Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 17
Dana M. spune:
Fetele, multumesc mult pentru majorete !! Elenuca, Jackie

Io am intrat in vrie, barbata-miu, care pana mai deunazi ma striga 'Prozac'
(va dati seama de ce
), acu ma-ntreaba daca dorm la noapte sau fac de straja
(tot ce e posibil, desi as vrea sa pot dormi putin).
Ma streseaza mama ca ma suna sa ma-ntrebe daca sunt pregatita (???), cu tonul ala speriat/stresat de care am foaaaarte mare nevoie ![]()

![]()
mi_bebelina, parca ma vad pe mine acu 6 ani cu vreo doua pungoaie imense cu de toate, din care una avea vreo 4 pachete din alea uriase de vata
...bafta multa !!!
iulia83, iarta-ma ca nu retin acum istoricul si nu mai stiu de ce nu puteai tu sa nasti natural, dar...nu e tarziu sa schimbi doctorul, nu fii trista, mai greu e ca probabil nu ai foarte multe optiuni ca aici in Bucuresti, trebuie sa gasesti pe cineva caruia sa-i explici exact situatia. Mult succes sa se rezolve cu bine ! 
Ma duc acu sa ma spal la cap si pe urma sa spal aragazu` 

... asa-s de stresata ca ieri as fi

AMR 1 zi !!!
Dana M.
39+
si Raluca (6 ani si 2 luni)
dordia2000 spune:
Am revenit!!!
Cleo...da, beau ceai de chimen cam 2litrii pe zi. E bun pt colici (de care inca ne-a ferit Doamne-Doamne) si pt laptic. In rest mai beau apa plata, lapte cam 1-2 cani, poate cate o bere fara alcool dar nu e regula..Deci ajung usor la 3 litrii pe zi si uneori chiar depasesc.
Cat despre spalat...pai il spal la chiuveta dupa fiecare kk facut. il spal cu sapun la funduletz...iar seara facem baita in Dormitor....unde facem caldurica si il spal tinandu-l pe o mana iar apoi il pun pe spate in cadita pe un prosop...in apa...si tare ii place. De limpezit ne toarna tati apa calda si asa ne limpezim.
Simonacip...la mine s-a udat pe body...cand i-am ridicat putzulica si a facut pipi de a dat pe afara. In rest...cand nu il prind suficient de stars...mai uda bodyul...dar asta s-a intamplat de 2 ori.
Despre sani...si mie mi se par mai moi decat la inceput dar...daca bb doarme inseamna ca suge suficient. eu cred ca lactatia s-a stabilit la cat are nevoie bb si d-aia ni se pare ca s-a imputinat. O sa creasca odata cu nevoile lui bb. Eu stiu ca , cu cat mai mult suge bb cu atata se stimuleaza mai bine lactatia. Deci daca bb doarme dupa supt...inseamna ca ii e suficient si nu e cazul sa ne facem probleme.
Eu nu folosesc inca stimulente pt lactatie...ca nu e cazul. Daca vad ca scade productia...si bb nu se mai satura...o sa incep sa iau si stimulente...dar sper sa mai dureze pana atunci.
Pompa nu o mai folosesc ca nu am nici un interes sa imi maresc productia pe care bb oricum nu o suge...plus ca ma enerveaza sa stau cu tzaraita o juma' de ora si sa scot 35 ml.
Socrate... sincer...2 ore de supt intr-una nu mi se pare ok. 30 min max45 e suficient...apoi...vezi cand cere din nou. Daca trec 2 ore e ok daca cere dupa o ora....atunci incepi sa te intrebi daca e suficient lapticul sau daca e consistent. Deci....stomacelul lui are nevoie de odihna si de pauza.De ex in carti scrie ca peste noapte stomacelul tb sa faca pauza 5 ore pt a relua functiile apoi. Deci daca mananca asa intr-una....nu e bine. Incearca cu ceaiuri, bea multe lichide, odihna e f. importanta (cel putin 8 ore in cele 24 tb dormite) si sa nu fii stresata si bineinteles hrana sanatoasa.
Jackie...scuipa-l sa nu-l deochi...ca nici mie nu imi vine sa cred.
Elenuca ms mult...o sa va tin la curent maine dupa ce ma intorc de la dr.
Alysh...ce bine ca esti ok...si se pare ca bb incepe sa doarma bine noaptea si sa va lase sa va odihniti si voi.
si abia astept sa imi povestesti cum au fost conditiile la spital. Ai prins rezerva??? A fost ok?
Simonacip...e f simplu sa ii dai completare...dar asa se duce lapticul din tzitzi...asa ca...daca ia in greutate eu zic sa ramai pe san.Daca nu ia in greutate si nu se satura atunci clar tb sa ii bagi completare.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
simonacip spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Lily, eu ma inceput sa fac o parte din bagaj si e impartit in 2: bagaj pt travaliu si imediat dupa(iti explic imediat ce inseamna)+ bagaj pentru urmatoarea perioada. Mai citisem undeva ca ar mai fi si un al treilea bagaj, cel cu lucrurile pt tine si pt bebe de iesit din maternitate.
In primul bagaj am pus tricoul de nascut,analizele musai, halat, pieptan, periuta,pasta de dinti(daca dureaza travaliul foarte mult?), jumatate de pachet de vata, o pereche sosete, papuci + un pampers si un rand de haine pentru copil si o camasa de alaptat pt mine ca m-am gandit ca daca imediat dupa ce nasc nu imi poate aduce tati bagajul nr 2? E prins in trafic sau cine stie pe unde il pun eu sa se duca sa imi aduca.Eu trebuie sa ma schimb ca poate imi aduce repede bebelul si trebuie sa-l alaptez........ce fac.........ridic tricoul si incerc sa-i dau tzitzi?Incerc sa fiu prevazatoare. In plus, al doilea bagaj e mai voluminos.......cum ma car eu cu el in salon?
Acuma eu zic ca ar fi bine sa spuna si mamicile care tocmai au nascut cum e mai bine. Normal si tati ar trebui sa fie prin preajma cand nasti......dar tot citind povesti pe-aici........unele au nascut pana sa revina tati la spital, nestiind ca va decurge totul mai repede.
Mi_bebelina, te ajuta infirmierele cu bagajul cind te muti dintr-o parte intr-alta...In c epriveste bagajul, are tati timp sa-ti mai aduca una alta cit te recuperezi nitel dupa nastere...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Iulia, scumpa, de ce trebuie tu sa nasti neaparat cu cezariana? Nici eu nu mai tin minte, reimprospateaza-ne memoria.
socrate, trebuie sa-l urmaresti bine pe bebe, fiindca am impresia ca el mai mult mozoleste sanii si se joaca decat sa traga lapte... Nici mie nu mi se pare normal 2 ore de alaptat si dupa aceea sa-i fie atat de foame. Mai consulta si tu o moasa, voi nu aveti pe acolo consiliere pt. alaptare platita de asigurare? La noi macar in primele 10 zile de la nastere vine moasa gratuit, iar mai tarziu vine - tot platita de asigurari - in caz de nevoie serioasa. Ori tu pari sa ai nevoie serios de ajutor.
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
am venit de la dr. sunt tare dezamagita si plang incontinuu de cand am ajuns acasa. nenorocitul stabilisem cu el de la inceputul sarcinii ca imi va face cezariana si acu dintr-o data nu mai vrea. stie situatia mea si ca nu pot naste natural si totusi refuza sa ma opereze. zice ca sunt tanara, nu merita sa ma tai degeaba, bla bla, ca nu prezinta absolut nici un risc nasterea pe cale naturala...bullshit!!! sunt nervoasa pe mine ca sunt o cretina si am avut incredere in el atat vreme. cand colo, e un om comod, caruia nu-i pasa de sanatatea mea sau a copilului meu.
imi vine sa ma bat
Iulia...asa de rau imi pare...dar nu poti gasi un alt medic cu care sa nasti??? Si ce probleme ai de tb musai cezariana? Poate totusi are dreptate si cu epidurala ar fi ok...dar...tu sti mai bine!
Pozici Iulia34 + (ne apropiem
![]()
![]()
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
simonacip spune:
Iulia, saraca de tine...Ooff, te inteleg perfect...Dar nici eu nu mai stiu care-i problemuta ta...Pana la urma poate va fi mai bine sa nasti natural...chiar nu se poate?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
dupa ce am ramas insarcinata, am aflat ca am HPV. sotul meu s-a tratat, insa mie mi s-a interzis orice fel de tratament pe toata perioada sarcinii. deasemenea, este interzisa categoric nasterea [pe cale naturala, deoarece orice contact al nou nascutului cu vaginul o sa duca la infectarea cu acest virus. asta n-o stiu de pe net sau ceva, ci de la doctori specializati din Buc. (dr. Russu si Dr. Jurcaneanu) deci., nu de capul meu am hotarat eu ceza. numai dobitocul asta imi zice acum ca n-are nimic. bine naiba ca n-am ajuns pe masa sa ma trezesc atunci ca ma lasa sa nasc natural.
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
babyname spune:
OFFF IULIA, imi pare tare rau si ca dr tau s-a razgandit...dar unde nasti si cu cine...scz daca ai spus si eu nu mai retin...
bag 

pt Dana si pt cine mai doreste , pt cine mai pofteste.
astazi au nascut 3 prietene de ale mele, care le-am cunoscut pe un alt...doamne..una are 18 ani si e atat de slaba, a luat 8 kg in sarcina deci a ajuns undeva la 50 si un pic...a nascut azi un baiat de 3800gr...wow
maine merg la dr...astept sa punem la punct ultimele detalii.
iulia 37s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 10 zile...pana la marea aventura![]()
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
dordia2000 spune:
Iulia...acum inteleg...deci sfatul meu este sa cauti un medic care sa te ajute cu cezariana. Asa ca...mergi la alt medic care e dispus sa iti faca cezariana si atunci sa fii ok.
Diana mamica de
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by iulia83
dupa ce am ramas insarcinata, am aflat ca am HPV. sotul meu s-a tratat, insa mie mi s-a interzis orice fel de tratament pe toata perioada sarcinii. deasemenea, este interzisa categoric nasterea [pe cale naturala, deoarece orice contact al nou nascutului cu vaginul o sa duca la infectarea cu acest virus. asta n-o stiu de pe net sau ceva, ci de la doctori specializati din Buc. (dr. Russu si Dr. Jurcaneanu) deci., nu de capul meu am hotarat eu ceza. numai dobitocul asta imi zice acum ca n-are nimic. bine naiba ca n-am ajuns pe masa sa ma trezesc atunci ca ma lasa sa nasc natural.
Pozici Iulia34 + (ne apropiem
![]()
![]()
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
atunci chiar ca e aberant, musai gaseste-ti alt dr, nu se poate sa puna pe bebe in pericol...stii ce? tot raul spre bine...schimba doctorul si-o sa fie bine

Dana M.
39+
si Raluca (6 ani si 2 luni)