adauga si pe el in pasaportul tau, in regim normal e gata in 7 zile , iar taxa se plateste la Cec si e de 6 ron , trebuie sa mearga amandoi parintii la depus actele , pentru a da tati declaratie, Yannis nu e musai, poti sa duci foto, copii se trec ulterior in pasaport numai in sediul din N iorga, de regula e foarte liber acolo, au ghiseu separat pentru copii

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!
Am avut o noapte super linistita, fata mea a dormit legat dela 12 noaptea pana la 7:30 ceea ce nu s-a mai intamplat de nu stiu cand. Eu banuiesc ca din cauza ca a dormit cu noi in pat. Partea nasoala e ca am bagat-o noi la mijloc, dar s-a impins in sus cu piciorusele pana a cazut pe partea cealalta direct in cap, de ne-am trezit atat de speriati. Noroc ca acolo era o punga plina cu jucarii si a mai atenuat cazatura.
Avem o gramada de treaba azi, ca de e tati acasa, dar gaza s-a culcat inapoi pe la 8 si nu s-a trezit nici acum, asa ca l-am trimis pe tati singur sa rezolve o parte din probleme si sa nu radeti sa se inscrie la BAC. Da, sotul meu da Bac-ul anul asta si sincer il admir pentru asta, mai ales ca apoi vrea sa se inscrie la facultate. El dupa ce a terminat scoala profesionala s-a angajat asa ca a renuntat la scoala. El da Bac-ul eu trebuia sa dau licenta, dar e lenea prea mare, cica poate la anu'...... si la multi ani.
Cat despre burtica dupa cezariana, ma inscriu si eu pe lista, sunt slaba cu burta, desi recunsoc ca atunci cand alaptam de slabisem ingrozitor nu mai aveam nici asa burtica. Am ramas si cu noduli si cu chisturi ca tot zicea cineva, cred ca Bee si mi-e groaza sa ma duc iar la dr sa-mi dea tratament. Nu de alta dar ma duc de prin ianuarie si-mi tot da tratament pentru secretii care nu vor sa treaca deloc.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

papanash ceaiul babycalm contine asa:musetel,fenicul,chimion si menta..sanatate baietilor tai!
Yaia multumesc multeu zic ca oricum ar fi,dragostea de mama n-o poate inlocui nimeni si nimic..acum vad si eu cum e,caci am un copil..
Annisia mi se pare ca ai slabit tare mult si arati bine..Eu parca nu ma vad asa de grasa,dar cand ma uit la foto,parca atunci realizez ce mare sunt.. lui Yannis!
Mandarinutza ce frumoasa-i Antonia,v-am admirat pozele
Adimercedes e buna peria aia la ceva?ca si eu vazusem de la nuk,stateam pe ganduri daca sa-i iau.Ce mare a crescut Lisa!

copilasilor sarbatoriti azi,sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Una peste alta am vazut ca sunt mai multi bebei raciti, sper sa treaca repede. La cat de schibatoare este vremea asta abia face fata organismul nostru, dar al lor.
Am vazut poze cu Lisa cea furmusica, imi place poza cu periuta de dinti. Noi inca nu avem ce peria ca nu avem nici un dintisor.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput