Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia83 spune:
va multumesc fetelor..sa stiti ca pana la urma poate e mai bine asa..poate ma trezeam naiba atunci ca n-am incotro decat sa nasc natural ca nu-mi facea nebunul ceza sau daca imi facea poate ma nenorocea. a vorbit deja mama cu o prietena care lucreaza in mater si ne-a recomandat o dra care cica face ceza foarte bine. o sa ma duc la dansa sapt asta si o sa va anunt. m-am mai linistit putin. 
am vazut si eu emisiunea prima zi..ma uit si acum la ea. vad ca femeia care tocmai a nascut prin ceza - o fetita absolut superba - merge in picioare, n-are treaba, deci, nu-i asa de speriat.
multumesc inca odata fetelor
ma simt mai bine putin.
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
gabitzam spune:
Am fost la Carrefour si i-am luat pijamale de gradi lui Andrei si olita, ca daca il trece kk nu vrea in ruptul capului la toaleta, doar la olita.
Am dat drumul la TV si este 'Prima Zi', e la spital la Cantacuzino unde o sa nasc si eu si neonatologul era chiar doctorita pe care am avut-o si la Andrei.
Astia in emisiune o imbracau cu hainele lor de acasa pe pitika, s-o fi schimbat de acum 3 ani, ca atunci ii imbracau pe bblusi cu hainutele de la spital.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
tot la cantacuzino am facut si eu morfologia fetala la 25 de sapt parca. mi-a facut-o un dr cu nume incurcat...de arab cred, dar foarte simpatic. vorbea stalcit romana..
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem

Praise God!!!”
mihaser spune:
quote:
Originally posted by iulia83
tot la cantacuzino am facut si eu morfologia fetala la 25 de sapt parca. mi-a facut-o un dr cu nume incurcat...de arab cred, dar foarte simpatic. vorbea stalcit romana..
Pozici Iulia34 + (ne apropiem
![]()
![]()
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
Iulia imi pare rau ca ai pb., dar schimba-ti dr...e corpul tau, copilul tau...nu risca! Ai vazut ca dr asta de la Cantacuzino zicea ca ea face ceza la cerere...Parca Ruxandra Dragomirescu o chema...eu am mai vazut-o la emisiuni. Cred ca e un medic competent. Zicea ca si ea are 2 cezariene.

Fetele am avut netu` picat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
iulia, schimba medicul...or fi si tulpini de HPV care nu afecteaza bb, dar nu ma pricep...oricum pt linistea ta e bine sa faci cum simti tu ca e bine pt bb...
Gabitzam, David nu face ncicum la olita, numai pe reductoruld e WC...la noi e invers...mereu vine de la cresa direct la toaleta, cred ca se abtine acolo pt ca nu-i plac olitele....Desi insist si-i spun sa nu se abtina de la kk...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
asta imi tot zice si dr ca poate am tulpina care nu afecteaza copilul..dar stau si ma intreb...cum e posibil asa ceva? chiar suntem la ghici aici? poate sunt, poate nu sunt tulpini d-alea...n-am facut nici testul de adn al virusului deci n-am de unde naiba sa stiu.. si ce sa fac? sa merg la risc? hai ca poate fac asta cu viata mea, dar nu cu a copilului meu..sa umblu apoi cu ea prin spitale..mai e si fetita..vai de steaua lor de dr. incompetenti.
imi zice ca nu are voie sa faca ceza numai ca ii solicit eu, mai e si director de maternitate...ma rog sa fie bine, dar clar nu ma mai duc la el..si atata incredere aveam in el..mai mult asta ma intristeaza acum.
unde-i cleo???
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem

Praise God!!!”
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
asta imi tot zice si dr ca poate am tulpina care nu afecteaza copilul..dar stau si ma intreb...cum e posibil asa ceva? chiar suntem la ghici aici? poate sunt, poate nu sunt tulpini d-alea...n-am facut nici testul de adn al virusului deci n-am de unde naiba sa stiu.. si ce sa fac? sa merg la risc? hai ca poate fac asta cu viata mea, dar nu cu a copilului meu..sa umblu apoi cu ea prin spitale..mai e si fetita..vai de steaua lor de dr. incompetenti.
imi zice ca nu are voie sa faca ceza numai ca ii solicit eu, mai e si director de maternitate...ma rog sa fie bine, dar clar nu ma mai duc la el..si atata incredere aveam in el..mai mult asta ma intristeaza acum.
unde-i cleo???
Pozici Iulia34 + (ne apropiem
![]()
![]()
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
In parc!
iar tu schimba doctorul. Desi esti in provincie, si nu ai prea mult de ales...
40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
mi_bebelina spune:
Iulia nu mai fi suparata. O sa vezi ca o sa fie totul bine, vei gasi si doctor. De-abia astept sa ne dai vesti imbucuratoare. Pana atunci capul sus.......o sa se rezolve, o sa vezi
Jackie spune:
DanaM ce-ai de gind? Te lasam sa pazesti forumul la noapte? Eu ma gindeam ca poate nu e rau sa merg mai obosita la spital, poate asa o sa am somn dupa operatie si trece mai usor timpul pina ma pot da jos din pat!
Mai luati de-aci: 

Jackie
38+
MissParker spune:
Iulia, si eu mi-am schimbat medicul tarziu, prin luna a 6-a, deci nu-ti fie teama sa mergi la altcineva. Important este sa fii tu multumita, sa te simti in siguranta, luata in serios, nu tratata ca un copil oligofren...