Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
niatsa fetelor!
40sapt+5 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
chinabulina spune:
neatza si de la noi!
bantui prin casa de ceva vreme, dar intai am citit din urma, apoi am dat un semn de viata...
reallaura, ma bucur ca esti bine
... eu scriu mai rar si mai mult ca sa dau un semn de viata, dar urmaresc cu atentie cine si ce scrie pe aici si am vazut ca ieri nu erai (mai ales ca tu scrii frecvent)... si mai ales ca alataieri am aflat ca esti prietena cu vara-mea
(ce mica-i lumea asta, frate
)...
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Doloress spune:
Salutare fetelor!
A trecut o saptamana !
si incet incet se apropie vremea cand o sa imi iau puiul acasa!
vreau sa va zic ca am un puiut tare minunat si cuminte, face tot ce trebuie, ia in greutate constant, a scapat de oxigen, a scapat de incubator, acuma sta cuminte infasat intr-un patut. Normal e monitorizat in continuare, mancare i se da prin tub dar o sa trecem peste toate. A mai ramas numai sa ia in greutate cat trebuie si sa inceapa sa manance singur. Deja mi-l pun la san, il stropesc cu laptic. Inca nu are format instictul de supt, dar va veni si asta.
Eu merg acolo in fiecare zi de dimineata pana seara, sunt cred ca singura, alte mame nici macra nu vin in fiecare zi.
E bine ca invat o gramada de chestii, cum sa il infas, cum sa ii fac baie, cum sa il schimb, cum sa il tin, assistentele sunt tare dragute, parca sunt adevarate mame cu bebeii.
Va citesc insa nu am timp sa va raspund, voiam numai sa va zic de bagaj, mai bine il faceti din timp, sa nu patiti ca mine.L-am trimis pe Gabi sa cumpere si mi-am pus mainile in cap. Am un pachet de chiloti mai mari ca mine, ii pot folosi ca si panza de cort, voiam sa ii dau mamei dar cred ca o jignesc. Am tampoane de toate marimile si formele, cred ca o sa imi ajunga pana la viitoare nastere. Cum el nu stia exact ce sa imi ia, mi-a luat tot ce a gasit pe acolo. Deci sa nu va bazati pe tatici, mai ales in situatia de stress si excitare in care se gasesc.
V-am pupat, ma duc sa ma culc, ca e tarziu la mine !
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
Neatza, fetele!
M-am trezit si eu stresata sa lipesc hartiuta cu indexul la lumina pe usa......ca vine nenea sa citeasca intre 10-12, tocmai cand eu sunt in a doua repriza de somn..............
Reallaura spune:
Neata fete!
Mai am si eu 2 pagini de citit din urma ca sa pot termina mesajul de ieri.
Chinabulina, wow! Ia zi, draga mea, cine e vara ta?? 
Mi_bebelina, si eu m-am temut de preeclampsie cand imi tot spuneau ca e bb mic, ma intrebam de ce nu creste, dar am tensiune mica si nu am proteine in urina.
Sper totusi sa nu fie vorba de asa ceva nici la tine. 
Laurita
38,
, Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
mi_bebelina spune:
Pe la 5 m-am trezit cu o durere sub burta, mi-am zis: "Gata, acu-i acu'!" Dar a trecut, m-am dat jos din pat, am fost la baie.....Chiar eram in dilema: sa ma apuc repede de terminat bagajul sau sa ma imbrac pentru spital poate prind epidurala? In fine, n-am facut nici una din astea.......m-am culcat la loc.![]()
mi_bebelina spune:
Laura, eu nu prea inteleg........cum adica "nu se stie ce anestezist e- daca e". Ok, am inteles, unii sunt mai buni, altii - mai putin buni, dar sa nu fie deloc? Anestezistii astia sunt doar pentru nasteri?
Nu sunt anestezisti si pt alte operatii? Adica nu trebuie sa fie in permanenta anestezisti in spital?Ei nu fac de garda? Asta chiar ca ma sperie...nu ne ramane decat sa ne rugam ca vom naste ziua si ca va fi un anestezist prin spital? Desi eu mereu ma gandeam ca o sa nasc noaptea.......nu stiu de ce.....dar cred ca asa mi-ar conveni...
mi_bebelina spune:
Ma mai duc in patut, revin pe la 11-12. dar fac uhn popas la bucatarie ca mi-e foameeeeeeeee.
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Laura, eu nu prea inteleg........cum adica "nu se stie ce anestezist e- daca e". Ok, am inteles, unii sunt mai buni, altii - mai putin buni, dar sa nu fie deloc? Anestezistii astia sunt doar pentru nasteri?
Nu sunt anestezisti si pt alte operatii? Adica nu trebuie sa fie in permanenta anestezisti in spital?Ei nu fac de garda? Asta chiar ca ma sperie...nu ne ramane decat sa ne rugam ca vom naste ziua si ca va fi un anestezist prin spital? Desi eu mereu ma gandeam ca o sa nasc noaptea.......nu stiu de ce.....dar cred ca asa mi-ar conveni...
Mi_bebelina, din cate am inteles au fost unele probleme cu anesteziile si probabil drii vor sa lucreze sigur cu anestezistii cu care au incredere sa lucreze.
Evident, e aberant, ar trebui sa fie mereu un anestezist gata sa dea anestezie.
Daca ai indicatie de cezariana si nu poti naste natural, dar te apuca noaptea?
cineva trebuie sa faca anestezia...
Si eu ma rog sa fie noaptea, sa fiu cu sotul meu si sa ajungem repede la spital.
Bine, acum, nici ziua nu e rau pentru ca el acolo lucreaza si ma duc practic spre el. Dar prefer noaptea...Am maaare noroc ca dr meu va fi sigur langa mine si este un om extraordinar. Felul cum explica, relaxarea lui, cum se poarta cu pacientii, fac cat o anestezie.
Oricum, poate ne intalnim pe acolo... In ce cartier stai??
Laurita
38,
, MirceaAMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura