Nazdravani de august - septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela_s spune:
Am vazut poze de bb Erika cea nou-noutza, e scumpa foc!
Am vazut si poze de casa noua, irinuca sa o stapaniti sanatosi, mi-a placut mult si am vazut ca puii nostri au paturi la fel...de la IKEA .
Eu va doresc de pe acum intalneala placuta la petrecerea de 5 anisori, noi vom fi plecati din Ro la vremea aceea. Mai avem 2 saptamani de "indurat" caldurile de aici.
Silvia e incantata de tot, a uitat de anul trecut ce era in Ro asa ca pentru ea noutatile, inclusiv apartamentul in care am locuit, jucariile si cartile ramase acolo, casa lui mama si absolut toate locurile de joaca de peste tot, au fost extraordinare.
Va pup cu drag, un we frumos sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
luni, grea zi, mi s-a rupt sufletu de dimineata cand am plecat si iar i-am lasat dormind.
dupa un we in care au stat agatati de mine ca puii de maimuta, iris cel putin din "mami te iubesc si mami te pup" nu m-a scos.
aseara cand i-am zis ca e luni, maine plec la servici, asa o tristete era pe fata ei... andrei se resemnase, a vazut ca ne tinem de cuvant si ne ducem si s-a linistit.
in schimb tot we am jucat piticot, sus jos si nu te supara frate, ultimul e preferatul lui, numai ca se cam supara... l-am invatat si "macao", si ii place, ba si iris se baga la un joc de "cacao", ea vrea in schimb doar sa traga carti. bine ca mai variem, asa ma saturasem de pacalici...
dana_ene spune:
WOW!
Super veste!
Anka, sa-ti traiasca amandoua printesele.
Erika! Foarte frumos!
Am intrat si pe mail si am vazut pozele. Cat de dulci sunt.Cum e?
Cum reactioneaza Eliza?
Irinuca, superba casa. Sa o stapaniti sanatosi.
M-ai facut sa visez... bravo voua!
Cris, tu n-ai minte???Sa pierzi baiatul. Cred ca m-as fi panicat teribil.
Bravo lui, ce baiat istet. Pupam comoara asta de baiat!
Sasha, intradevar interesante informatiile tale.E bine de stiut.
Mai, si mie-mi place la mare mult, mult de tot. Ah, ce as mai fi stat.
Noi ne-am intors acum 2 zile de la Mamaia. A fost OK. Vreme foarte buna, hotelul a fost chiar excelent, am facut bine ca am ales unul nou construit, s-a simtit diferenta fata de cele vechi.
Fetele au fost cumintele, in limitele normalului.
Am pus si ceva poze aici: www.dropshots.com/danae
Inca nu ma pronunt in legatura cu intalnirea.Mi-ar placea mult sa venim si noi, dar inca nu pot sa promit nimic.
Probabil intr-unul din acele weekenduri facem si noi ziua Oanei, deci...
Oricum, tinem legatura!
Va pup!
iuliana76 spune:
Am citit o gramada, ma doare capul cat am stat cu ochii in calculator =)). Asta e daca am avut mult de recuperat, trebuia sa-mi notez ce s-a vorbit si sa mai completez si eu ceva dar sunt cam obosita si veti intelege de ce in cele ce urmeaza.
Am terminat cu scoala pe vara asta, trimestrul de vara e scurt n-are nici 2 luni si cursurile se fac intensiv, am terminat cu note bunicele. (A si A-).
Ce-am mai facut in afara de invatat, casa, masa, gradinita, am tot mers la sala dar se pare ca nu mai reusesc deloc sa slabesc, le-am dus pe fete la piscina, am fost si la un mare parc acvatic unde a fost superb, fetele au fost super incantate, nu mai vroiau sa plece, o gramada de chestii pentru copii mici si pentru adulti, pacat ca vara asta nu vom mai fi in Montreal, se vor inchide cand ne intoarcem din vacanta.
Acum suntem in concediu, in BUCURESTI. Am avut o escala de 4 zile la Paris, si ne-am plimbat ceva mai mult ca anul trecut, am urcat in turn chiar desi n-aveam intentia asta dar nu era coada mare si am zis sa nu ratam ocazia, am fost la Louvre, am fost pe Champs-Élysées, am fost la Disneyland ca tot eram in zona, fetele au fost niste eroine, dupa ce ca le-a lipsit aproape o noapte, ca am plecat la 6 seara din Montreal si dupa 6 ore am ajuns dimineata la Paris :)), au mers pe jos cu orele fara sa carcoteasca, au fost de nota 10, aici bineinteles ca au recuperat la greu, au dormit foarte mult, ce a fost bine e ca s-au adaptat foarte repede la noul fus orar. Anul trecut ne-a luat o saptamana si tot nu erau bine.
Drumul cu avionul a fost ok, fetele zici ca s-au nascut in avion atat de bine se comporta, sunt cuminti, n-am avut nici o treaba cu ele.
Aici bineinteles ca fetele s-au mirat de multe, in primul rand de masinile parcate pe trotuar, ca n-ai loc sa mergi de ele, in Quebec nu vezi asa ceva, au uitat de balcoane, nu ca la noi n-ar exista la blocuri dar fiindca stam la casa au zis ca balconul e o curte mica :)), s-au mirat de lifturi ca sunt strimte rau, noi am mai mers pe la amici cu liftul si sunt mari si spatioase, s-au mirat bineinteles de kk pe strada, de hartii si alte gunoaie, desi aici stam destul de central, pe Titulescu, aproape de piata Victoriei.S-au mirat chiar si de faptul ca aici toata lumea vorbeste "ca noi" desi le explicasem ca in Romania toata lumea vorbeste romaneste. Asta asa din primele zile, mai avem de stat asa ca vom vedea ce vor mai zice. O perla scoasa de Emma in avion, cand i-a adus mancarea, insotitorul de zbor i-a zis in francaza ca e mancarea buna, facuta de mami dimineata si adusa la avion la care Emma raspunde: non, mama a fait de ciorbica". M-a amuzat dar m-a si incantat ca a inteles din prima si a dat raspunsul imediat.
Saptamana viitoare mergem la mare, vre-o 10 zile, apoi la munte, apoi mai stam prin Bucuresti ca tre sa ne schimbam pasapoartele ca vor expira curand,si mai avem cateva trebusoare, apoi mai mergem la mare, la munte, pe total 3 saptamani la mare,de fapt la ai mei la Techirghiol, 10 zile la munte si restul pana la 7 saptamani cat stam in Romania la Bucuresti.
Va las ca m-a luat iar somnul.
Va dau si linkul cu poze din Paris, mai aveam ceva poze facute pe la noi dar barbatemeu nu le-a mai pus in album.
http://picasaweb.google.ca/aorolly/Paris2008
Vara placuta tuturor, vacanta placuta ca tot am citit pe aici diverse trasee, sa fiti sanatosi!!!
iuliana spune:
Iuliana, frumoase tare pozele...bravo voua si distractie placuta in Romania.
Am uitat sa va spun ca Emma pe 28 iunie a avut spectacol la balet unde au dansat tap. Emma a fost cap de linie pentru ca face cel mai bine din grupa. Pentru spectacol i-am facut parul si am machiat-o un pic...asa a fost de fudula, de nu puteai sa ii ajungi cu prajina la nas.
Azi a fost la un un fel princess party organizat de un club aici...bineinteles ca platit de noi. Tare mindra a fost ea ca a facut coronita, gentuta si multe alte minuni din astea. Fetitele au fost si au luat un snack afara si apoi au fost intr-un nature walk (asa mi-a spus ea:),au jucat jocuri. Timp de 3 ore a fost f. ocupata:).
De abia asteapta sa fie ziua ei si sa fie o persoana importanta:). O sa ducem si prajiturele la gradinita.
Joi si miercuri nu le-am dus la innot ca din cauza incendiilor de aici din California, parca era ceata afara si un miros de fum nu f. puternic, dar destul cit sa fie rau pentru plaminii lor mici. Sper ca saptamina viitoare sa se mai imbunatateasca putin calitatea aerului.
Am pus poze pe contul comun...sa va uitati si la filmuletele de la spectacol sa imi admirati vedeta .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
iuliana spune:
Am primit un mesaj de la unul din pedofilii care ma pusesera pe lista lor de fani pe webshots. Le scrisesem eu un mesaj acum citeva saptamini ca nu o sa mai vada poze cu copiii mei vreodata. Stiti ce mi-a spus? Ca ii pare rau ca nu mai vede pozele fetelor pentru ca lui ii placeau picioarele lor si ca el si altii mi-au downloadat poze. Mi s-a facut rau, m-a lut cu greata si am imbatrinit cu 10 ani. Cica la ce sa ma astept cind eu pun poze cu fetele mele pe jumatate dezbracate? Imi pare rau ca am sters mesajul sa vi-l fi dat sa il cititi. Cretinul asta s-a uitat la toate pozele mele din ultimele 3 accounturi. Mii de poze cu copiii mei.
Asa ca, fetelor, va sfatuiesc sa va stergeti pozele cu copiii goi sau puneti-le pe privat. Nu mi-am inchipuit ca pot fi asa multi oameni bolnavi psihic pe pamintul asta.
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.dropshots.com/musatii#" target="_blank">musatii
Yasmin spune:
of of, iuliana, draga mea... ce rau imi pare pt experienta prin care ai trecut.
la un moment dat va scrisesem eu si va atrageam atentia - in mod deosebit tie pt ca tu ai multe poze si destul de reusite - sa nu mai puneti pozele cu bebeii pe net - mai ales cele pe plaja, la piscina, pentru ca vazusem multe la voi.
Traim intr-o lume absolut sodomica fratilor si odata pozele ajunse pe net nu mai avem nici un control asupra lor.
La fel si cu alte informatii pe care le dam de buna voie ca de ex. adresele de mail (cele mai inofensive aparent dar care reezulta intr-un disconfort evident) pana la adresa de acasa si declaram pe forumuri diverse (sau facebook sau hi5) cand suntem plecati in vacante samd.
Cum nu ti-ai lasa orice strain in casa la propriu, nu lasati pe nimeni sa va cunosca ata de bine nici virtual.
Hai capul sus Iuliana, bolnavii astia se pot delecta cu sute de poze noi care apar pe net in fiecare minut si le vor uita curand pe ale fetitelor tale; mai gandeste-te ca atat timp cat esti in preajma fetitelor nu li se poate intampla nimic fizic. Blocheaza-le adresele sa nu iti mai poata trimite mesaje pt ca nu or sa te ajute la nimic, doar o sa te imbolnavesti mai rau...
cristinamh spune:
ca de obicei, fi-mea e imposibil sa nu faca ceva in vacanta... prurigo... pentru nu stie ce e, alergie la muscatura de insecte. copilu e plin de bubite ca niste negi mici, sau de basicute, pe spate, pe maini si pe picioare... o mananca, le rupe... arata jalnic. azi am luat-o la bucuresti, am mers cu ea la doctor, nu am ce sa-i fac. mixtura mentolata, sa n-o mai manance, n-o mai duc la tara... ii mut la oras
si dureaza "numai" 3 saptamani pana ii trece, cu putin noroc la mare o sa fie ok
iuliana76, nu spuneti voi nimic ca sunteti in buc? poate ne strangeam cativa sa ne vedem intr-un parc!
dana, vazut pozele, asa mi s-a facut un dor de mare de nu pot sa spun... si sper totusi sa nu faceti chiar in sambata aia ziua oanei, si sa veniti si voi!
si ca sa inchei tot cu copiii mei, dupa 3 saptamani de exil asa s-au bucurat cand au venit acasa! cautau prin toate colturile jucarelele lor... si parca gaseau aur cand dadeau de ele! iar acum bocesc amandoi ca nu vor sa mearga la buni, vor sa stea la ei acasa.
Sasha.p spune:
Iar e liniste ... Mai avem un pic si incep aniversarile nazdravanilor ! Ce va propuneti anul acesta, in particular? Organizati ceva la gradinita sau la vreun loc de joaca sau doar acasa cu familia ? Adevarul este ca ma incurca f. tare luna august, nu prea e nimeni prin Bucuresti, cum sa ii spui copilului ca, desi ziua lui este azi sa zicem, o sarbatorim in septembrie ??? La varsta asta nu cred ca inteleg sau ca nu ar fi frustrati, ce ziceti ?
Cristina - sanatate puiutei !
Iuliana - yasmin are dreptate, foarte frumoase montajele/pozele, dar daca ai probleme de acest gen mai bine nu le mai lasi publice. Si eu mi-am scos de la semnatura linkul catre poze.
Iuliana 76 - chiar asa, nu spui nimic ca ati traversat oceanul ?
Anka vad ca nu ne mai viziteaza !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".