Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Ciao fete!
Imi bag si eu nasucul pe aici sa va urez nasteri usoare si bb-i sanatosi si la termen, ca mi-a zis andreea27 ca deja o gramada ati inceput cu nasterile.
Va tin pumnii sa va strangeti puiutii in brate cat mai repede!
Si tu Andreea

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Multumim!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alexuta, maine cand o sa fii acolo sa nasti inchide ochii si imagineaza-ti ca vezi asta

O sa fim cu gandul la tine si tinem pumnii sa mearga cat mai usor si repede

Cleo??? Ce faci? Tu chiar vrei sa le petreci pe toate fetele?
Hai, bagam si la tine o tanti cu fustita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, te mai asteptam mult? Lasa fenerozitatea la o parte si scoate fifitsa la lumina. Hai Cleo!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Cleo, te mai asteptam mult? Lasa fenerozitatea la o parte si scoate fifitsa la lumina. Hai Cleo!

Generozitate am vrut sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, si mie mi-au dat analizele in 10 zile pentru streptococul B. si soramii la fel. asa dureaza.

Gabitzule, foarte bine ca te-ai reorientat cu graidinita!
pai bona a putut sta cu Andrei la gradi??

Alina_anto, stai cuminte in casuta daca asa a spus doctorul, ca sa rezisti. In parc- la vara!! Daca te consoleaza, si eu m-am autoconsemnat pana pe 10 mai ca sa termin cu nasitul.
Imi pare rau ca tr sa ies maine sa ma duc la cotor, pe de alta parte trebuie sa ma linistesc cumva... sa stabilesc tot ce e de stabilit si sa mai vb cu dr meu.
De epilat nu ma epilez, mi-e asa sila sa folosesc lama... vreau sa o folosesc doar la nastere si la scos firele.
nu cred ca-mi face control, la ce bun??

Cleo, Alexutza, DanaM,

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Iulia, ce faci? cum iti mai e?
Si eu tot numai Elevit iau, doar in luna a treia am luat fier.

Mergi la inceput

Laura despre ce fire vorbesti? Nu nasti natural? si la epiziotomie se scot firele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

sunt aici, va mai cetesc. Si ash vrea io (si tati vrea) sa scot fifitsa, da' ce, e dupa mine??
SI de unde generozitate...am devenit f. invidioasa pe barza asta careia de MULT timp ii explic sa respecte ordinea de pe prima pajina. Dejava. Barza tot barza la cap ramane.

40sapt+3 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:

Laura despre ce fire vorbesti? Nu nasti natural? si la epiziotomie se scot firele?

Da, se scot, depinde ce fire pune. Soramii la prima nastere i-a scos firele la 6 sapt, unele se resorb, dar sunt si care nu se resorb.
Acum am inteles ca nu va mai avea nevoie, dar merge la un control.
TU nasti tot la Municipal?

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetele, am revenit de la dr. am stat vreo 2 ore sa-mi astept randul la eco ca nu am avut programare. mi-a facut si putin 4D, dar nu am putut face pozici ca nebunica mea statea cu obrajorul lipit de peretele uterului si n-o prindea toata. i-am vazut in schimb jumatate de fata. m-am topit. s-a mirat si dr. a zis ceva de genul: "ptiu, da fata dv. are un kil de buze"..are pitrutza mea un botic dulce, niste buzite carnoase si un nasuc carn si e bucalata . ca si greutate, are 2400 gr, deci fata de acu o saptamana, cand cealalta ecografa m-a speriat ca e micuta, azi a fost grasuta. nu stii ce sa mai crezi, nah! da oricum..e bucalata, am vazut-o 4D si sunt asa de fericitaaaaa... mi-a mai zis ca e lunga in picioare, deci, fotomodel o fac. dormea saracuta si n-a vrut deloc sa se miste s-o pot poza intr-un unghi bun. m-a pus ecografa sa ma intorc s-o deranjez, dar nimic...capoasa mica ce e...

acu sunt de fericita.
dr meu gineco e in concediu pana maine, deci, am fost degeaba hai ca va citesc si revin ca am ceva intrebari. postez asta pana la urma va

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput