Nazdravani de august - septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sal'tare fetele mele dragi!
V-am admirat din toate pozitiile posibile, mi-am incantat retina cu pozici care mai de care mai minunate, chiar mi-era dor de toate aceste imagini (imi amintesc, cand erau puii nosttri mai mici, parca tot timpul, din luna in luna ne minunam de schimbarile care aveau loc). Acum, admir o Silvia un pic stirba, o Oana la fal de cumintica asa cum o stim dintotdeauna, un Andrei smecheras si dansaret pe deasupra, si un Raduc superb si care dupa parerea mea s-a schimbat enorm de mult!

carmen Noi suntem cu gradinita, intr-o barca si mai gaurita ca a voastra, din pacate. Si culmea, se pare ca principalii vinovati pt situatia in care s-a ajuns suntem noi, parintii (ma refer strict la cazul nostru) Nimeni nu ia atitudine, toti ne revoltam dar fara sa facem ceva concret. E o poveste atat de lunga si urata incat nici n-am cum sa o scriu pe toata. Cert e ca educatoarea este fff violenta, copiii au ajuns sa fie stresati, sa nu mai vrea la gradi. Totul a culminat cand l-a batut pe un copil pana a lesinat.
Mi-am luat caietele speciale dupa care au lucrat, si mai putin de jumatate din activitati au fost facute, si alea partial si unele incorecte...multe, multe... ca mi-e si sila sa povestesc.
Asa ca m-am programat intr-o zi sa merg la inspectorat sa discut cu inspectoarea ce as putea sa fac in continuare. Am incercat sa mobilizez mamicile care au avut mai multe probleme decat mine si toate asteapta sa rezolve altcineva, tuturor le este teama ca aceasta actiune ar avea repercursiuni asupra copilului. Cert este ca fara dovezi palpabile nu poate fi eliminata aceasta bestie din invatamant.
Deci, ori schimb clasa, ori schimb gradinita.
Poate ca-s incoerenta, dar sunt atat de agitata si nu prea stiu incotro sa o iau si stau si ma framant cum sa fac sa fie bine pt toata lumea...

Si... eram restanta cu pozicile de la serbare

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma lili, cred ca am numarat 5 costume la andra!!! si eu care credeam ca la noi a fost nasol, ca in final am ramas la 2 costume!
fraaate, si ce rochite misto!!!

cine o tine de gat? gabi-batausul?

cat despre gradi, tin sa te dezamagesc, pe cale disciplinara n-o sa rezolvi nimic, decat cel mult mutarea ei in alta gradi, si nu are sens... e sistemul. puteti face reclamatie la politie, asta ar avea mai mult efect, si fiind minori se incadreaza mai "bine". dar veti avea nevoie de probe, certificat ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris La serbare am avut 3 costumatii: 1 galbena pt ratuste, a uneia din doamne, 1 mov, ca a fost floare de liliac si una alb cu rosu, pt dansuri. Cel care o tine de gat este un alt baiat . Nu e nici Gabita, care e lesinat dupa fii-mea, nici ala dupa care e lesinata fii-mea dar care nici n-o baga-n seama. Altul, il cheama Cosmin si-a fost partenerul ei la "in tango"

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

rochita de liliac e nemaipomenita! nu mai zic de cea de dansuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristina nu mi-o lua in nume de rau dar te-as sfatui sa stergi mesajul...stii asta cu "biiiip" e pedepsita de lege, si daca s-ar putea sa... ca...
Am editat aici
....Nu uitati, Romania e tara tuturor posibilitatilor! ASTA RAMINE

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

ai dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hei, se vede ca v-ati serbatorit la greu. La noi nu prea fac asa ceva si, drept sa va spun, imi pare bine. In felul asta nu sint pusi copiii sa concureze (pentru un oarecare rol) si nici parintii sau mamele. Imi amintesc de faptul ca am fost si eu la serbare la nepota-miu in Romania cind era el mai mic si la o sedinta cu parintii. Frate, asa figuri si bagari in seama de la mamici/tatici cu bani nu am mai vazut.

Frumoase pozele, Cristina si Liliana. Se pare ca puradeii au avut fun.

La mine deja incep sa se vada efectele scolii. Am slabit 1.5 kg in ultima saptamina juma. Am reusit sa dau jos tot ce am pus in vacanta, ca asa am eu un obicei al dracului de nasol...de a minca ccc ca prostul cind nu sint stresata.

Pai, cum naiba sa nu ma stresez cind mi-am luat o clasa de public speech si tre' sa vorbesc in fata a 30 si ceva de persoane si nu o data, ci de 6 ori pina pe 18 iulie. De 2 speech-uri am scapat....unul a fost azi in care a trebuit sa vb despre un object of interest (4-6 minute). Pot sa va spun ca azi noapte repetam si in somn ce trebuie sa spun:), iar azi dimineata imi tremurau izmenele pe mine de a trebuit sa iau un extraveral...expirat si ala, dar ce mai conteaza...si-a facut cit de cit efectul.

In orice caz, am facut clasa sa si rida, sa si gindeasca profund, iar proful (si nu numai) a fost f. incintat...si cica se vede ca sint obisnuita sa vb in public(unde naiba e iconul ala cu tavalire de ris?)...probabil ca el considera vorbitul in fata elevilor ca speech. O colega chiar mi-a spus ca am tinut un brilliant speech. Am fost mindra de mine, mai ales ca Alex era destul de sceptic in legatura cu topicul meu si ce naiba am sa vorbesc eu timp de 6 minute.

Nu aveti idee cite povesti aud la clasa asta. Una dintre colege (21 de ani) a zis ca de 12 ani se lupta cu anorexia si acum cu bulimia. E deja la al 2-lea tratament psihologic. Iar profu' ne-a zis de o fosta studenta de a lui care a devenit anorexica la 6 ani pentru ca, avind parinti drogati, mincarea era singurul lucru pe care il putea controla. Cica in facultate la noi in fiecare an 4-5 studenti mor din cauza asta. E f. trist sa auzi asa ceva.

Noi, cum v-am spus, cu scolile...e al dracului de greu ca tre' sa ma scol la 6 dimineata, pe la 6.45 le scol pe fete si le imbrac adormite, apoi direct in masina ca la 7.30 ele trebuie sa fie la scoala si eu la 8. Ne intoarcem la 2.30 cind ele de obicei dorm. Puteti sa va imaginati ca Diana trage un somnic:D de 4 ore si Emma intre 3-4 ore? pe linga ele si un un pic, atit cit imi permit. Sculatul asta si scoala unde timp de 7 ore au numai acitivitati le rupe. Acum pot sa zic ca si la mine in casa e ordine...deh, venim pe la 2.30, fetele dorm, se scoala, maninca, se mai joaca un pic, un Tv acolo, deci nu prea are cine sa faca deranj. Ieri am inceput sa fac o ciorba de fasole, sper sa o termin azi:)).

Liliana, aici nu ar fi permis asa ceva. Educatoarea aia nu ar profesa in veci. Aici nu se duc discutii direct cu educatoarea etc...se merge direct la directiune si de acolo, in caz ca nu se rezolva ceva, la politie. Cind e vorba de abuz, nu conteaza de ce natura, poti sa intri la puscarie. Si eu ca parinte, daca imi bat copiii, pot sa fac puscarie pentru ca e ilegal, iar copiii sint invatati inca de la gradinita sa isi pirasca parintii daca astia ii bat sau abuzeaza de ei in alt fel (verbal, sexual, psihic etc).

Carmen, eu nu stiu cam ce sfat sa iti dau. Daca Alex e multumit acolo, poate ca e bine sa il lasi...copiii sint cei mai buni judecatori. Poate ca educatoarea vrea sa il vada pe el implicat mai mult in joaca cu alti copii decit in studiu. Relatiile interpesonale si modul de cum se integreaza in alte grupuri de copii la virsta asta conteaza mai mult decit faptul ca stie sa silabiseasca. Zic si eu din ce am citit si din discutiile mele cu educatoarele de la gradinita. Sper ca nu te-am suparat.

Duminica am fost la picnic la un lac aici aproape...fetelor le-a placut tare mult, dar lacul era cam milos la mal. Vrem sa mai repetem actiunea, dar undeva unde e mai racoare si apa mai curata.

Duminica am inceput si cursul de "citire".

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela, am reusit sa vad si eu stirba...tare draguta si cu ochisori tare frumusei.

Danateu, se pare ca te invirti printe aia din high society...eh, brava:). Si eu care ma gindeam ca cocoane din alea vezi numai in filme:)...iaca, tu ai avut norocul. Da' zi, cit o fi fost beletul, ai idee?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Neatza!

Mai, Liliac, ce spui tu acolo? E chiar grava situatia.
Eu zic ca ceva trebuie sa faceti. Chiar daca asta inseamna sa schimbi fata de acolo.
Parerea mea!
Serbarea a fost super. Ai o micuta floare de liliac de m-am topit. O frumoasa!

Vad ca si voi aveti probleme cu "amorul de gradinita". Oana e suparata fiindca a aflat ca Valentin al ei de la toamna nu va mai fi coleg cu ea. Baiatul e mai mare ca varsta si trece direct la grupa pregatitoare.
Cred ca m-a intrebat in fiecare seara DE CE N-O SA MAI FIE VALENTIN COLEG CU EA?????

Cris, wow, wow, wow, super serbare si la voi.
Ce schimbat mi se pare acum Andrei, cu noua tunsoare. Ii sta foarte bine, pare mare... si iar ma apuca nostalgia.
Mi se pare firesc ca si Iris sa vrea pe scena. Pai, nu? Ea de ce sa NU????

Carmen, atunci nu-l muta pe Alex. Dar o discutie foarte serioasa cu educatoarea trebuie sa ai. Absolut!

Iuliana, ce de activitati ai tu. Cred ca nu ti-e usor, dar esti tare ambitioasa si eu consider ca asta e o mare calitate. Bravo tie!
Bafta si la ciorba de fasole .

De luni intru in concediu. Abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

noi ne-am pricopsit cu herpangina... cand l-a luat tati ieri de la gradi se vaita de gat... i-am trimis direct la , ca era dupa-amiaza al nostru... febra, durere, nu prea poate sa manance... lapte si cereale inmuiate, si cam atat. toata noaptea arde... nu suporta nici sprayul, dar cu santaj reusesc sa-i dau cu el...

fix ce ne lipsea! acum incerc sa-i explic ca manutele alea murdare, bagate toata ziua in gura nu raman fara urmari... si sa-i fie invatatura de minte.

asta asa, cand tocmai am reusit si noi sa ne facem programare la dentist... dar sper sa ne treaca pana luni.

dana, apropo de iris, tot bombane ca nu mai vrea la cresa, vrea la gradinita la andrei...

Mergi la inceput