Nazdravani de august - septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 18
danat spune:
Ankalaura sa fie sanatoasa bebeluca mica, sa aiba parte de mult noroc in viata! Alauri de surioara ei mai mare, bineinteles!
Tie refacere rapida si nopti cat mai linistite de-acum incolo!
Cristina asa vesti sa ne tot dai
Iuliana si voi tot 7 ani??? Si noi tot 7 am implinit acum vreo 2 luni! Doamne ajuta si la cat mai multi cu sanatate si bucurii!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
mihaela_s spune:
Fetele va pup cu drag din Zalau, de la mama. Am citit numai ultimele postari si se pare ca am nimerit la fix!
anka sa-ti traiasca bebelina mica, sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de cele doua fete superbe! FELICITARI si multi .
Stam pe aici cateva zile asa ca poate mai vin...
vorbe de copil...
Hobby
l_carmen2003 spune:
Ankalaura felicitari si numai bine! sa-ti traiasca printesa mica, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cele doua printese!
Rodica P spune:
felicitari Anca sanatate si numai bine! Ma bucur pentru tine!
Salutari tuturor, mamici si pitici!
iuliana spune:
Anca, felicitari pentru dolofanica...sa aiba parte numai de noroc, fericire si sanatate! Si tie refacere cit mai rapida.
Sa ne spui cum a reactionat Eliza. Sa pui rapid pozici sa vedem printesa.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
Sasha.p spune:
Anka - felicitari, sa iti traiasca minunea si sa fiti sanatoase amandoua. Te astept cu drag cu "povestea nasterii" !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
l_carmen2003 spune:
Vreti un Banc cald de dimineata?
Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a-i fi inlaturata verghieta de pe penis. Verigheta pe care i-a ``pus-o`` amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor. Oare ce este mai rau?
1- Sa descopere amanta ca esti casatorit?
2- Sa ii explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis?
3- Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta?...
cristinamh spune:
"mami, e aproape de vineri", asta m-a intampinat pe mine la telefon cu noaptea in cap... andrei care se "topeste" de dorul nostru, ne suna de ne innebuneste, pe mine pe tati si pe unchi-su. ne da ora exacta, ne spune ce zi e, si cat mai are el de asteptat pana vine mami la el.
nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie saptamana viitoare, cand nu ne ducem la ei, dam o fuga pana la soacra-mea... cat de dor o sa le fie de noi si daca la intoarcere ne mai cunosc...
in schimb eu ma simt naspa rau de tot, parca am mereu un gol in stomac si nu-mi vine sa ma duc acasa cand stiu ca e goala. asa mare mi se pare...
carmen, votez cu varianta 3... pentru celelalte poate mai gasesti o solutie....
Sasha.p spune:
Si eu tot cu varianta 3 !!
Danat - eu sunt mai "batrana" in ale casniciei ... anul acesta facem 11 (unsprezece) ani de la nunta si vreo 12 si ceva de cand ne cunoastem !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
irinuca spune:
Sal'tare fetelor!
1.Anka - sa-ti traiasca Erikutza, sa fie buna si cuminte, frumusica si norocoasa si sa sa inteleaga minunat cu Eliza!Refacere rapida si abia astept sa ne vedem in formatie completa la intalneala de la toamna.
2.Ca veni vorba de ani de casnicie, si noi impliniram tot 7 in mai (si 14 de cand suntem impreuna)
3. INTALNEALA - eu mentin invitatia.noi plecam in conced saptamana viitoare dar in august tencuiesc casa, fac gardul, alei si alte cele asa ca daca se poate as prefera sa ne vedem in septembrie.cand vreti voi
Eu oricum nu o sa termin cu nebuneala dar macar sa nu mai fie dezastru in curte ca sa se poata juca piticii.
4. Noi suntem bine.Toata ziua balaceala in piscinutza,joaca cu furtunul.,plimbat cu roaba,pictat cu degetzelele si alte jocuri fff.murdare (la propriu!).Am incuiat usile in casa si cand vor sa intre ii controlez de pietre in buzunare, nisip in galosi si paie in cap....Altfel...e foarte dragut si ei sunt super fericiti.
Am fost acum 2 saptamani cateva zile la mare,la 2 Mai si in prima zi cand am ajuns la plaja Raluca s-a dus glont la mare, a facut 2 pasi si a alunecat intr-o gropitza si a ramas facand pluta pe burta.Toanta nu dadea nici din maini nici din picioare.M-am aruncat instant dupa ea (eram inca imbracata)cu mobilul (care nu mai mege de atunci)banii, cheile de la masina....
In alta zi, RAdu se credea mare inotator si a plecat in larg sa salveze o barcutza luata de vant.Avea vesta pe el dar cand s-a vazut asa de departe de mal s-a speriat si a inceput sa urle.Salvamar ma fac.Intr-o secunda am fost la el.A devenit cam periculos ca a prins curaj si se duce singurel in apa.Si papagalul (Raluca) dupa el.Orice face el face si ea.Dar ORICE!Cel mai ofticata e ca nu poate sa faca pipi ca el.Isi tot cauta "puca" si o apuca nervii cand n-o gaseste.Se trage insa de piele si tine si ea acolo ceva in mana.
5.Am pus si eu cateva poze cu casa ( le-a facut o vecina ca eu nu-s in stare.n-am mai facut de cand era fundatia)si cateva poze cu copiii.
Pup lumea si sa va ganditi cand veniti la noi.