Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
gabitz78 spune:
seara buna.
eu tot pe fuga, nu prea mai stau p-acasa...
v-am citit pe diagonala, n-am inteles prea mare lucru!
vreau sa doresc multa sanatate celor bolnaviori si celor care au fost la shopping sa le poarte sanatoase!
avem cateva poze noi, daca doriti sa-i vedeti pe puiutii mei.
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Sa iti traiasca puii scumpi Gabitz! Cand a fost mai asa cald de ai dezbracat asa fata? Eu cred ca am o problema ca prea l-as infofoli pe Andrei. Imi e cam frica sa il dezbrac. L-am scos la tricou o singura data cred. Maxim de ori.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
balaceanu_l spune:
Buna fetelor,
Scuzati apsenta noastra dar dupa cum stiti ne ies dintii si raportam febra(37.8-38.1),si am avut parte de vreme foarte insorita(cum e la noi in iulie),si mai mult am fost prin park si la shopping.
Mai avem o luna pana venim acasa si ne pregatim de pe-acuma,Saptamana viitoare trebuie sa merg la ambasada romaniei pt ceva acte,ce care urmeaza o noua internare pt Alexandra pt dermatologie(are un fel de eczema "dermatita atopica")si sa vedem dieteticenul pt ceva test de alegologie(lactoza).Si nu am terminat, pe 28 mai la Gine pt un control pt steriletul mirena(care il am de 3 sapt).Am terminat declaratia...Semnat Academiceana BalaceanuLoredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
cecilia L spune:
Roxana, Sabina sa purtati sanatoase noile achizitii, aaaa si copilasii bineinteles.Roxana nu stiu ce sa zic cu blugii lui Andrei, daca mai ai bonul eu zc sa mergi sa scoata ei minunea, ar fi pacat sa rupi blugii baiatului.
Eu sunt zombilici, am fost afara in 2 reprize,Cristi nu prea mai vrea sa stea in carut, vrea in brate sau jos sa topaie...asa ca devine un calvar iesitul cu el afara, dar eu perseverez.....am fost la stomatologie, mai am putin si se termina si cu stomat' abia astept, m-am plictisit sa merg cu copilul dupa mine, vine nasa sau tati(cand poate) sa stea cu el, dar mereu ii stric somnul...mai am 2 sapt si gata.
Acum doarme mititelul, a plans azi la greu, se pare ca urmatorul dintisor este tot jos, se vede bine, deci vom avea 4 dinti jos.....de-ar iesi odata sa se linisteasca...si cum nu era suficient asta a mai cazut(s-a aruncat), era pe burta,si-a dat drumul s-a lovit la nas-fata, a urlat ...
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
opaaaaaaaaaa am depasit 1500 de mesaje pe DC......
poze
cecilia L spune:
Am vazut puiutii lui Gabitz, sa-ti traiasca.......chiar asa, nici eu nu l-am dezbracat la maneca scurta pe Cristi....in tricouri subtirele l-am scos afara dar tot cu maneca lunga......o sa vine vreme .....
noapte buna.
poze
rodicamaries spune:
salutare, salutare. imi fac si eu intrarea de dupa canapea, vad ca se poarta.
mai fetelor(cele care se ocupa de absente) va rog eu motivati la gagica, nu de alta dar la sedinta cu parintii daca le vede Darius, ce ma fac io?
deci, lipsiram oarecum motivat, pastele, curatenie, mancare, apoi iesiri la iarba verde, apoi de 1 mai iesire iar la gratare si alte mancarimi, apoi vineri pe 2 mai chef la socrii, au implinit 46 ani de casnicie, apoi duminica nunta, si tot asa, a trecut vremea, si n-am intrat pe la voi, abia acuma am reusit sa citesc din urma.
toate mamicile cu bebici bolnavioi, maraiti, nemancaciosi...
vazut si bebici care mai de care, nu incep sa enumar ca am citit vreo 4 capitole si nu vreau sa uit pe careva.
revin si eu cu niste pozici de-a lui nea D
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
gabitz78 spune:
mersic...si voua!
cecilia - pai trebuie sa faci cinste, nu?
joi, pe 1 cand am fost la tara...era foarte cald. eu am mai imbracat-o subtire pana acum.
pupici. ma duc sa culc balaurul.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
rodicamaries spune:
pozele promise
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Tare dulce e morosanul! Mai dulce ca tortuletul. Si vad ca iubitor mare de natura, a si degustat florile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze