Nazdravani de august - septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 12
dana_ene spune:
Mai, Carmen, nu-mi vine sa cred ce ai povestit.
Aia-i o vaca, sunt tare revoltata.
Cum sa ai o astfel de atitudine ca pedagog, Doamne Dumnezeule???
Ce a vrut sa faca individa asta? Sa te jigneasca pe tine si pe copil? Ce e in capul unor asemenea oameni?
Din punctul meu de vedere, ca parinte, cred ca nu ai gresit cu nimic. Si nimeni nu are dreptul sa judece un parinte in felul acesta. Mai ales o persoana straina.
Eu gandesc ca educatoarele ar trebui sa se completeze cu parintii, nu sa ne faca morala.
Iar in legatura cu faptul ca invata limbi straine, pai asta e super. Mie mi se pare foarte bine pentru un copil, in special ca acum ei prind repede.
La Oana la gradi fac ore de engleza. Pai, de ce sa fie ceva rau?
Ai o decizie cu adevarat grea de luat.
Intreaba-l chiar pe Alex ce crede el. Daca ar vrea sa incerce o alta grupa? Daca nu?
Cred ca in felul asta poti sa iei o decizie.
Daca el iti spune fara rezerve ca ar vrea in alta parte, atunci muta-l fara niciun dubiu. Inseamna ca el pur si simplu nu se simte bine.
Discuta cu el si despre educatoare. Cum le percepe el?
Of, grea dilema.
Imi pare rau ca se intampla asta cu voi.
Sasha.p spune:
Dana - da, dimineata s-a trezit cu 37.7 apoi a crescut la 38.2 si acum a scazut din nou la 37.6. Si asta in conditiile in care ieri nu a facut deloc febra, crezusem ca a scapat. Oricum daca nu se face bine pana duminica il trec pe antibiotic, ca altfel ma duc la mare degeaba, doar nu o sa il tin in camera de hotel sau sa nu il las sa intre in apa.
Carmen - dar Alex cum percepe gradinita, ce spune despre cele doua educatoare care l-au evaluat diferit, el isi doreste sa mai vina la acesta gradinita sau ar fi de acord sa incerce altceva ? Ca, pana la urma, trebuie sa tii cont si de dorinta lui daca vrei sa il muti. Parerea mea ... Referitor la cele doua educatoare, in sponsorizarile respective, ai facut vreo diferenta intre ele sau doar cea care era nemultumita de Alex o fi mai pretentioasa si a fost nemultumita si de restul ?
Edit : pana am trimis eu mesajul, mi-a luat-o Dana inainte, dar aproximativ cu aceleasi intrebari ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
dana_ene spune:
Sasha, inseamna ca ceva-ceva e cu el.
Sper sa treaca repede si sa nu va complicati cu altele ca sa simtiti cu adevarat concediul.
l_carmen2003 spune:
Sasha intai de toate sanatate lui pui. Tare aiurea cu febra asta oscilanta... Eu avand probleme cu Alex mai de mult imi amintesc ca daca trecea de 38,5 ii dadeam antibiotic - asa spunea dl dr... dar la orice consult daca il durea gatul sau facea febra ii tranteam siun exudat si antibiograma asa de control... Iti tin pumnii sa sefaca bine pui mic.
In ce priveste sponsorizarile pt gradinita au venit f oficial fara sa las loc de intors iar cele individuale au fost la fel si pt una si pt cealalta...
Dana am sa il intreb pe copil ce parere are ca sa nu ii provoc vreo trauma... ai dreptate...
Scuze ca v-am facut capul calendar... pur sisimplu fierb de o saptamana si nu stiam ce sa mai fac...
Un week end placut.
Sasha.p spune:
Am sunat-o si eu pe pediatra si am decis, avand in vedere ca plecam marti, sa incepem antibioticul. I-am facut exudatul acum 2 saptamani si e negativ pe linie. Sper sa fie bine pana plecam ca si asa mi-a zis sa nu intre in apa in primele zile ... Asta este, asa este cu copiii mici in concediu. Ma resemnez ca nu sunt singura care a patit-o si mai bine ca a inceput aici si nu mi-a facut febra direct la mare.
Pupici si un wee placut.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
cristinamh spune:
sasha, poate aerul sarat ii face bine si n-o sa aveti probleme!
te inteleg cu antibioticul, asa am facut asta iarna.. decat s-o lungesc si sa se duca naibii vacanta...
carmen, dupa parerea mea e o idioata ofticata cine stie din ce motiv! daca exista metode mai tampite si mai comuniste, apai asta cu chemat copilu' ca sa demonstrezi ca ai dreptate e in frunte! ce pedagogie a invatat !?
acum nu stiu daca dau sfaturi corecte sau nu, dar indiferent cat fabuleaza copiii nostri, trebuie sa-i credem intai pe ei, apoi pe ceilalti, si in functie de ce informatii mai avem, vedem la urma pe cine credem cu adevarat. sunt de acord cu fetele, vezi daca vrea si el sa plece de-acolo. daca lui ii place... mai inghite si tu nitel, ca o sa vezi la scoala cum e mafia!
