Nazdravani de august - septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anka nu naste, sasha nu revine.. s-a asternut linistea...

eu am dus copiii la tara, de dim m-a suna andrei... "mami, m=am sculat si am vazut ca ai plecat". asa o tristete...
dar sunt ok, sunt la tara la curte, piscina plina cu apa (de-aia gonflabila, nu va ganditi la altele.) ulita numai a lor, cu carucioarele toata ziua...

acum sa va zic una care taie picioarele...

sambata l-am pierdut pe andrei. o sa ziceti ca nu sunt la prima abatere, dar acum s-a dus sa-si lase cosul la cora, 3 case mai departe de noi. si la intoarcere, nu n-a mai vazut, ca se asezase in spatele nostru unul cu cosul mare. mi-am dat seama ca ne-a ratat, da-i si cauta-l, ta-su innebunit (la el era prima data...). cand... imi suna telefonul..."alo, mami... m-am pierdut! sunt la mc'donalds". pe scurt, a crezut ca noi am plecat la masina fara el, si pleca sa ne caute... dar o tanti l-a oprit, si-a rugat-o sa-l lase s-o sune pe mami... nu plangea, nu era panicat, ca el stia numarul lu mami de tf ca s-o sune. mai am de lucru, sa se duca totusi la un agent de paza, nu la oricine, cand se pierde...

acum mi-e frica sincer de replica din alba ca zapada... "ai grija, a treia oara..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cris - ba (mi-)am revenit - pe pagina 16 - ultimul mesaj ...
Aoleu - eu m-as fi pierdut toata daca l-as fi pierdut. Noroc ca stia numarul de telefon, baiat destept, bravo !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

aaa, sasha, pe-ala il vazusem, dar se incheia cu "revin", si asteptam eventual poze din vacanta.

sasha, stii ce imi era cel mai ciuda? ca telefonul lui andrei era la mine in geanta, i-l luasem inainte sa intram in cora, sa nu-l piarda...
acum... nu stiu ce sa zic, ii consideram paranoici pe cei care iau telefon la copil, da' zau ca in momentul ala i-as fi luat 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Aoleu Cristina nu mai zice de pierdut copilul, ca de cand s-a pierdut minutul ala din luna trecuta, visez cosmaruri ca il tot pierd :-( Cred ca am ramas fixata pe frica asta...Oricum, felicitari lui Andrei, baiat destept ca s-a descurcat si nu a inceput sa plinga, sa se piarda cu firea.

Anca (Sasha) imi pare rau ca nu a fost tocmai concediul minunat pe care l-ati fi dorit, banuiam ca la turci nu e totul chiar asa minunta, nu stiu de ce insa, sunt putini cei care recunosc ca serviciile nu sunt chiar de nota 10 precum se promite la plecare. In general nu prea am intalnit oameni care sa recunoasca ca au luat plasa...meritati jos palaria. oricum, asteptam cu interes poze si impresii mai pe larg despre ce faceati pe aoclo efectiv toata ziulica.

Noi am fost intr-un mini-concediu prin zona Salzburgului, am stat la o pensiune la cativa km si am tot vizitat imprejurimile, superbe de altfel. Am avut vreme amestecata, ne-am plimbat si cu vaporul pe lacul Wolfgangsee, am urcat cu trenul pe munte pina la 1800 m, am vizitat Hallstatt-ul un orasel vechi cu mine de sare, care este construit pe un petic de pamint la unirea stincii cu apa, este deosebit, misterios, vechi; este cuprins in lista Unesco World Heritage. Am postat niste poze intr-un album nou, al ales alt server ca are mult mai multe optiuni si e mai rapid:
http://s299.photobucket.com/albums/mm296/danateu/?albumview=grid
sper sa fie bun linkul stiti voi, prima data e mai greu ;-)

Va pup si mai scrieti si voi!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ei, Danateu, de Halstaatt imi aduc aminte cu asa mare placere. I-am zis si consortului ca, daca ajungem in Austria (el nu a fost inca acolo) e musai sa mergem in Halstaatt. Tin minte ca era chiar niste miri care faceau poze pe poduletul din fata bisericii. Pfuu, si iaca asa trecura 8 ani...of of tinerete:). Ehee, am facut si eu o poza acolo si aia a fost prima poza pe care i-am trimis-o lui Alex:).

