Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by Jackie

DanaM ce-ai de gind? Te lasam sa pazesti forumul la noapte? Eu ma gindeam ca poate nu e rau sa merg mai obosita la spital, poate asa o sa am somn dupa operatie si trece mai usor timpul pina ma pot da jos din pat!
Mai luati de-aci:

Jackie 38+

ce sa zic...as dormi...partea nasoala e ca mi s-a facut foame , cred ca si din cauza stresului...las calcu deschis, mai arunc un ochi, ma asez sa-mi intind umflatele-mi picioare.
Daca nasteam la Municipal, da, era musai sa dorm, ca pe aia nu-i intereseaza cum esti, iti planteaza copilu-n brate si gata ! Esti buna de hartaneala !

AMR 1 zi !!!

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Iulia, si eu mi-am schimbat medicul tarziu, prin luna a 6-a, deci nu-ti fie teama sa mergi la altcineva. Important este sa fii tu multumita, sa te simti in siguranta, luata in serios, nu tratata ca un copil oligofren...

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

ma mai primeste vreun medic daca am sarcina asa avansata? de-asta mi-e teama putin, sa nu imi dea sut!

fetele care au maine ceza, multa bafta, recuperare rapida si sa reveniti rapid pe forum sa ne povestiti cum a fost, cum e refacerea..ca ne intereseaza si pe noi cele care urmeaza
scoatem go go go!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Dana treci la somn!! fugutza! ca cine stie cand mai apuci o noapte de somn nederanjata??

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna seara mamici, bebici si burtici

In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici (nu le mai insir ca sa nu uit pe cineva, ca sunt destule de cand nu am mai intrat) si sa le ofer o si un . Sa aveti parte de refacere usoara si bebei sanatosi si papaciosi.

Apoi vreau sa pt bebe Robert de Simonix si bebe Patrik de Doloress. Curaj fetelor! o sa vedeti ca ingerasii vostri vor fi in curand acasa sanatosi si puternici.

Nu in ultimul rand trebuie sa fac galerie fetelor care urmeaza sa nasca: , mai ales pt Cleo...FARA NUMAR.... Stai linistita ca in cel mult o saptamana scapi, ca n-am auzit de copil nascut dupa 42 de saptamani

Acum sa dau si raportul despre noi. N-am intrat de mai bine de o saptamana din motive de hormoni rebeli . Am avut niste nervi si istericale ca nici nu m-am mai recunoscut. Daca sotiorul meu cel scump si drag a inteles cate ceva si nu m-a mai bagat in seama, biata Cezara nu intelegea de ce are o mama nebuna care are tot timpul chef de cearta. Mi-e tare mila de ea saracuta. Chestia nasoala e ca desi imi dadeam seama ca nu e bine, nu ma puteam controla. Bine ca a trecut si de doua zile am intrat in normal, cel putin aproximativ. Inca mai sunt usor irascibila, dar macar ma pot controla.
In rest suntem bine. Am fost azi la dr de familie (si sunt mandra ca am pus doar 5kg si jumatate...am ajuns la 95 kg ) si am fost si la eco. Bebe Dragos are deja 3400gr. Se pare ca va fi un urias. Cu cine o fi semanand? Sunt inca socata de greutatea lui. Nu ma asteptam, in conditiile in care Cezara a avut fix 3 kg la nastere, la 39 de sapt. M-am gandit repede sa cer cezariana, dar m-a lecuit o prietena. Ei i s-a rupt zilele astea operatia si a rupt si muschiul abdominal, acum la un an dupa cea de-a doua cezariana. Cica o opereaza din nou si toata viata va exista riscul sa se rupa iar. Asa ca...am zis ca mai bine sa mi-o faca franjuri, ca se reface mai repede decat cu asa complicatii.

As mai fi vrut sa scriu cate ceva, dar nu mai tin minte ce si cui aveam de raspuns, asa ca ma las pagubasa...cel putin deocamdata.

tuturor

Poze
35+5 Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor

Iertati-ma ca nu va scriu la nimeni , daca as avea si eu net as putea sta si eu macar pe zi sa povestesc cu voi (eu vin cu docomentul la purtator).
Dar sa va zic despre aventura de la doctor azi(ca azi am avut intalnirea cu tanti dr.). Am avut o zi mai mult decat ciudata.
Deci sa incepem cu inceputul. Am fost la 13,30 la cat am avut intalnirea stabilita si a inceput interogatoriul. Toate bune si frumoase, apoi mi-a luat tensiunea, care a crescut nitzel (a ajuns la 14 cu 9). S-a strambat doctora, i-am zis ca incep sa ma umflu ca o gogosica infuriata dar ma lasa mai incolo, in fine..a zis hai sa mai facem niste teste ca deh nu strica. Am intrebat-o si de varsat de vant si mi-a zis ca nu e o problema, cel putin nu deocamdata...am zis, bine hai, te cred de data asta. Oricum nu aveam ce face.
Apoi am plecat la analize, mi-au luat sangele, mi-a luat si urina, apoi am plecat catre casa cu gandul ca saptamana viitoare ne vom revedea. Mi-am trimis sotul la servici iar eu am plecat in oras sa ma plimb si sa mai cumpar cate ceva pentru bagaj (nici acum nu e complet).
Cand ajung acasa ma suna sotul disperat ca l-au sunat aia de la spital sa ma duc inapoi ca au iesit analizele prost si sa imi iau ceva cu mine ca e posibil sa raman acolo peste noapte la monitorizari(cica suspecta de preeclampsie)… Ei numai d-astea nu aveam eu chef atunci. A venit sotul val-vartej acasa si am plecat catre spital (sotul ingrijorat, eu cu nervi ca vroiam sa imi cumpar niste flori si sa le plantez (femeie nebuna)). Ajungem acolo, ne iau astia in primire, imi instaleaza cele 2 benzi de la monitorizare si incepe distractia. Am asteptat o ora jumate acolo (am auzit bataile inimioarei lui ghitza bombitza si am vazut ce zgatie de copil am…daca a stat si el 20 de minute si a dormit..in rest sarea ca o minge in burtica mea).. Mi-au monitorizat si mie tensiunea care a scazut pana la urma la 12 cu 8, ceea ce ma bucurat , ca asta insemna ca pot pleca acasa.
Si uite asa am stat eu pana la 8 seara in spital, la monitorizari. Acum mi-au dat ditamai bidonul(va inchipuiti voi pentru ce) sa il umplu maine si sa il duc joi la laborator, si vineri iara ne vom vedea cu doctora...
Si uite asa, in loc sa ma bucur de zilele astea superbe cu soare, o sa stau acasa sa fac pipi in bidon si sa ma uit la stele (ca la net café nu am cum sa merg)…
Cel putin stiu macar ca daca se agraveaza imi vor induce nasterea si bebe va fi monitorizat continuu..
Hai ca va pup, eu merg sa dorm, ca sunt franta de oboseala, plus ma doare si capul de la toata agitatia asta. Eu sper ca bebe sa vina saptamana viitoare ca deja mi s-a luat de intepaturi si cat sange tre sa donez.
[b]Cleo[\b] daca nu ai nascut inca, trimite-mi te rog barza aia sa port o mica discutie cu ea…sunt sigura ca vrea un work meeting cu mine
Fetele care urmeaza sa nasca[majorete][majorete][majore] si va doresc nasteri usoare, puiuti sanatosi si mancaciosi si refaceri rapide.
gasca de si sa aveti grija de voi si de puiutii vostri.

Felicia 37+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 3 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele mele, abia acum reusesc sa intru repede.

Azi am fost pe drumuri toata ziua si pe urma au fost finii la noi, pana acum.
Mi_bebelina, iubita, asta e soarta noastra, nastem cum o fi pentru ca si pe mine m-au dus cu zaharelul. Mi-a spus clar sa fiu pregatita sa nasc si fara epidurala, ca nu se stie ce medic anestezist e - si daca e-. I-am spus ca ok, asta e, prefer sa evit cezariana.
Ma pregatesc sufleteste si mai invat niste Lamaze. Care ne-o fi norocul!
In plus, am intrebat daca pot sa fac o clisma, sau sa beau ricin ceva...mi-a spus ca probabil o sa fac in pat, asta e.
Cred ca sunt chestii pe care poate nu ai cum sa le eviti la nasterea naturala.
Tr sa incercam sa fim mereu pregatite, asta e.

Msbb, lasa, mai bine fara inducere pentru ca te va ajuta mai mult propriul organism.

Monik. O sa fie bine, nu te mai stresa inutil cu cordonul, mai bine te rogi la DD.

Mihaser, Taaaare clipul cu gemenele. hhii

Elenucaiti amintesti tu bine, sis s-a tratat degeaba. cand a nascut bb avea streptococ B si au luat amandoi antibiotic.

Chinabulina, merci ca te interesasi de mine. . Am facut la drumuri ca ma mir cat de rezistenta am dost. Am comandat perdele petntru balcon, am mai luat hainute la bb..

Fetele, revin

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

fetele, va pup pe toate, noi ne bagam in patuc sa vedem daca ne ia somnul.pe printesa mea o apucara sughitzurile si trebuie sa stau la orizontala sa vorbesc putin cu ea sa se linisteasca. asa ca noapte buna, inca odata bafta fetelor programate la ceza si cleo draga de tine, nu mai scot majoreta, ca am impresia ca d-aia nu iese fifitza ta..se sperie de ele.

noapte buna la toate

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laura........ce sa zic........poate totusi avem noroc.....nici eu nu vreau cezariana.........sa vedem cum ne-om descurca. Pe mine m-a sunat dr pe seara sa imi zica sa fac proteinuria si am tot citit: hipertensiune + proteine in urina = preeclampsie
Sper sa nu fie cazul, ca dac e asa, sigur nu scap de cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Doamne scrieti incredibil de mult si nu am nici o sansa sa apuc sa citesc din urma.

Totusi fiindca mai am ceva timp felicit toate mamicile noi: Cadana, Adidana13, Simonacip, DanaH, Socrate, Cenia, Denisa73, Doloress, Alysh, SilviaPop, CamiM, Ylari, Anasol, Aimee79,Taty. Sa va traiasca puiutii. Va pup si va felicit pentru minunile pe care le-ati adus pe lume. Sa va bucurati de fiecare minut alaturi de ei.
Hai ca devin incredibil de lacrmiogena acum (deh, cand ma gandesc ca daca ar fi fost rau azi maine, mi-as fi tinut si eu puiucul in bratze).

Gata fug, ca mi se termina minutele.
Sa aveti grija de voi
Si N xla toate fetele (si la una mai in special asa)Apropo, stie cineva vreun leac la mana scrantita??? Ca eu am reusit sa imi scrantesc mana in somn (nu ma intrebati cum)si nu stiu ce sa ii fac sa ma mai lase durerea

Felicia 37+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 3 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ma bag si eu la patic.......am facut un dus si mi-au inghetat picioarele........ma duc sa mi le incalzeasca tati.Somn usor!
Aaaaaaaaa.........ca uitasem............bafta fetelor care nasc maine! Odihniti-va acum!

Mergi la inceput