Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, poate nu are pozitia corecta la san, sau nu trage cat trebuie, sta si trage in gol. Daca ii e foame si este lapte cum trebuie, goleste amandoi sanii in 20 de minute.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Iulia 83 Cleo, am ajuns la concluzia ca nu o sa vorbim in veci aceeasi limba cu mamele noastre in ceea ce priveste copiii nostrii. Permanent ma izbesc de “ argumentele ei” <<pe vremea mea nu era atata sclifoseala, munceam pana in luna 9, sapam, pliveam straturile, caram greutati pe burta, faceam de toate acum una doua va duceti la analize si ecografii, ce sunteti asa de corconite… puneti mana si munciti nu mai stat pe internet ca va ia mintile… >> va dati seama ce ma distrez… nu sie ea ca eu am aproape totul cumparat dinainte… ea trebuie sa imi mai faca tivurile la niste carpe de finet si gata.

Dordia, asa ma gandeam si eu cu scosul lui bebe. Ma bucur ca bebe e cumintel si mancacios si mai ales ca o lasa pe mami sa mai fure si ea cate un somn din cand in cand. Legat de hernie ombilicala, o colega de a mea a avut aceeasi problemutza cu fetita ei, dar in timp s-a resorbit si acum e ok. Nu a fost nevoie de operatie. Se pare ca de la plans poate aparea . Alte cauze eu nu stiu. Tinem pumnii la dr maine sa fie totul bine.

Felicitari mamicii Taty, recuperare rapoda si un bebe Andrei sanatos si mancacios !

Gabitzam, sa ne povestesti impresiile lui Andrei de la gradi, sa speram ca o sa-I placa si o sa vrea si maine si poimaine. Stiu ca pentru ei incepe o noua viata cu gradi, e nevoie de mult tact in privinta asta. Pupic si tinem pumnii !

DanaM bafta maine, lasa emotiile o sa fie bine ! sic and iti e mai greu sa-ti aduci aminte de asta : [majorette][majorette][majorette]

Socrate mamica ingrijorata, din pacate eu nu te pot sfatui, le las pe mamici sa vina cu sugestii. Vrem sa vedem si noi puiutul e vreun album al tau pe undeva?

Simonel, chiar ma intrebam de sis, sper ca totul a fost in regula la dr, pupici si o asteptam printre noi.

Fetelor, am pus masa de calcat, am bagat si fierul in riza de vreo juma de ora... si n-am nici un chef sa ma apuc sa calc,n-am chef si pace... oare daca le rog frumos nu se calca singure?

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

DanaM mai incerc o data :

si fara numar pentru Cleoo bafta cu uleiul lui peste prajit bleah

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lily, eu ma inceput sa fac o parte din bagaj si e impartit in 2: bagaj pt travaliu si imediat dupa(iti explic imediat ce inseamna)+ bagaj pentru urmatoarea perioada. Mai citisem undeva ca ar mai fi si un al treilea bagaj, cel cu lucrurile pt tine si pt bebe de iesit din maternitate.
In primul bagaj am pus tricoul de nascut,analizele musai, halat, pieptan, periuta,pasta de dinti(daca dureaza travaliul foarte mult?), jumatate de pachet de vata, o pereche sosete, papuci + un pampers si un rand de haine pentru copil si o camasa de alaptat pt mine ca m-am gandit ca daca imediat dupa ce nasc nu imi poate aduce tati bagajul nr 2? E prins in trafic sau cine stie pe unde il pun eu sa se duca sa imi aduca.Eu trebuie sa ma schimb ca poate imi aduce repede bebelul si trebuie sa-l alaptez........ce fac.........ridic tricoul si incerc sa-i dau tzitzi?Incerc sa fiu prevazatoare. In plus, al doilea bagaj e mai voluminos.......cum ma car eu cu el in salon?
Acuma eu zic ca ar fi bine sa spuna si mamicile care tocmai au nascut cum e mai bine. Normal si tati ar trebui sa fie prin preajma cand nasti......dar tot citind povesti pe-aici........unele au nascut pana sa revina tati la spital, nestiind ca va decurge totul mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

buna fetele
tastez cu o mana, cu cealalta il tin pe bebe la san

am pus cateva poze la link-ul comun - hainutze bebe alysh

noi incercam sa ne adaptam......durerile dupa cezariana au fost nasoale rau si e frustrant ca nu poti face mai nimic.

alaltaieri seara am dat in furia laptelui......ingrozitor.......m-a muls sotul meu si cu mainile si cu pompa si ma mulge si vladutz saracu.....e f harnic m-a ajutat enorm sa trec cat mai repede peste criza; si totusi am impresia ca lapte nu e din belsug, adica nu tasneste asa repede si bebe sta o gramada sa suga
seara inainte de culcare ii dau si completare
primele 2 seri a dormit de la 10-3 si de la 4-7, azi noapte de la 10-5 dimineata, ceea ce ne-a permis sa ne refacem fortele
colicii nu au inceput, dar dr ne-a spus ca pot incepe si pana la o luna asa ca
imi pare rau, nu am inca timp sa citesc din urma
cleo vad ca n-a nascut inca.......nu-mi vine sa cred....oricum bafta cleo, pupici dulci
simo, adreap, laura, inais, lorich si toate fetele va pup dulce de tot

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Socrate sa iti povestesc si eu din experienta unei prietene care are acum o bebelina de vreo 6 luni. Ea care pana acum manca mai mult legume.......carnea nu prea o interesa.....sa vezi ce mananca acum carne de pui. Si am intrebat-o cum de si-a schimbat preferintele. Mi-a zis ca e laptele mai consistent si mananca bebelina mai bine, ii tine de foame. O sti ea ceva......Alte chestii nu stiu sa spun deocamdata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly ai fost la clinica? Cum s-a purtat cu tine dr noua?

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by socrate

Dragelor am revenit, telegrafic, ca deh nu am timp de nimic.
Incerc sa fac si mancare sa ma si odihnesc sa mai bag la spalat, calcat haine de bebe si tot asa.

Cu suptul am mai invatat noi un pic asa, dar acum avem alta problema, sper sa ma pot sfatui fetele cu vechime si copilasi mai mari.

Suge, suge cateodata si doua ore, si nu doarme mananca intruna, asa mi-a facut si aseara, dupa care continua sa ii fie foame.
In plus ceea ce face mai nou este sa se flexeze in spate, isi arcuieste spatele si trage de sfarc ca de guma.

Aveti idee ce poate fi? Eu am zis ca sunt colici...i-am dat picaturi, dar...

Aseara dupa ce a supt 2 ore in continuu, a golit un biberon de laptic muls de la mine si a mancat si un biberon de supliment.

E el foarte mancacios sau laptele meu nu e consistent? si daca e varianta cu consistenta...ce sa fac.

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre va pup, sper sa apuc sa mai citesc din urma la un moment dat.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Dupa cum spuneam eu i-am dat completare lui david, nu aveam suficient laptic, mi-e teama ca si acum o sa-l trec pe completare....Tu esti sigura ca ai lapte suficient?L-ai cintarit? A luat in greutate?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am venit de la dr. sunt tare dezamagita si plang incontinuu de cand am ajuns acasa. nenorocitul stabilisem cu el de la inceputul sarcinii ca imi va face cezariana si acu dintr-o data nu mai vrea. stie situatia mea si ca nu pot naste natural si totusi refuza sa ma opereze. zice ca sunt tanara, nu merita sa ma tai degeaba, bla bla, ca nu prezinta absolut nici un risc nasterea pe cale naturala...bullshit!!! sunt nervoasa pe mine ca sunt o cretina si am avut incredere in el atat vreme. cand colo, e un om comod, caruia nu-i pasa de sanatatea mea sau a copilului meu.
imi vine sa ma bat

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Alysh

buna fetele
tastez cu o mana, cu cealalta il tin pe bebe la san

am pus cateva poze la link-ul comun - hainutze bebe alysh

noi incercam sa ne adaptam......durerile dupa cezariana au fost nasoale rau si e frustrant ca nu poti face mai nimic.

alaltaieri seara am dat in furia laptelui......ingrozitor.......m-a muls sotul meu si cu mainile si cu pompa si ma mulge si vladutz saracu.....e f harnic m-a ajutat enorm sa trec cat mai repede peste criza; si totusi am impresia ca lapte nu e din belsug, adica nu tasneste asa repede si bebe sta o gramada sa suga
seara inainte de culcare ii dau si completare
primele 2 seri a dormit de la 10-3 si de la 4-7, azi noapte de la 10-5 dimineata, ceea ce ne-a permis sa ne refacem fortele
colicii nu au inceput, dar dr ne-a spus ca pot incepe si pana la o luna asa ca
imi pare rau, nu am inca timp sa citesc din urma
cleo vad ca n-a nascut inca.......nu-mi vine sa cred....oricum bafta cleo, pupici dulci
simo, adreap, laura, inais, lorich si toate fetele va pup dulce de tot

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Alysh...cu ce ii dai completare? Cu biberonul?
Voi ma puneti pe ginduri...cred ca-i bag si eu completare....

Ma bubur c-ai reusit sa ne scrii, poate de acum ne vizitezi mai des

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput