Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by bebeka
OOOOOOOOOfffffffffffff, bolile astea!Sa treaca repede la toti bebicii!
Ma aliniez si eu celor ce se plang de burta ramasa de zici ca-s strut.Eu am 66 kg la 180 cm dar burrrrrta ....As mai vrea sa mai dau vreo 4 kg jos dar cred ca se vor duce tot din alte parti nu din burta.Seara zici ca urmeaza sa nasc asa e de mare,umflata.Horror,ce mai!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Oau,ce inalta esti!Si la mine e mare,eu zic ca-i ca un aluat numai bun de framantat(eu am 1,68cm si 69 kg)
Roxana_G spune:
Papanash, m-am gandit si eu vrea sa plece de tot, si asa a scapat ea o vorba ca la vara merge la fie-sa in Suedia. Bona nu e prin agentie, a gasit-o un fin de al nostru, facea menaj la ei la serviciu. A lucrat acolo ani de zile, si a mai fost bona la niste cunoscuti de ai nostri. Ma rog, la fosta nevasta a cunoscutului nostru, dar o sa il rog sa se sacrifice sa cumunice cu ea macar sa vedem ce si cum. Din casa sper sa nu ia ca e religioasa rau, cu frica lui Dzeu.
Annisia, bonele cer atatea milioane cate ore pe zi lucreaza. Adica cam 8 milioane la 8 ore, numai grija de copil si eventual menaj ptr copil (calcat ptr bebe, spalat vase, gatit ptr bebe). Poti trece baiatul pe pasaportul tau, numai ca la fiecare iesire te freaca daca esti cu copil sau nu, de parca ei nu vad ca nu il ai cu tine. Si iti trebe acord dat in fata notarului de la sot ca e de acord sa il treci pe pasaport. Noi avem pe Alex pe pasapoartele noastre, dar acum vreau pasapoarte separate pentru amandoi copiii.
Prisi, greu cu dintisorii astia, cred ca o supara pe Miru. Cum s-a descurcat mamaie ieri?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danuta36 spune:
papanash uitasem sa-ti spun ca ma interesa si pe mine lucratul acasa,dar in ce domeniu?
Plec,ca s-a trezit Miruna,il luam pe bunicul si mergem la plimbare si ceva cumparaturi,ca bate vantul in frigiDupa masa am programare la dentist,ma ia teama de pe acum..brrr
Va pup si va doresc o zi faina!
prisi spune:
Rox e cam maraita Miru, dar ieri s-au descurcat f bine, a papat binisor , au fost si putin afara , era f vesela cand am ajuns si nu parea ca mi-a simtit lipsa
pt pasaport nu treb semnatura la notar decat daca se duce numai unul din parinti sa depuna actele, altfel se da declaratie acolo la fata locului, eu zic ca e mai usor asa si mai ieftin, dar daca nu poate unul din parinti sa mearga...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Adi, pe langa periatul dintisorului, mie mi=a placut modelul de sosete (una da, alta ba )
Sabinescule, periatul "dintisorilor", pardon sa avem, ca avem 2! Da, isi scoate cu frenezie sosetele din picioare. Incepe cu dreptul si trage pana o scoate, apoi o flutura bucuroas si trece la stnagul. Le ia pe amandoua si le smotoceste. Asa face la fiecare masa. Printre ele casca si gura pt mancare. Cum am zis, mancarea e ceva aditional (exact ca la sotul meu).Cand nu mai vrea strange gura si face "mmmmm" si pufaie ca un calut :P
Nasol cu ciclul. Mie inca nu mi-a venit. Sa vedem cat ma mai tine fara...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Annisia spune:
Prisi, tre sa ne vedem in parc, ca sa studiez problema. Apoi te indrum eu unde sa-ti iei haine, la preturi rezon...
Roxule, adicatelea chiar daca ma duc si anume cu sotul de-o aripa, tot imi trebuie declaratie notariala? Deci tu ma sfatuiesti sa-i fac pasaport individual, nu? Asa ma gandisem si io, numai ca la mine nu cred ca se va pune problema sa plec fara dumnealui undeva. Eventual cu munca, dar acolo am alt tip de pasaport si nu se incurca borcanele...
Cu bonele zici ca doar 1 milion pe ora? Pai nu prea se merita. Matusa mea e singura, cum sa traiasca din 8 milioane? Acum inteleg, pe de alta parte, si femeile care au nevoie de bona, de unde naiba sa mai traga cate 8-10 milioane? Pai asa mai bine stau ele acasa si isi cresc copiii... Ma refer la cele care au 20-30 de milioane salariu...
Micul Yannis creste mare
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by prisi
Mandarinuza si Adi ce printese dulci aveti
Prisi,
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Lisa cea dulcica. M-a dat pe spate poza cu periuta, iaca ar trebui sa prestam si noi.
Roxana, . Pupici lui Andrei sa se vindece repede. Imi pare rau de stresul tau cu bona. Sper sa fie ok.
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Adimercedes e buna peria aia la ceva?ca si eu vazusem de la nuk,stateam pe ganduri daca sa-i iau.Ce mare a crescut Lisa!
Danuta, peria eu am luat-o de la OralB. Am decis sa o iau pe aia pt ca e facuta in Irlanda fata de celelalte, de ex cele de la Colgate care sunt facute in China (si de cand cu scandalul cu plasticele...). Periuta am luat-o ca sa se obisnuiasca cu ea, nu ca acum i-ar peria super cei 2 dintisori care nici macar nu au iesit de tot :P Insa ideea e sa se obisnuiasca cu senzatia, pt ca atunci cand va avea toti dintii sa fie obisnuita si sa stie ce inseamna o peruita si ce se face cu ea. Insa e haoiasa, ca uneori ma lasa sa o frec pe dintisori si pe gingiute, alteori strange gurita si pas. Nu o stresez. Incerc sa fac asta dimineata si seara, dar nu totdeauna imi iese.
Lisa
Sabina spune:
eu tot pe fuga:))
Annisia, pun pariu ca daca nu iei vitamine te ingrasi doar 12 kile tura urmatoare?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo