Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara ,
urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi .
Am vazut pozici cu puisorii Gabitzei,dar si cu puiul mic de morosan care e un nazdravan .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

opaaaaaaaaaa am depasit 1500 de mesaje pe DC......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

FELICITARI,la mai multe mesaje !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara si de la mine!

Sarbatoritilor zilei de azi sa creasca mari si frumosi!

Am vazut o dulcica de Sidney experta in periajul dentar si un morosan "pierdut in lanul de papadie". Frumosi foc!

Sanatate multa bolnaviorilor micuti!

Papanash titlul serii la otv prins din zbor:"Misterul cadravrului femeii gasite langa casa parintilor Elodiei se adanceste". Te multumeste?

Aaaa stiu ca-i tarziu, dar si eu tot cu forfecuta boanta de bebei le tai cu "subces" pe unghiute...in timp ce vorbim, ne jucam...

Pupici si noapte buna! Sunt cam meteorica.....stiu!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

LUY iti multumim din suflet pentru frumoasa urare de aseara ,Teodora iti trimite multi si multe floricele ,esti nemaipomenita

Mergi la inceput

PAPANASH am adormit aseara ,chiar nu stiu ce s-a intamplat cu Elodia ,oricum nu au gasit-o ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi! Ne mai tineti minte?

Ne-am adunat si noi pe acasa...A fost frumos de sarbatori, soare, ne-am bronzat, ne-am jucat, si FIX in ziua de Pasti ne-au rasarit 2 dintisori. Deci am devenit Iepuras in ziua de Pasti. Stia fata ce astepta...

Altfel noi bine, ne diversificam frumos, radem, ne veselim, vorbim in diverse limbi, exploram...

Niste poze cu noi:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Va pup si va urez somn usor! Eu vreau sa mai spicuiesc din urma!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Fetelor, uitati-va va rog frumos la poza asta. Vi se pare ca baiatul meu are strabism? E cazul sa merg la un control cu el? La ce varsta se poate corecta problemuta asta a ochisorilor?

Aici se recomanda primul control oftalmologic atunci cand copilul implineste 2 anisori.
La pasapoarte ori duci copilul sa-l imortalizeze ei acolo, ori duci poza - din fata si copilul sa aiba ochii deschisi ( va amintiti ca radeam cand am citit asta). Trebuiesc amandoi parintii care vor semna in fata angajatului de la Pasapoarte (in N. Iorga) cum ca sunt de acord sa faca pasaport pustiului. E de preferat sa ii faceti pasaport individual, ca e mai flexibil. Taxele insa cred ca se platesc la CEC (cu taxa de urgenta noi am avut pasaportul Elizei in 4 ore).
Sabina sa stii ca si Annisia a povestit tehnica de-a da corec mancarea bebeului cu linguritza. Eu de la ea am invatat.

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Azi facem 8 luni . M-a apucat nostalgia, am fost si am cumparat un carnetel sa il fac jurnal. Mi-ar placea sa i-l dau cadou la nunta (daca se marita la o varsta rezonabila, ca daca si ea ca si maica-sa tot pe la 30, nu stiu de mai sunt in viata ).
Incepe sa misune, in fiecare zi face ceva nou, haios (ex: frica de iarba verde; azi i-am pus pe manuta 2 gandacei de-aia rosii cu buline negre si incerca disperata sa ii urmareasca/prinda cu un degetel..) M-am gandit sa nu le uit, ca ar fi pacat ... (no, sa vedem cat ma tine chestia asta

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Am vazut o dulcica de Sydney experta in periajul dentar si un morosan "pierdut in lanul de papadie". Frumosi foc!

Isabeluta, . Mai da si tu cu poze ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Buna seara si de la noi! Ne mai tineti minte?

Ne-am adunat si noi pe acasa...A fost frumos de sarbatori, soare, ne-am bronzat, ne-am jucat, si FIX in ziua de Pasti ne-au rasarit 2 dintisori. Deci am devenit Iepuras in ziua de Pasti. Stia fata ce astepta...

Altfel noi bine, ne diversificam frumos, radem, ne veselim, vorbim in diverse limbi, exploram...

Niste poze cu noi:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Va pup si va urez somn usor! Eu vreau sa mai spicuiesc din urma!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Gabriela, ce dulce e Sara!!!! Si tu esti slabaaaaa. Si eu vreau ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput