Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia83 spune:
eu nu cred ca o sa am laptic ca nu ma dor sanii, nu mi s-au umflat, nu mi-a curs lapte, nimic!!
Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, exact pompa din aceea am avut si eu, dar am folosit-o doar dupa ce se instalase lactatia. Nu stiam sa o folosesc bine si-mi venea sa o arunc. Pina am prins pozitia coecta si am vazut ca e foarte buna de fapt. Trebuie sa se "lipeasca" foarte bine de san, sa nu prinda aer, ca sa poata face pompare si suctiunea cum trebuie.
In spital nu am folosit-o deloc, si nici eu nu am avut atunci nici o picatura de colostru. Am insistat, m-am masat, am strans de sfarcuri, l-am pus pe bebe la san si incet incet a venit si laptele. Mai bine sa nu ajungi la pompa din spital.
Acum am colostru de la 5-6 luni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Gabi, dupa cat timp ai avut laptic/colostru?? Stiu ca vine mai greu dupa ceza. tu ai avut prima ceza programata?
Eu ma dau cu garmastan de vreo 2-3 sapt. Am vazut ca atunci cand fac dus si mi se intaresc sfarcurile mi se vad multe puncte albe...dar daca strang nu iese nimic... Si doare, fir-ar sa fie..
Succes maine la gradi 2 !!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina 38+ SARA-MARIA
gabitzam spune:
Cam a doua - a treia zi a venit si lapticul dupa cezariana. A fost programata, din cauza pozitiei pelviene a lui Andrei, care nu s-a intors cum trebuie si a preferat sa vada lumea de sus, nu cu fundul in sus
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monik16 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Cam a doua - a treia zi a venit si lapticul dupa cezariana. A fost programata, din cauza pozitiei pelviene a lui Andrei, care nu s-a intors cum trebuie si a preferat sa vada lumea de sus, nu cu fundul in sus
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
ACUM AM VAZUT CA DOARME CU FUNDUL IN SUS... E DEMENTIALA POZA AIA
36+ Sara-Maria
Nicole1980 spune:
Gata, v-am citit si acum va raspund. Imi pare asa rau ca la serviciu nu am timp nici sa mananc, dar sa intru pe forum, asa ca incep sa va citesc cand vin acasa pe la 8.30 si abia la 10 reusesc sa termin. A inceput sa ma oboseasca serviciul asta.
Laura- rochita roz am luat-o de la Zara. Nu am dat asa mult, parca 170 lei, iar cealalta care are atasat puloverasul maron lung este de la promod si am luat-o la reducere de la 160 la 99.
Melly – foarte dragute pozele de la zoo
Ylari ---- felicitari, sa traiasca bebe scump si dragut. Te pup
Andreeap – super pozele cu burtica, iar Mariuca o dulce. Pupici dulci si la tine si la Mariuca
Aimee 79- sa iti traiasca si sa fie sanatos
Gabitza – ce somnic… e tare haios Andrei al tau. Il pup dulce pe puiut.Bafta din nou in prima zi de gradi. Arata foarte bine
Elenuca – si mie mi-au dat rez pt streptococ B in 10 zile lucratoare. Acuma tb sa le refac, insa doctora m-a chemat in sapt 37...nu cred ca mai ajung sa iau rezultatul...
Are cineva pompa manuala de la Chico ? Am auzit ca cele electrice sunt cele mai bune, mai ales cea de la Avent. Eu sper sa stiu sa o folosesc…
Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
mi_bebelina spune:
eu inca nu mi-am luat nici o pompa......tot sper ca nu o sa am nevoie. Daca ma strang, iese ceva incolor......asa arata colostrul? uneori dimineata gasesc o pata intarita pe pijama in zona mamelonului.Asta parca imi da curaj.Sper sa am lapte si sa nu am nevoie deloc de pompa......
mihaser spune:
Salut!
Am fost la d-na dr...Fetita are 2750 de grame si totul e ok...arata de 36 de saptamani si 6 zile...eu am 36 si 2 zile. Lichidul e suficient, placenta nu e matura si in jur de 21 mai o sa vine pe lume...asta daca o sa mai aiba rabdare!
Mai merg la control pe 16 mai la spital sa fac un eco 4d.
Am fost si la cumparaturi si mi-am gasit 2 camamsute la Triumph destul de faine si o pereche de chilotei burtiera f faini. Mi-am mai luat ce trebuie pentru bagajul de spital...Nu stiu daca mai trebuie sa ma car cu vata si fese de pansament. O sa le cumpar sa le am in casa...Pentru ceza mai era la farmacie si un pansament special...iarasi nu stiu daca trebuie sa-mi iau si din ala. O sa-mi au si paharul cu pai al lu` Cri...sa nu-mi intre goangele in cana! Asta daca mai e cazul!
Halat si papuci de dus nu prea mi-as lua ca nu ma vad facand dus acolo...o sa ma spal un pic la chuiveta.
Doamne abia astept! Mi s-a lasat burta si Eli a coborat destul de mult...abia a putut sa o masoare!
Alexuta tinem pumnii!
Alina si eu sunt total de acord cu Gabi...pompa aia e minunata! Nu te doare nimic...eu am folosit-o si cand aveam rani.
Gabitza ce aventura cu gradi! Bine ca ati gasit alta...dar se inchide de tot sau numai peste vara? Si noi platim 600 de ron insa si cu masa de pranz...e un pic mai ieftin la noi, dar nu au supraveghere video.
In week-end e targul gradinitelor la Mall...o sa arunc si io un oki!
Dar deocamdata sunt destul de multumita de www.chipsidale.ro/contact.html" target="_blank">actuala, mai ales ca e la 3 strazi de noi!
Pe noi nu ne-a lasat sa stam cu el acolo deloc...ai zis ca seadapteaza mai usor...Acum nu mai are treaba...azi cica primul s-a pus la masa la pranz!
Bafta maine!
Alysh...nu mai intri pe la noi...Vladutz te tine numai ptr el?
Fetele va pup! Ma duc la nana! Abia astept sa vad ce bebei mai vin!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mi_bebelina spune:
fetele care ati nascut deja, ce anume din bagajul de maternitate nu v-a fost de folos? Sau de ce ati avut neaparat nevoie? Deja am o "gentuta" considerabila numai pt travaliu......mi-e si teama sa ma apuc sa fac si bagajul pentru dupa nastere....
kitzy spune:
Bebelina eu pt maternitate am folosit tampoanele cu vata si tifon si pe dedesubt tampon always ( eu am nascut prin cezariana ), 3 camasi de noapte, chiloti cam 4-5 perechi, sosete, servetele umede pt mine si pt bb, crema bepanthene pt bb, scutece, haine ( daca te lasa cu haine de bb de acasa ) telefon, incarcator, cana, ceai, tacamuri, in mare cam astea le folosesti foarte des, in rest ceva cosmetice, pasta, periuta dinti, piaptan,hartie igienica, cam astea imi vin in minte acuma ce le-am folosit cel mai des.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana