Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Andries
kk naspa e nu numai spumos, fermentat, acid si urat mirositor dar are si un aspect asa ...lacuit si cu mult mucus. Eu m-am lamurit numai dupa ce am pus copilul cu popoul gol peprosop si l-am pazit sa vad cum face... in pampers isi schimba aspectul in catevaminute pt ca pampersul absoarbe mizeria aia, de aia ne-am si pacalit atat de mult timp.
Andries
Pai si pana la urma ce v-a dat de gandit? Basicile?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Nu basicile pacatele mele, ci cantitatea tot mai mare de mucus, de fapt din cauza basicilor am inceput sa-i schimb pampersul f des si am apucat sa observ mucusul inainte sa fie absorbit/modificat de pampersi.
Acum 10 minute a facut kk f bine, cu un jet final mai apos, dar fara mucus si fara sa mai puta in halul ala, dar nu mai papa pic de lapte sau branzica.
Moldoveanco si al meu papa lapte de soia/palmier/cocos (ce aia ... o fi in el) facut cu mucilagiu (de fapt a mancat cantitati industriale de mucilagiu, de o luna numai mucilagiu vad in fata ochilor) si eu ii dau biotics in speranta ca-l va ajuta.
Dar intoleranta la lactoza e data de lipsa partiala sau totala a unei enzime, lactaza, secretata de intestinul subtire. Lipsa acestei enzime poate fi dobandita in urma unei boli virale sau antibiotice sau dreaq stie...genetica nu e, pentru ca in primele luni a digerat lapte fara probleme. Eu acuz totusi antibioticele, dar ce puteam sa-i fac? Asa sezon de viroze la copiii de gradi eu nu am mai pomenit ...
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
Papanasho... mancam aproape orice.. branza, fruncte, legume, carne, iaurt... cantitatile lasa de dorit, dar noi n-am fost niciodata "in randul lumii" din punctul asta de vedere...asa ca ne pastram in continuare speciale
Cu foarte mare placere bea suc de fructe (clementine)... iar apa ar bea non stop.
Mama zicea ca la ea manca tot din farfurie numai cu o lingurita.. eu ca sa o fac sa manance aceasi cantitate folosesc 2-3 lingurite diferite, morcov.. si uneori si degetele mele...
Timp in care-i cant melodia "care pe care" a lui Hara
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Despre lucrat acasa... la mine e imposibil, am doi pe cap, fiecare vrea ceva, in momente diferite de timp evident, spatiu nu am, liniste nu am, pentru mine sa plec la birou dimineata aproape ca a devenit o relaxare. Daca s-ar putea in mod real sa stau la birou doar 4 sau 5 ore as fi cea mai fericita.
Va pup...ca ma ambalez si plec, azi am facut o exceptie si plec la 8:30 ca de obicei la 7:30 am iesit pe usa.
Andries
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
Carpatina, ca tot intrebai de poze, aici am pus 2 facute saptamana trecuta ;)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Azi am inceput ziua super enervata. Pe langa chestia cu banii, azi a inceput bona ca vrea concediu ca si-a luat deja nu stiu ce bilete. Ma rog, i-a zis sotului si el a zis sa ma intrebe pe mine, de parca as putea sa ii zic nu sa vina capsata la copiii mei. Mi-e atat de rau de nervi, mi s-a pus un nod in piept si am facut si super criza de gastrita de ma arde tot pieptul. Nu pot sa inteleg frate cum or fi toate la fel. Ma enerveaza peste masura nesimtirea oamenilor. Daca prostia o mai trec cu vederea, ca aia macar asa e de la natura, nesimtirea nu.
Betty, eu am 1,63 m.
Papanash, nu e problema cu colargol. Si eu am mai pus mai mult. Initial aveau niste pipete bune, apoi au adus unele taiate la varf cumva, curge mult deodata. Nu s-a intamplat nimic, stai linistita. Cu urechile nu stiu ce sa zic, noi am patit-o de 2 ori, adica la fiecare raceala. Asa ca poate nu e rau sa ii pui preventiv. Si Otipax sunt foarte bune, noua pe acestea ni le-au dat. Aaa, cel mai usor i le pui in scaunul de masa, sa nu se zbata. Cand se uita la TV sau la ceva, ii tragi usor de pavilionul urechii spre spate si usor in sus, asta deschide canalul. Si ii pui 1-2 picaturi. Vezi ca se pun usor incalzite.
Andries, sunt foc si para cu bona. Imprumut nu pupa ea, dar acu nah ca vrea conced. Nu are bani de intretinere dar in conced pleaca. Ma rog...Cat despre rochii, sunt negre, dar vin bine la balene ca mine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
buna dimineata, pt cine e buna.....
Am vazut o Lisa tare frumusice, ce frumos isi peria dintisorii de iepuras.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
neata! sa ne traoasca papanasii si dulceturile nascute pe 6!
Raisa oare ce-o mai face? isi exercita drepturile de matusica? :)) Ghita al meu tot spera.....
noutati:
copiii par mai bine.
mi-a venit azi noapte ciclul . nu-i duceam lipsa
Pt cele ingrijorate, Gheorghe suge la fel de constiincios si cu si fara rusi.
Azi vroiam sa ma duc sa-mi iau costum de baie.....pt bazin, bineinteles. Care bazin se amana cu o saptamana, ooof. Sper sa nu ma tina mai mult de 6 zile musafirii.
a venit si marieta, e si soare-afara...parca vad mai optimista viata
Mandarinuta, ce dulce e Antonia! oricum, noi o vedem mai des ca fetele din gasca, deh :)))
Adi, pe langa periatul dintisorului, mie mi=a placut modelul de sosete (una da, alta ba )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Moamaaaa, ia uite cum postez io la ora 10... Carpatina sa nu ma dai in gat, ca raman fara job....
Andreea11, sepcutele le-am luat din Carrefour prin ianuarie. Ii erau mari si abia acum i le pot da... Asa sunt eu strangatoare. Daca imi place ceva, ii iau si de 5 ani, ca stiu ca o sa ajunga Pishtone si acolo, iar lucrul respectiv s-ar putea sa nu-l mai gasesc. Am descoperit acum magazinul CRIDO, din Mall. Vai de salariul lui B... Hihihihihi....
Andries, faza asta cu schimbatul o am de cand eram mica. Chiar imi povestea mama ca primul meu cuvant spus cu adevarat a fost "nu" si se adresa hainelor pe care mi le punea ea. Intotdeauna vroiam sa fiu asortata din cap pana-n picioare... Si am ramas cu naravul asta. Am foarte multe rochii de ocazie si e pacat de ele sa nu le port, nu?! Mai frumos e ca atunci cand eram in mare forma, purtam si peruci de nu mai stia lumea care-i treaba. Ii si ziceau lui B: bravo sefule, te-am vazut ieri cu o bruneta, azi cu o blonda, saptamana trecuta cu o roscata. Pungasul meu nu zicea nimic, cum ca e tot una.
In fine, ca sa-ti raspund mai pe sleau, cred ca fumurile mele din cap sunt de vina. Orice am fost pe lumea asta, numai modesta nu... Ha-haha-hahaha....
Melania - multi vad, putini cunosc... Dar sa-i vezi pe Oprescu, Nastase sau pe Vacaroiu in maiou, papuci de plastic, cu luleua-n gura si cu nasul inrosit de petrecareala; pai nu mi-ar placea nici mie sa fiu expusa in astfel de ipostaze si sunt neica nimeni... E drept ca atunci cand faci ceva trebui sa-ti si asumi lucrul ala, mai ales cand esti constient ca din orice tufis te priveste un ochi vigilent. Dar ii las pe altii sa faca rau, ca-i mult mai usor...
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna dimi,
azi a fost putin mai bine cu traficul, dar eu sunt cam obosita, Miru s-a trezit pe la 5 si aproape o ora nu a mai adormit, iar eu la 6 jumate m-am trezit, asta e ...
Sabina si mie mi-au venit rusii sambata, doar 2 zile, Miru nu a facut nazuri la supt
Mandarinuza si Adi ce printese dulci aveti
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Papanash, apropos de ce spunea Andries cu kk, cum e la Andrei al tau? Si al meu a facut cu vreo 2 zile inainte de problema cu nasul ceva mai verde si mai moale, un singur scaun pe zi, dar 2 zile la rand la fel. Eu am pus-o pe seama faptului ca il indopase bona numai cu pere.
Carpatina, sa stii ca imi dadusem seama si eu, mai ales ca citisem deja ca ai cateva zile de "conced" la activ. Lisa cea dulcica. M-a dat pe spate poza cu periuta, iaca ar trebui sa prestam si noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze