Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 7

mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Multumim tuturor penru aprecieri.
Annisia, eu o sa trec fata pe pasaportul meu.
Prisi,multumim pentru detalii ref. la pasaport!Mult succes la reintoarcerea la job.Ma bucur ca se intelege bine Miru cu mamaie.Eu o sa intorc la job din 1 sept, si ot cu mmaie va ramane si Antonia.
Andreea11, leaganele sunt intr-un parculet micut de pe bd. basarabia, cred ca sunt aproape de tine.Eu traversez bd. Basarabia, dupa ce ies de pe aleea Belvedere-cea cu turnul parasutistilor, si imediat in spate la Belforno, este parculeul.
Melania, pai poate ne mobilizam si ne intalnim mai multe mamici cand vii in Bucuresti.Prin IOR mai pot ajunge si eu, nu e chiar aproape,dar fac vreo 20 min pe jos pana la fantani.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

greyeras spune:
Prisi te admir pentru intoarcerea la serviciu, eu inca ma gandesc cu groaza la asta si nu am de gand sa ma intorc inainte sa faca fata 2 ani. Ai noroc ca sta cu mamaie, la noi sunt slabe sanse.
Annisia ce vorbesti tu acolo parca e desprins din filme horror. Hai a nu e chiar asa de rau. Mie nu mi se pare ca arati rau deloc, arati ca o mamica care a nascut acum cateva luni si care vrea prea multe de la corpul ei. Si ma bucur ca te gandesti deja la bb 2, inseamna ca Yannisucu e cuminte rau, nu ca nu ma gandesc si eu deja. Acum vreo doua seri vorbeam de ce nume sa-i dam daca o sa fie baiat.
Roxana . Nasol cand te ia cineva de dimineata asa de buna. Stiu cum e.
Ma duc la gaza ca s-a trezit. O zi buna va doresc.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

mandarinutza spune:
Adimercedes, ce frumoasa e Lisa. Si Antonia e innebunita dupa periuta de dinti, cand nu sta pe masa de infasat, ii dau periuta sa o roada.Noi avem una de la Bebe confort-set de 3 periute.
Poze

prisi spune:
apropo de bb 2, radea sotul de mine duminica seara, ca parca vede ca vreau mai repede bb2 ca sa mai stau acasa, ceea ce nu e foarte departe de adevar, dar pana nu terminam casa nu ii facem fratior lui Miru din lipsa de cazare
cat despre casa, ce sa va zic, ne omoara birocratia... avem toate materialele si meseriasii, dar nu sunt gata cadastrul si intabularea, drept urmare nu avem certificat de urbanism si nici autorizatie de constructie
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Annisia spune:
Sarut mana tanti Prisi, pentru informatii!!! Mataluta cum mai stai cu silueta? Am vazut ca vrei sa incepi un alt regim. Nu esti multumita de cum arati? Mie mi se pare ca nu e cazul sa-ti faci probleme si sa treci la masuri radicale. Sunt sigura ca vei slabi usor, usor. Mie chiar mi se pare mai sanatos asa, decat sa-ti supui organismul la tot felul de torturi. Doctorul mi-a spus ca ne revenim dupa un an de la sarcina, fara mari eforturi. Eu ma bazez pe asta din comoditate... Hihihihi...
Danuta, sa stii ca nu am dat mare lucru jos. E vorba doar de cateva kilograme... Surplusul se vede, desigur. Daca stai sa te uiti la poze, nu ai cum sa nu vezi ca nu e totul chiar roz... Cel putin eu sunt constienta de asta, doar ca nu-mi bat capul. Am trecut de faza aia cand eram disperata si ma vedeam scrofi pe veci. Acum vad ca pot sa indes o tzoala pe mine si e ok. Nu mai am pretentia sa defilez pe podium, deci "oase la pachet" nu mai imi sunt de folos.
Am inceput sa vad partea buna a lucrurilor si apreciez ca imi permit un stil, care inainte ma dezavantaja total. Depinde foarte mult de haina pe care o porti si de cum te pricepi sa iti mai ascunzi din defecte. Mie nu-mi reuseste mereu... Hihihihi... Sau am impresia ca daca am slabit 2 kile, sunt Zana Zanelor si uit ca 70 de kile sunt, totusi, 70 de kile...
Micul Yannis creste mare

Annisia spune:
Greyeras, eu ma gandesc la bebe3 sau 4... De asta vreau sa-mi fac inseminare, ca sa bag 2-3 dintr-un foc. Si tot de asta nici nu ma mai stresez cu silueta. Cred ca mai rau mi-as face cu atata umfla-te desumfla-te. Asa piele e deja dispusa, sacosa e pregatita. Nu cum era treaba inainte de vroiam sa pun un ditamai guguloiul intr-o punguta vidata. Acum este loooocccc, nu-i bai!!!
Micul Yannis creste mare

mandarinutza spune:
La muli ani sarbatoritilor de azi:
dragalasul Rares de Pinacolada
frumusica Miruna de prisi
plimbaretul Gheorghe de Sabina
papanasul Stefan de Mariadia
dragalasa Eliza de Ramonaiani
buburuza Raisa-Maria de Si_Bv
papanasul Vlad Constantin de ancasilv
dulceata Ana Iasmine de Pico
nou venitul Alexandru de oana.craiu12
Poze

danuta36 spune:
Annisio deci e si ceva bun,in tot 'raul' asta provocat de kilogramele in plus..ma bucur ca esti mai optimista,poate se ia si la mine
Daca mai vorbiti de bb2,3 imi faceti si mie pofta ..hihihi Eu deja am facut in martie un an de cand stau acasa,si nu pot zice ca e rau..mi-am luat de la inceput concedii medicale, apoi risc maternal,sa fiu sigura ca nu mai patesc ca data trecuta..Dar ce greu trec alea 9 luni,parca mai fain e dupa ce apare bb,nu mai am stresul cu analize,ecografii,TT si alte asemenea..
Si ma mai intreb daca pe al doilea l-as iubi la fel de mult ca si pe primul...

mandarinutza spune:
Ceva dragut:
Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.
Atunci oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si in fine al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.
Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost "Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa aici..."
Suna cunoscut?
"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"- Albert Einstein
Poze

prisi spune:
Mandarinuza multumim
Anissio pai am dat jos 5 kile, am pus unul la loc, acum as mai vrea sa dau 5 kile pana plec in vacanta, dar cel mai tare ma oftic ca nu-mi gasesc niste haine sa stea bine, marimea L e prea mare iar M ma strange si am inceput si serviciul nu mai pot merge in tricou cu blugi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)