Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaser spune:
apropo de dilatatie...imi povestea azi prietena mea ca la primul copil la 38 de sapt avea niste dureri si a crezut ca e constipata...si-a bagat 2 supozitoare cu glicerina...Cand a ajuns la spital avea dilataite 5 cm...i-au zis alea..a pai tu o sa nasti repede ca esti deja dilatata bine...si asa a si fost!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
kitzy spune:
Ciao fete!
Imi bag si eu nasucul pe aici sa va urez nasteri usoare si bb-i sanatosi si la termen, ca mi-a zis andreea27 ca deja o gramada ati inceput cu nasterile.
Va tin pumnii sa va strangeti puiutii in brate cat mai repede!
Si tu Andreea
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
alexuta75 spune:
Am dormit putin si am revenit!
Multumesc mult fetelor care se gandesc maine la mine, Reallaura, DanaM, Simonacip, mihaser!
Referitor la dilatatie, eu prima data am ajuns la spital cu dilatatie 8 cm, fiindca m-au apucat contractiile noaptea la ora 12, sotul dormea si de fapt nu eram sigura ca sunt contractii.
38 sapt
AMR 1 zi
Diana79 spune:
Aimee si Ylari, felicitari. sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei.
Alexutza bafta tinem pumnii.
DanaM bafta si tie. O sa fie bine.
Doloress am citit poveste ta. M-a emotionat f mult. Sa va dea Dumnezu sanatate si bb Patrick sa vina cat mai repede acasa.
va multumim pt sustinere. Speram ca bebelusha sa vina cat mai repede.
Numai bine
40 de sapt Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
babyname spune:
mie acum 6 ani ce buna mi-era o epidurala..am stat si am indurat un travaliu groaznic de 17 ore pt ca nu aveam dilatatie...ufff ce am mai cerut eu epidurala, dar nu mi-au facut...dc nu ma intrebati...
am crezut ca am scapat si eu de problema hemoroizilor...dar uite ca ma dor de ieri...
Cleo..unde esti???
Alexutza, nastere usoara si recuperare rapida.
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 12 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Nu intra omul peste weekend si cind isi arunca un ochi alti bebei au populat deja listutza!!!
Bine ati venit pe lume bb Ianis de Anasol, bb Alexandru de Aimee si bebelina-grasulina Eva de Ylari (ai batut recordul – fata ta e si lunga si cu “greutate”!) – sa fiti sanatosi si norocosi!!!! Iar mamicilor le urez refacere usoara si mult laptic pentru bebeii mincaciosi !
Eu sunt bine – azi am fost la control la Badiu – ocazie cu care m-am intilnit si cu Monik (si am tocat noi verzi si uscate cale de vreo ora, cit am asteptat doctorul…) – mi-a zis ca e ok, colul e tare, bb nu a coborit inca si de data asta mi-a stabilit cezariana pe 21 Mai – deci mai am de asteptat 16 zile…
Nu stiu pentru cine scot acum - cred ca pentru Cleo?, Alexuta si DanaM !!!! Multa bafta si va asteptam cu vesti bune!
Pup toate fetele!
Gabriela 37+ cu AMR apx. 2 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by babyname
mie acum 6 ani ce buna mi-era o epidurala..am stat si am indurat un travaliu groaznic de 17 ore pt ca nu aveam dilatatie...ufff ce am mai cerut eu epidurala, dar nu mi-au facut...dc nu ma intrebati...
am crezut ca am scapat si eu de problema hemoroizilor...dar uite ca ma dor de ieri...
Cleo..unde esti???
Alexutza, nastere usoara si recuperare rapida.
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 12 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
babyname, acu` 6 ani multe ne-ar fi trebuit, asa e , pe tine te-au lasat sa te chinui in travaliu, mie mi-au lasat fetita nemancata pana a facut febra de deshidratare, asta e, macar in Bucuresti poate s-au mai schimbat lucrurile, dar uite ca pe Getutza au lasat-o la fel, ce mai, parca suntem in secolul 19...
...in rest, cum iti e, te simti bine? nu te mai stresa cu kilogramele luate (ca ziceai undeva mai devreme parca....), m-ai vazut pe mine, io ce sa mai zic ?
Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)
Later edit: Multam, Diana si Leeloo pentru incurajari ! Am nevoie, ca`s cu 'pisicu' deteriorat ...de-mi vine sa fug undeva in padure , numa` maine nu-i poimaine !
gabitzam spune:
Hai ca mi-a murit netul tocmai cand sa va zic de gradinita
S-a comportat binisor pentru prima zi de gradinita, nu s-a departat foarte mult de Dora. Desi la un moment dat Dora s-a dus din camera in care era el si nici nu a observat, s-a luat cu joaca cu ceilalti copii. Toate au fost bune pina la ora mesei, cand nici n-a vrut sa intre in sala in care erau copiii. Una peste alta a fost bine.
Daaaaar....
Cand a venit Dora acasa mi-a dat vestea. Gradinita se inchide de la 15 iunie. Mi-a picat un ciocan in cap la faza asta, m-a apucat plansul. Asa, ca prin vis mi-am adus aminte ca am avut un fluturas de la o gradinita, tot aici in cartier, deschisa relativ recent. Nu-mi aminteam cum se cheama, nu-mi aminteam adresa. Stiam doar ca e un pesonaj de desen animat. Mi-am spart mintile pina mi-a rasarit dintr-un colt ...Aladin. Bingo, asta era. Am cautat pe net, am gasit referinte bune, am gasit adresa, am gasit poze. L-am pus pe Costi in priza, a dat telefon, a vorbit, de maine il ducem acolo. www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/132-gradinita-aladin.html" target="_blank">Asta este gradinita. Cam 10-15 minute maxim de mers pe jos cu Andrei de mana. Au si sistem de supraveghere video.
Asa ca tot raul spre bine, nici nu se compara cu prima gradinita
Maine este iar prima zi de gradinita
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Alina, ma bucur ca te-ai inteles cu anestezistul si esti multumita de anestezia recomandata!
Eu am vb cu dr si maine dim ma interneaza si imi face analizele si inducem nasterea.
Ufffff, mi-e asa teama
AMR 1 zi
Si eu am dormit putin. Acum vad ca a iesit soarele si parca m-as duce pana in parc..dar mai bine stau cumintica acasa..
Draga mea, trebuie sa ai incredere in dr.! Cu tot curajul inainte!!! Eu am mare incredere in el si sunt sigura ca totul va fi bine. Nu cred ca o sa te lase sa ai dureri.. Ca altfel il strang de gat vineri Ai vorbit despre epidurala? Am inteles ca e bine s-o faci inainte de ruperea membranelor, pt ca te apuca niste contractii dureroase si ar fi pacat sa le simti...
O sa fie si nevasta lui acolo? Stiu ca ei lucreaza impreuna.
Eu iti tin pumnii stransi si sunt cu gandul la tine maine!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina 38+ SARA-MARIA
alina_anto spune:
Gabitza, am vazut pozele cu gradinitza si mi se pare super ok. Acum nu stiu cum este gradi unde a fost Andrei azi, dar avand in vedere ca se inchide...ai gasit cea mai buna solutie! Succes!
Cleo, DanaM
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 zile!!
Alina 38+ SARA-MARIA