Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Noi in connuare cu mucisori. Am ajuns ieri cu el la circa ptr ca incepuse sa faca febra si dupa ce l-a consultat dr zice: urechi clean, plamani clean, un pic red in gat, dar nu dam nimic ca poate trece d ela sine . In cazul in care face febra noaptea, mergi cu el la urgente. Cam asta e sistemul. Nici eu nu i-am mai dat Panadol ca-i dadea somnolenta si ii taiase si pofta de mancare.
Asadar, ii un picaturele in nasuc sau apa sterila, il aspir si gata, la somnic sau la masa. Din cand in cand, se mai ivesc la orizont, mucisorii prelingandu-se, dar ii sterge mami si-i dam inainte. Bine ca nu a mai facut febra.
I-am mai dat suculet de portocala, bineinteles fara stirea lui, in biberonul cu lapte. Acum de 3 zile incercam suculet d emorcov, dar se strambaaaa. Nu stiu unde o sa ajungem noi cu duversificarea lui peste, ca in continuare nu vre nimic.
Acum l-am bagat la somnic si astept sa se trezeasca sa vad daca il pacalesc sa pape ceva, ca am retinut eu de la Sabina ca trebe sa fi bine odihnit inainte de masa si nemancat de vreo 5 ore. Sa vedem.

Nana, de ce nu incerci sa ii dai ceva mai consistent ca textura? Gen mar/para/morcov pe aburi, eventual lungit cu apa din oala? Sa stii ca Lisa refuza cu incapatanare orice e prea lichid! Nici macar pepenele galben nu il mananca simplu, trebuie sa il ingros cu baby rice sau cu iaurt. De supa nici nu mai vorbesc. Andrei e destul de maricel acum si desi sunteti putin in urma cu alimentatia solida, poate el e gata sa sara peste anumite etape. Nu e musai sa treaca prin etapa suc de morcovi etc. Poate ca vrea direct ceva mai "solid".

Tin pumnii sa mearga bine procesul de diversificare si sa treaca mucisorii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Noi in connuare cu mucisori. Am ajuns ieri cu el la circa ptr ca incepuse sa faca febra si dupa ce l-a consultat dr zice: urechi clean, plamani clean, un pic red in gat, dar nu dam nimic ca poate trece d ela sine . In cazul in care face febra noaptea, mergi cu el la urgente. Cam asta e sistemul. Nici eu nu i-am mai dat Panadol ca-i dadea somnolenta si ii taiase si pofta de mancare.
Asadar, ii un picaturele in nasuc sau apa sterila, il aspir si gata, la somnic sau la masa. Din cand in cand, se mai ivesc la orizont, mucisorii prelingandu-se, dar ii sterge mami si-i dam inainte. Bine ca nu a mai facut febra.
I-am mai dat suculet de portocala, bineinteles fara stirea lui, in biberonul cu lapte. Acum de 3 zile incercam suculet d emorcov, dar se strambaaaa. Nu stiu unde o sa ajungem noi cu duversificarea lui peste, ca in continuare nu vre nimic.
Acum l-am bagat la somnic si astept sa se trezeasca sa vad daca il pacalesc sa pape ceva, ca am retinut eu de la Sabina ca trebe sa fi bine odihnit inainte de masa si nemancat de vreo 5 ore. Sa vedem.

Nana, de ce nu incerci sa ii dai ceva mai consistent ca textura? Gen mar/para/morcov pe aburi, eventual lungit cu apa din oala? Sa stii ca Lisa refuza cu incapatanare orice e prea lichid! Nici macar pepenele galben nu il mananca simplu, trebuie sa il ingros cu baby rice sau cu iaurt. De supa nici nu mai vorbesc. Andrei e destul de maricel acum si desi sunteti putin in urma cu alimentatia solida, poate el e gata sa sara peste anumite etape. Nu e musai sa treaca prin etapa suc de morcovi etc. Poate ca vrea direct ceva mai "solid".

Tin pumnii sa mearga bine procesul de diversificare si sa treaca mucisorii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Merci mult. O s aincerc asa maine s avedem daca am noroc. Doamne ajuta!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

salutare si de la noi!

Nu prea avem noutati, abia azi am reusit sa intru sa citesc si din urma...ieri nu mergea forumul. Suntem bine in general, maseaua e ok...nu m'a mai durut...astept sa plecam si noi in tzara...am 1 an si 5 luni de cand nu am vazut Romania

balaceanu_l parca u intrebai de premergator Graco. Eu am asa(l'am primit) si il tin pe post de jucarie ca de altceva nu e bun. Are doar 4 roti din care numai 2 is din alea care se rotesc la 360°, il mai imping eu ca de asteptat sa mearga el nu ma astept. In fine....la cat de doritor e Robert sa mearga, pana invatza in premergator merge singur Deja se ridica la tot ce poate. Si eu ma bucur. Stai ca daca gasesc link iti arat si de care e.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

http://www.gracobaby.it/it_IT/product/A4872/003/

Uite asta e.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna, hai ca astia ai mei se cam agreseaza reciproc. Scriu pe fuga.