eu, ca sa ma "laud", tocmai am aflat ca serbarea noastra e si mai minunata decat parea... ca doamna de engleza ii vrea imbracati in pantalon negru si ie, iar doamna de la dansuri in cowboy... asa ca am rezolvat una bucata ie, ca au la gradi in dotare, pantaloni negri mi-a promis o alta educatoare, chitara de greiere am o promisiune. mai am de cautat bandana (cred c-o rezolv cu-n baticut rosu de pe la happy) si ramana palaria... asa, cu 2 zile inainte de serbare, sa nu cumva sa ma plictisesc!
in incheiere, apropo de ce povesti spun copiii, fi-mea vorbea azi la telefon de dimineata cu peter pan... ce sunea peter pan? ca el cu wendy si cu thinkerbell zburau pe la indieni si pe la sirene...
PS> carmen, daca aveti cd de la serbare, sa nu-l tineti doar pentru voi...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Am reusit si eu sa pun pozele de la Disneyland si San Diego, in sfirsit. Le-am trimis la contul comun.
Recomand:) sa vedeti si filmuletele...unele sint dragutele tare.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
danat spune:
Carmen din cate am citi despre gradinita, mi-e foarte cunoscuta atitudinea oscilanta intre "ce baiat extraordinar/ vaaai dar nu stiu ce are x-ulescu, pur si simplu nu se poate lucra cu el" Eu am spume pe astfel de atitudini, nu stiu daca as fi in stare sa le rezolv amiabil Eu nu am intalnit pina acum (nu zic ca nu exista) o gradinita in Bucuresti unde sa se aplice metode cu adevarat pedagogice, combinandu-le si cu psihologia copilului.
Cred ca ar fi bine sa vorbesti mai multe despre gradi cu Alex, dar relaxat si pe departe...Bafta sa rezolvati dilema asta!
Sasha cum mai e baiatul? Sper ca s-a facut bine, mai ales daca ati bagat deja antibiotic.
Cristina ce de costume fratioare pt serbare!!! Pai daca un parinte nu are posibilitate materiala, sau daca are mai multi copii, ce Dumnezeu face? Iar Iris e tare de tot cu imaginatia
Noi am avut un weekend dragutz, sambata dupa-amiaza am fost sa vedem si noi centrul cu FanZonele despre care v-am povestit si am facut ceva poze ca sa surprindem atmosfera. Tocmai se juca meciul Suedia-Spania si era o combinatie interesanta de nationalitati, dar si din altele. A fost o experienta interesanta, si as vrea sa mai mergem.
Astazi am fost la curse de cai (a primit sotul meu 2 invitatii de la servici) si de asemenea a fost tare interesant. Nu mai vazuseram asa ceva si a fost placut. Era si o expozitie de masini de lux, si loc de joaca pentru cei mici, asa ca ne-am gasit ce sa facem inafar de curse care se desfasurau din 30 in 30 minute. Aici am pus niste poze in albumul de Viena Iunie, si cu fotbal si cu cai : http://news.webshots.com/album/563803230EIwLeX
Va pupam si va dorim o saptamana buna!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
dana_ene spune:
Danat, chiar foarte faine pozele. Atmosfera mi se pare extraordinara. Chiar ca merita sa vezi asa ceva.
Cris, cum a fost pana la urma la serbare?
Povesteste-ne!
Sasha, ce mai faceti?
Iuliana, eu spun doar WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!! Ca de obicei.
Ai dreptate, merita vazute pozele si filmuletele. Pupam domnisoarele frumoase foc!
Eu pe Roxanica o am pe antibiotic de sambata, a facut puroi in gat. Oanei ii curge un ochisor. LOGIC, mie imi curge un ochi si ma doare in gat.
Am reusit sa adaug si eu cateva poze de la serbarea Oanei: http://www.dropshots.com/Danae
Mandra mamii....!!!
Mihaela, ma gandeam la Silvia aseara cu pasiunea ei pentru cai. Cred ca n-am apucat sa va spun ca Oana e super-amorezata de cai. Ea vrea cal, frate!
Aseara se jucau amandoua: Roxana era YAKARI, iar Oana era TUNET MIC.
cristinamh spune:
dana, ce speriati erau mititeii la serbare... parca ii impingea a taiere!
serbarea e maine, copilu' nu pare sa aiba deloc emotii, asa ca totul e ok. daca n-ar fi fost cele n-spe mii de tinute, pe care din fericire n-am dat si o caruta de bani... daca era sa le cumpar pe toate, cred ca sughitau educatoarele toata ziua. nu mai zic ca acus am avut revelatia ca trb sa ma duc cu flori la toata lumea, plus directoarea, la care cred ca trb ceva mai mult, ca deh, mai am un copil de inscris...
danat, mi-au placut pozele de la campoinat, mai alae fanii aia suedezi cred, cu copil, carut, si accesoriile in dotare... fain!
iuly, n-am dat de poze! m-am dilit.. sau nu vad barna din ochi!?
acum sa vedeti la ce mi s-au orpuit ochii de dimineata... http://www.circulglobus.ro/festival/, as vrea macar pe cel cu elefanti sa-l prind, par superbe spectacolele!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003