Azi am fost cu Emma la dentist...toate bune si frumoase, fara nici o cariuta noua...asa cuminte a fost, draga mamii. Nu va spun ce incintata a fost cind i-am zis camergem la dentist:)).

Sint rupta de oboseala...am facut prostia sa beau o cafea ca mi-am zis ca trebuie sa invat pentru examenul de joi...si am mai dormit pe dracu' azi noapte...am 36 de ore de cind nu am inchis ochii sa trag un pui de somn...si acu' tre' sa ma mai duc si la innot. Sper sa nu ma innec in piscina de 60 cm, ca eu nici nu stiu sa innot.

Iaca asa sarbatorim si noi azi 7 ani de la casatorie...cu ochii in gura de somn:). Si noi care ne facuseram planul sa ducem fetele la un loc de joaca si sa luam cina undeva in oras....deh, vrabia malai viseaza.

Anca, nasol ca ati fost dezamagiti. Noi am fost in Turcia in sapta-luna de miere...am fost la Icmeler si am fost f. multumiti.

mai revin...tre' sa plec

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Eu cu pozele mai rarutz .... Recunosc ca nu ma pricep sa le descarc iar hasbandul nu are timp .... Dar important este sa speri ...
Danat - programul nostru era relativ standard, respectiv : trezirea (dupa ce ne-am trezit intr-o dimineata la 10.00, de a doua zi am pus ceasul sa sune pe la 7.30 !), micul dejun (sau doar o cafea la mine ca nu mai puteam ...), apoi la plaja, unde tati incerca feluritele atractii ale sporturilor acvatice si subacvatice, iar mami incerca sa convinga cupilu sa inoate (si n-am reusit), in drum spre masa de pranz ne mai opream la cele 2 tobogane cu apa, dupa pranz nani - obligatoriu, cand ne trezeam plaja la mare/piscina, iar masa (de seara), apoi ori ieseam prin oras ori ramaneam loco, ca erau tot felul de spectacole. Sau meciuri (in amfiteatru pe ecran mare). In mare cam asta faceam, rutina dar as mai fi stat vreo saptamana la mare (cred ca as sta la mare si 2 luni pe an daca s-ar putea).

Anca si Sasha

Mergi la inceput

sasha, si eu as zace la mare toata vara daca s-au putea... imi place la nebunie, si , spre disperarea mea, tati se plictiseste dupa 2-3 zile. noroc ca copiii imi seamana.

iuliana, noi sarbatorim acum toate aniversarile de peste an... ca suntem singurei. atunci n-am avut cu cine lasa copiii, si recuperam.

si o veste buna, ankalaura se pare ca naste. a plecat la spital, astept mesaj sa vad daca e sau nu alarma falsa.

corectez, anka naste azi, in vreo doua ore... dupa ultimele estimari.
tocmai ce i-au montat epidurala si huzureste.

Mergi la inceput

Tinem pumnii, anka, asteptam vesti ! Uite ca nici nu stiu, natural sau cezariana ?

Anca si Sasha

Mergi la inceput

natural, cu epidurala... si daca acum nu mi-a raspuns la tf, cred ca deja naste.

Mergi la inceput

am pe tf urmatorul mesaj:

"Gata.Am livrat bebe. Erika Stefania.3700gr si 51 cm.
Expeditor:ankalaura"

hihi... ce mare e! al doilea rand nu era in mesaj, dar asa frumos s-a nimerit la sfarsitul lui... din cauza telefonului.

Mergi la inceput