Nazdravani de august - septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Cris, atunci multa bafta la serbare.
Revelatia cu florile eu am avut-o chiar la serbare , cand am vazut flori la ceilalti copii. Stiind ca am dat bani unei mamici pentru cadou, am fost total in afara problemelor si nu m-am mai gandit la flori. Asta e. M-am facut ca ploua!
Spui ca erau speriati copiii la serbare?
Nu erau, mai, parol.
Ideea e ca a fost o "serbare" atipica. Adica ei habar nu aveau de ce vin acolo, fiindca nu facusera vreo repetitie. Educatoarele, fete finute, ne-au prezentat un sfert de ora de cantecele (invatate in cursul anului) si atat. A fost mai mult decat suficient in sauna care era in sala de clasa.
Au continuat apoi cu dulciuri si dans intr-o alta sala.
Pozele Iulianei le gasesti in contul comun. Ia vezi tu daca nu ai un PM. Eu am avut .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Silviei i-a cazut aseara dintisorul. Dupa ce a chinuit-o destul de mult, acum e stirba . Azi dimineata abia astepta sa ajunga la camin sa dea vestea cea mare. Aseara l-a pus frumos sub perna si azi dimineata cand am intrat sa o trezesc, era cu moneda de la Zana Maselutza in mana, fericita
...deh, a luat-o prin surprindere pe zana si n-a avut dulciuri
.
Carmen, fetele ti-au scris ceea ce ti-as fi scris si eu, vreau doar sa adaug ca daca Alex nu vrea sa se mute, atunci sunt de parere ca nu ar strica o discutie cu ambele educatoare, sa le intrebi de ce au pareri diferite fata de Alex. Nu e normal, iar felul in care si-a anuntat educatoarea parerea ei despre Alex-in timpul serbarii-este total neprofesional(lasand la o parte ceea ce ti-a spus, sa zicem ca asta e parerea ei, OK! ). Cred ca numai acest fapt-felul in care si-a "gasit" momentul cand sa te abordeze spune destul despre metodele ei...
Imi pare rau ca din toate astea sufera saracutii mititei care chiar nu au nici o vina...
Danat, am vazut si eu pozele...se pare ca trebuie sa-ti schimbi toaleta cand mergi de acum inainte la concursuri de calarie , doamnele acelea m-au lasat cu gura cascata! Pe bune, parca erau la un dineu oficial la ceva casa regala, pe putin!
Cat despre voi, sunteti tare frumosi cu totii! Ma bucur ca aveti activitati.
dana-ene, Silvia e tare fericita acum ca a calarit de cateva ori...poate in cativa ani isi va dori sa ia lectii de calarie, mai vedem. Pana una-alta, s-a imprietenit cu melcii, furnicile, buburuzele, ramele si chiar cu mustele . Daca prinde vreo buburuza, e in stare sa se joace cu ea, lasand-o sa ii urce pe mana pana la umar, ore intregi...
Frumoase pozele de la serbare! Si am vazut ca Oana are si un cavaler pe patine, banuiesc ca e Luca, al adameascai, nu?
Sanatate fetelor si nu in ultimul rand tie!
Anca, sper ca Sasha e OK si puteti pleca linistiti in concediu...(sau ati si plecat deja, am uitat data cand spuneai ca mergeti...).
Fetelor va pup, pe mine ma iau deja emotii ca peste o saptamana suntem pe drum, nu stiu de ce dar nu prea am chef de Ro, numai ca nu avem ce face...
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
asa lung m-am uitat la silvia... o pupam si sa-i creasca altul mai frumos ca cel care a picat!
dana, pai cine sa se uite dupa PM, ca nu ma loghez... plus ca "contul comun" era creat de mine acum zeci de ani, era aug_sept_2003@yahoo.com, am intrat, m-am uitat, nu era nic'
nu v-am povestit, aseara m-am intalnit cu familia de tigrisori. tigresa are o burtica mica-mica, tigrisoara sta foarte cuminte la caldurica. horia si andrei s-au alergat si s-au jucat de-a pompierii, iar noi chiar am apucat sa mai stam de vorba.
asa ca la modul cel mai serios, cand facem intalnire? 28-29 iunie? cine se inscrie?
dana_ene spune:
Mihaela, vorba Cristinei, m-am uitat si eu lung si nostalgic la fetisoara Silviei fara dintisor. S-au facut mari, mai, fetelor.... s-au facut mari. Trec GRUPA MARE, ah...
Da, in poze e Oana cu Luca. Of course! Se poate?
Avem si noi, mamele, ragaz - in timpul antrenamentului - sa stam cate-o ora la o vorba.
Cris, ma bucur ca ne spui de Tigresa. Oare cand are termenul ea?
Anka, tu ce mai faci, mami?
Si pana la urma, am sarit eu peste veste sau inca nu am aflat cine este cealalta gravidutza din grup?
Cris, de Sisi ce mai stii?
l_carmen2003 spune:
Buna ziua,
Multumesc pentru sustinere si sfaturi sincer am nevoie de voi! si de experienta voastra!
Sotul meu e foarte suparat pe gradinita lui Alex si nu prea vrea sa mai auda ca la anul viitor sa mai mearga copilul acolo insa intebandu-l pe Alex ce parere ar avea daca ar merge la alta gradinita... el nu e prea incantat de noua perspectiva. M-a intrebat daca asta inseamna ca schimba iar colegii.. si daca asa mai bine ar merge la gradinita unde a facut grupa mica. Asa ca nu stiu ce sa spun.
Cert e ca nu am sa fiu de acord ca cineva sa il descurajeze sau sa dea cu piciorul in munca copilului si de asemenea joi cand voi merge sa discut cu dna directoare si cu dna educatoare am sa le explic si acest aspect.
Mihaela super pozele cu Silvia... Asa de dragalasa!... Cand a trecut timpul? Si pe unde? ca parca pe langa mine... ca eu nu l-am simtit
Dana, frumoase poze cu Oana la serbare... Frumoasa printesa!
Cristina bafta la serbare! Sunt asa de scumpi! Nu stiu daca ei au emotii sau nu dar oricum noi parintii avem!
O saptamana frumoasa si numai de bine.
Maine ma internez. Sper sa nu dureze mai mult de o zi.
PA
cristinamh spune:
dana, din pacate am aflat de la anca, nu mai este alta graviduta in grup.. adica anka si tigresa, chiar nu mai stiu de altcineva.
sisi e ok, ocupata rraauu cu motociclismu'... deh, boala grea!
tigresa e in 5 luni jumatate, cred pe undeva pe la sfarsitul lui septembrie, o balanta mica. pe care horia o vrea "stefania", dar inca nu i s-a aprobat. asa rau imi pare ca nu le-am facut poze aseara, erau atat de dragalasi baietii nostri...
aaaa, si pt ca tot am vb cu tigresa.. care se tot intreba... cum sa scrie ea dupa ce n-a mai dat un semn de atat vreme... pai se dau lupte aprige la categoria "cine mai e si sisi asta", chiar nu ne suparam daca mai apar din membri vechi care nu ne-au uitat!
dana_ene spune:
Carmen, bafta multa azi. O sa ma gandesc la tine.
Daca Alex e intristat de ideea schimbarii grupei, atunci nu are rost sa-l mai mutati. Dar, neaparat, trebuie sa vorbesti clar cu educatoarele. Iar pe cealalta individa trebuie sa o pui putin la punct.
Cris, mie tare mi-ar placea sa mai aflu vesti de la fetele care n-au mai trecut de mult pe aici. Nu le-a uitat nimeni, sunt convinsa, eu una nu le-am uitat.
Asa ca, Tigresa, te astept!
dana_ene spune:
Sisi, haide si tu cu ceva vesti, doamna! Si poze, tare as mai vrea niste poze superbe de la voi.
cristinamh spune:
noi ne-am luat bilete la festivalul de circ, 3 spectacole din 5, si vom merge probabil la moghioros, izvor si titan. daca mai merge cineva, dati un semn, si poate alegem ziua impreuna!
din categoria "cine mai e..." dau o veste buna... danoana, mamica de ralucuta... mai are o fetita, miruna. deci avem si generatia 2008 de fete! ca nu avem baieti anul asta .
sisi e ca o , pe langa
, de la gradi au pricopsit-o cu un rol si mai si ca al nostru... indianca din india, cu sari... si astept si eu cu interes pozele, vineri au serbare.
yupiiii, am revenit de la serbare, gata cu nebunia. invitam amatorii de distractie sa vada cum a www.dropshots.com/hornoiuc#date/2008-06-17/15:35:26" target="_blank">fost. gasiti poze cu poezia de la engleza(trb sa tai din film), poezia lui andrei, si dansurile... si de la piesa sunt poze. pt rolul mic si secundar al lu' fi-miu, m-am chinuit prea tare cu costumul, dar macar toata lumea a laudat costumul, chiar si copiii.
in schimb puteti vedea a doua lacusta a familiei, care, cum a vazut costumul lui andrei jos l-a vrut ea. nu mai zic ca voia si sus pe scena...
cele mai interesante sunt filmuletele de la dansuri. puteti vedea acolo in planul 2 una bucata cowboy, cu o partenera roz, de un talent incontestabil. am ras... cum n-am ras niciodata, chiar ca a facut toti banii dati anul asta pe cursurile de dans! daca din 4 fete din grupa andrei a avut parte de una, chiar talentata as zice, inseamna ca ceva-ceva e si la el. de remarcat la inceputul filmului, pana a dat doamna muzica tare, cum numarau toti
![](icon_smile_big.gif)
enjoy...
![](radtare.gif)
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!