Nu stiu daca pentru copii merge doar cu cartea de indentitate a parintilor. Aceea are un cod de bare si cu acela se poate circula in UE. La certificatul de nastere nu exista si nu cred ca merge sa scoti copilul fara pasaport.

Legat de strabism, teoretic intre 8 si 12 luni ar trebui sa se corecteze. De la un an si ceva am tot fost cu Alex la control, insa nu coopera si era greu sa isi dea seama. Acum are diagnostic clar de strabism dar nu isi poarta ochelarii. Mie mi-a zis dr oftalmolog ca strabismul in sine nu creeaza probleme decat daca exista si diferenta mare de dioptrii intre ochisori, caz in care creierul poate suprima informatiile de la ochiul care vede mai slab.

Nana, sanatate lui Andrei. Nu te necaji cu diversificarea, tot acolo o sa ajungeti chiar daca mai tarziu, ca doar nu va manca laptic pana la 5 ani. Sa vezi cum e cand ai copil mofturos oricum si mananca numai 2 feluri de mancare. Si cred ca e o idee buna sa incerci ceva mai solid, ei nu prea se dau in vant dupa zemoasele astea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Azi am trecut pe la mall Baneasa sa ridic niste pantaloni modificati de ai sotului meu. Mi-a placut la fel de mult, desi in raita rapida pe care am dat-o nu am mai gasit mai nimic sa imi placa. Dar m-am cadorisit pe ici pe colo.

La copii preturi foarte mari, ma socheaza astia. Am gasit insa la Next ceva mai rezeonabil. Am luat pentru Andrei 2 perechi de blugi: 25 RON si 45 RON. Fata de Zara si M&S unde erau 100 RON sau 75 RON, de era sa cad jos. Insa surpriza a fost acasa cand am constatat ca nu mi-au scos tiuitoarea aia de pe ei. La iesire a tiuit, si au zis sa trec. Nici nu m-am uitat. Nu va spun ca am incercat sa o scot si am facut-o zob, dar tot nu am reusit. Bonul il am, insa mi-e jena sa ma duc acum cu tiuitoarea aia rupta. Ce sa zic, am niste nervi pe ei de nedescris. Nici nu stiu cum sa o scot. Astept sotul poate are vreo idee, daca nu, ma duc maine si gata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

au bagat pana la urma next in baneasa? wow.
pai acolo e de mine

eu am fost azi la mall. Tinta- costum de baie. dar vai, depresie totala....
pana la urma mi-am luat eu ceva mai sport:

http://www.debenhams.com/images/products/lrg/20080201_064011620265_LRG.JPG

si asta:

http://www.debenhams.com/images/products/lrg/20080201_064011620565_LRG.JPG

mi-am mai luat o percehe de blugi de la esprit, m-am bagat in marimea 40...vai, eu care prutam pe vremuri 34
dar surprinzator pica destul de bine. Erau f f scumpi insa, 2 mil si cica la oferta.....
Asta e, grasomegele costa. cand eram slabanoaga puteam sa port orice ieftionatura.

Sofiei i-am luat sosete de la debenham's copii si...ta-na na.....costum de printesa Belle. 129 de lei, nu mi s-a parut mult. Insa nu i-l dau acuma, ci la ziua ei. insa am zis ca alta data nici nu mai am vbani si nici n8u-l mai prind. mame de fetite mai mari, aveau alba ca zapada, printesa aurora(adormita), printesa din caraibe si cenusareasa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ah, si sofiei i-am luat costum de baie. e adorabil!
nu-l gasesc pe site, nu stiu de ce. Aveau si costume pt beblusi mici fetite si baieti, daca va interseaza. Costumul de baie a fost 59 de lei.
altfel, eu sunt ca si calcata de tanc, ma simt cam naspa. Gheorghe e don cale-afara de nervos....nu stiu ce se intamapla, cam ca Andrei de Roxana. daca continua la stilul asta maine ne infiintam la doctor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Wow, sa porti sanatoasa achizitiile Sabina! Arata super. Si fata sa poarte sanatoasa costumul si sa bucure de el. Si eu i-am luat Alexandrei vreo cu Barbie cand am fost in Germania.

Blugi de la esprit imi luasem si eu in iarna, inca 42. Sunt sinistru de mari pe mine, 40 nu am gasit atunci. Nu mi se par asa mari. Numerele alea de la Esprit nu sunt la fel cu cele speciale de blugi, e un 40 ca la orice haine, ceea ce nu e mult. Zic eu!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gheo nervosel. Ii coci lui mami un dintisor?

Aaa, sa nu uit. Cumatra, mare dezmagire la Xanaka de data asta. Mai nimic nu aveau din ce voiam. Rochia aia cu dungi de pe site nu au adus-o la Bucuresti. Mi-au promis alea ca o sa vorbeasca sa le-o trimita, dar nu am incredere ca se vor agita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput