Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Laura despre ce fire vorbesti? Nu nasti natural? si la epiziotomie se scot firele?

Da, se scot, depinde ce fire pune. Soramii la prima nastere i-a scos firele la 6 sapt, unele se resorb, dar sunt si care nu se resorb.
Acum am inteles ca nu va mai avea nevoie, dar merge la un control.
TU nasti tot la Municipal?

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Da, tot la Municipal......de asta ma tot tem sa nu ne duca cu vorba in legatura cu epidurala. Poate ne vedem maine pe-acolo. Mai pe seara sun dr sa vad cam pe la ce ora sa ma duc. Oricum la Ambulatoriu - A4 merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mi_bebelina acum sunt bine, multumesc. mi-am luat elevit si renunt la ferretab definitiv. asta e..daca ma ingras ma ingras..macar nu am stari de somnolenta. cand iau elevit, chiar daca ma trezesc la 7 dimineata, macar sunt fresh, nene nu sunt juma de zi aiurita de cap. de maine incep iara cu elevit si cipcal (asta numai 10 zile).

buuun ! acu va intreb...ce-i cu galactogil-ul ala? pt lactatie? pot sa iau si eu? acum? sau dupa? si daca acum, mai iau elevit?

as incepe sa ma dau cu garmastan pt orice eventualitate...s-a mai dat cineva inainte???

cleo saracutza de tine... nu vrea, a? nu vrea? fifitza potoroasa ai! se lasa asteptata. o sa fie o mare heart-breaker de corasones sa stii!!!

mi-am trimis nr. pe contul comun. o sa intru sa iau si eu nr voastre sa am pe cin sa anunt daca e ceva...numa cand ma gandesc la [majorete] voastre o sa ma bufneasca rasul pe masa..ma taie dr. oblic

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am mancat o saramura de crap buuuuna!!!! Cu mamaliguta si tot tacamul.. Mi-era o pofta! De vreo 3 saptamani ma tot gandeam sa fac, dar abia azi am reusit.. mmmm

Iulia Felicitari pt eco!! Mie la 35 sapt mi-a spus ca are 2400g . Bebelusa ta o sa fie frumoasa pt ca amandoi sunteti frumosi si chiar semanati -tu si sotul tau- aveti trasaturi asemanatoare.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by iulia83

mi_bebelina acum sunt bine, multumesc. mi-am luat elevit si renunt la ferretab definitiv. asta e..daca ma ingras ma ingras..macar nu am stari de somnolenta. cand iau elevit, chiar daca ma trezesc la 7 dimineata, macar sunt fresh, nene nu sunt juma de zi aiurita de cap. de maine incep iara cu elevit si cipcal (asta numai 10 zile).

buuun ! acu va intreb...ce-i cu galactogil-ul ala? pt lactatie? pot sa iau si eu? acum? sau dupa? si daca acum, mai iau elevit?

as incepe sa ma dau cu garmastan pt orice eventualitate...s-a mai dat cineva inainte???

cleo saracutza de tine... nu vrea, a? nu vrea? fifitza potoroasa ai! se lasa asteptata. o sa fie o mare heart-breaker de corasones sa stii!!!

mi-am trimis nr. pe contul comun. o sa intru sa iau si eu nr voastre sa am pe cin sa anunt daca e ceva...numa cand ma gandesc la [majorete] voastre o sa ma bufneasca rasul pe masa..ma taie dr. oblic

Praise God!!!”

Eu ma dau cu Garmastan de la 34 saptamani, de cand mi-a zis dr ca risc sa nasc prematur.......am zis ca macar tzitzile sa fie pregatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iulia de doua zile am inceput sa pun un picutz de Garmastan pe sfarculet, ca am tot studiat si ras-studiat si m-am gandit ca elasticitatea de care se vb in prospect nu se face asa peste noapte si m-am gandit sa incep. Oricum dau putin tare, cat o gamalie de chibrit.

Simona pup si eu mami, am senzatia ca mai am drumuri de facut si lucruri de luat si cum sunt fara masina, cand prind pe cineva ..imediat tzup si io! Mai vreau poze cu baietel frumos! Plus frate dulce si cuminte.

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gata! imi iau si eu garmastan. sa pregatesc terenul hihihihiiii

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

socrate, multa sanatate tie si lui bb, sa te refaci repede si bb sa creasca mare, cuminte si mancacios! Multumim pt. sfaturi! Chiar o sa imi iau pompa pt. san ca asta nu am luat. Am inteles ca e una de la avent manuala la vreo 200 ron care ar fi buna. Voi ce v-ati luat?

Felicitari noilor mamici Ylari si Aimee! Sa va traiasca bebeii, recuperare rapida si multa sanatate!

Fetele care mai stati pe mess eu am pus pe contul comun de yahoo id-ul meu pt. cine vrea.

Haideti fetele Cleo, Alexutza, DanaM!!!!!

alina_anto m-ai convins ca acum sa ma duc sa-mi fac o mamaliga macar cu branza si smantana daca altceva n-am….

leeloo2004, felicitari pt. data fixata! Deci ramane la CMU?
Eu m-am cam suparat ca se pare ca la ultima eco a iesit ca cordonul ombilical e bivascular cu o singura artera ombilicala. Pana acum cum naiba nu a vazut ca e a 3-a eco pe care o fac la Iosup. Probabil nu s-a uitat!!!
Si uite cum ajung eu iar sa ma stresez... Medicul zice ca chestia asta nu indica nimic daca restul sunt ok (se cam asociaza cu malformatii) si conform ecografiilor de pana acum ar fi ok. Dar ma intreb daca s-o fi uitat bine in rest...
A mai auzit cineva de astfel de cazuri?

Ma duc acum sa trantesc o mamaliga, poate intre timp imi raspunde si mie cineva...

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by monik16

socrate, multa sanatate tie si lui bb, sa te refaci repede si bb sa creasca mare, cuminte si mancacios! Multumim pt. sfaturi! Chiar o sa imi iau pompa pt. san ca asta nu am luat. Am inteles ca e una de la avent manuala la vreo 200 ron care ar fi buna. Voi ce v-ati luat?

Felicitari noilor mamici Ylari si Aimee! Sa va traiasca bebeii, recuperare rapida si multa sanatate!

Fetele care mai stati pe mess eu am pus pe contul comun de yahoo id-ul meu pt. cine vrea.

Haideti fetele Cleo, Alexutza, DanaM!!!!!

alina_anto m-ai convins ca acum sa ma duc sa-mi fac o mamaliga macar cu branza si smantana daca altceva n-am….

leeloo2004, felicitari pt. data fixata! Deci ramane la CMU?
Eu m-am cam suparat ca se pare ca la ultima eco a iesit ca cordonul ombilical e bivascular cu o singura artera ombilicala. Pana acum cum naiba nu a vazut ca e a 3-a eco pe care o fac la Iosup. Probabil nu s-a uitat!!!
Si uite cum ajung eu iar sa ma stresez... Medicul zice ca chestia asta nu indica nimic daca restul sunt ok (se cam asociaza cu malformatii) si conform ecografiilor de pana acum ar fi ok. Dar ma intreb daca s-o fi uitat bine in rest...
A mai auzit cineva de astfel de cazuri?

Ma duc acum sa trantesc o mamaliga, poate intre timp imi raspunde si mie cineva...

36+ Sara-Maria

Pofta buna!!!
Nu stiu ce sa-ti spun despre cordonul bivascular...Dar daca dr a spus sa nu-ti faci probleme, atunci stai linistita, stie dr ce stie.
Eu am pompa manuala de la avent. am dat 200 lei plus 2 bibe + accesorii. Mie pana acum nu mi-a curs nici macar o picatura de laptic...si ma dor destul de tare si sfarcurile..Sigur o sa ma bage la pompa electrica in spital..oare doare???

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, exact pompa din aceea am avut si eu, dar am folosit-o doar dupa ce se instalase lactatia. Nu stiam sa o folosesc bine si-mi venea sa o arunc. Pina am prins pozitia coecta si am vazut ca e foarte buna de fapt. Trebuie sa se "lipeasca" foarte bine de san, sa nu prinda aer, ca sa poata face pompare si suctiunea cum trebuie.

In spital nu am folosit-o deloc, si nici eu nu am avut atunci nici o picatura de colostru. Am insistat, m-am masat, am strans de sfarcuri, l-am pus pe bebe la san si incet incet a venit si laptele. Mai bine sa nu ajungi la pompa din spital.

Acum am colostru de la 5-6 luni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

multa bafta fetelor care au de gand sa nasca maine (cu programare sau fara )
leeloo, cum mai stai cu tensiunea?

georgiana, 38+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput