Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 15
simonacip spune:
Dordia, si al meu se trezea mai putin, acum de vreo 2 nopti m-a sculat si de 3-4 ori...Din cauza pampersului...nu stiu cum reuseste sa se ude pe body....Desi il prind foatre bine...nu inteleg, cred ca o sa iau happy sa vad dc patesc la fel...
Eu parca nu mai am asa mult lapte...nu stiu...o fi vreo perioada de crestere...tie iti goleste bb sanii?Sau ti-i golesti tu cu pompa?hai ca-ti pun o multime de intrebari...dar la David am ajuns la completare cu formula, acum n-as vrea, nu stiu cum sa procedez...si eu tot la cerere ii dau...ziua doarme foarte bine..2-3 ore apoi masa si iar somn...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andree27 spune:
Taty felicitari!!Sa-ti traiasca puiutul Andrei!!!
Lilly chiar azi ma gandeam la tine ,ca nu ai mai scris demult!!Ma bucur ca ai rezolvat ca telefonul!!!
Eu nici acasa nu am scapat de nervii de la servici!!Iara m-au enervat,ca nu mi-au dat o parte din salar ca cica e lovit un telefon,dar cand le-am predat toate erau ok,acuma apar dupa razboi!!!Vai ce ma enerveaza!!!Am vb cu sefa mea si mai tare m-am enervat si am zis ca imi pare foarte rau ca am lucrat intr-o asemenea firma!!!!
Poze
Andreea
35+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 5 saptamani!!!
Lilly79 spune:
gabitzam eu tot timpul am fost genul ala care inghesuie lucrurile intr-un rucsacel pe cand altii aveau ditamai bagajul. Dar acum nu mai fac bagajul doar pt mine, si nici nu stiu exact la ce sa ma astept. Cand mergeam la pensiune sau hotel era altfel.Dar acum? Va trebui sa car bagajul in sala de travaliu si il voi lasa acolo pana nasc cand voi fi mutata in salon? Sau bagajul va fi dus de la inceput in salonul unde voi sta? 
Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
simonacip spune:
Lily bagajul va sta cu tine tot timpul, mai putin in sala de nasteri
, intii la sala de travaliu, apoi la salon, cind o fi pat disponibil sa te mute la salon.Hai nu mai fii ingrijorata, numai la bagaj nu te vei gindi atunci...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Taty felicitari!!Sa-ti traiasca puiutul Andrei!!!
Lilly chiar azi ma gandeam la tine ,ca nu ai mai scris demult!!Ma bucur ca ai rezolvat ca telefonul!!!
Eu nici acasa nu am scapat de nervii de la servici!!Iara m-au enervat,ca nu mi-au dat o parte din salar ca cica e lovit un telefon,dar cand le-am predat toate erau ok,acuma apar dupa razboi!!!Vai ce ma enerveaza!!!Am vb cu sefa mea si mai tare m-am enervat si am zis ca imi pare foarte rau ca am lucrat intr-o asemenea firma!!!!
Poze
Andreea35+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 5 saptamani!!!
Daca nu scriu nimic inseamna ca nu am chef sa scriu(cum s-a intamplat in ultimele zile. Am observat ca in weekend prefer sa stau cat mai mult cu sotul si cat mai putin pe forum - sper ca nu va suparati
, dar mai este asa putin timpin care mai suntem doar noi doi si vreau sa profit la maxim). Cand voi pleca la spital o sa intru sa va anunt (sau daca nu mai reusesc sa intru pe forum trimit sms - am luat vreo 2 numere de telefon).Va anunt ca sa primesc si eu majorete Vai ce nashpeti is astia de la lucru de la tine Andree27 Singurul sfat e sa nu-i bagi in seama, sau sa vezi daca poti sa le faci reclamatie sau ceva prin care sa-ti dea banii inapoi (desi asta inseamna stres in plus).Si pe mine m-au sunat astazi de la lucru (astia oare chiar nu stiu ce inseamna concediu?
), ca sa ma intrebe cum s-ar putea rezolva nu stiu ce eroare pe care le-am lasat-o mostenire Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Lily bagajul va sta cu tine tot timpul, mai putin in sala de nasteri, intii la sala de travaliu, apoi la salon, cind o fi pat disponibil sa te mute la salon.Hai nu mai fii ingrijorata, numai la bagaj nu te vei gindi atunci...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Merci de info

Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
socrate spune:
Dragelor am revenit, telegrafic, ca deh nu am timp de nimic.
Incerc sa fac si mancare sa ma si odihnesc sa mai bag la spalat, calcat haine de bebe si tot asa.
Cu suptul am mai invatat noi un pic asa, dar acum avem alta problema, sper sa ma pot sfatui fetele cu vechime si copilasi mai mari.
Suge, suge cateodata si doua ore, si nu doarme mananca intruna, asa mi-a facut si aseara, dupa care continua sa ii fie foame.
In plus ceea ce face mai nou este sa se flexeze in spate, isi arcuieste spatele si trage de sfarc ca de guma.
Aveti idee ce poate fi? Eu am zis ca sunt colici...i-am dat picaturi, dar...
Aseara dupa ce a supt 2 ore in continuu, a golit un biberon de laptic muls de la mine si a mancat si un biberon de supliment.
E el foarte mancacios sau laptele meu nu e consistent? si daca e varianta cu consistenta...ce sa fac.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre va pup, sper sa apuc sa mai citesc din urma la un moment dat.
Noemi,
mi_bebelina spune:
Ah ce somn am mai tras!
Fetelor voi ati facut analiza de proteinurie? Unde?In ce consta? Cat costa?
Tocmai m-a sunat dr-ul meu si a zis sa imi fac aceasta analiza, oricum e ceva legat de hipertensiunea mea. Citesc din urma si revin.
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by socrate
Dragelor am revenit, telegrafic, ca deh nu am timp de nimic.
Incerc sa fac si mancare sa ma si odihnesc sa mai bag la spalat, calcat haine de bebe si tot asa.
Cu suptul am mai invatat noi un pic asa, dar acum avem alta problema, sper sa ma pot sfatui fetele cu vechime si copilasi mai mari.
Suge, suge cateodata si doua ore, si nu doarme mananca intruna, asa mi-a facut si aseara, dupa care continua sa ii fie foame.
In plus ceea ce face mai nou este sa se flexeze in spate, isi arcuieste spatele si trage de sfarc ca de guma.
Aveti idee ce poate fi? Eu am zis ca sunt colici...i-am dat picaturi, dar...
Aseara dupa ce a supt 2 ore in continuu, a golit un biberon de laptic muls de la mine si a mancat si un biberon de supliment.
E el foarte mancacios sau laptele meu nu e consistent? si daca e varianta cu consistenta...ce sa fac.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre va pup, sper sa apuc sa mai citesc din urma la un moment dat.
Noemi, mami de Edvin Sebastian
socrate, banuiesc ca nu se satura, de-aia mai papa si biberon, si simultan, probabil, sta asa cu tzitzi in gura pana i se face iar foame. Tu cand tragi de san iese puternic laptele (cu jet?) sau iese dar nu prea tare? E important, inseamna ca munceste mai mult daca nu tasneste ca lumea, de-aia papa in plus.
Iti recomand (dar vb si cu pediatrul pentru confirmare) ce mi s-a recomandat mie la Raluca: alaptat cu program, la fiecare 3 ore, cate 20 min la fiecare san, pe urma batut pe spate sa ragaie si atat ! in cazul in care sanul nu e suficient (nu prea e lapte), atunci 10 min fiecare si pe urma completare (ce te-ai muls tu sau lapte praf). Dar, repet, consulta-te si cu pediatrul, vezi daca ti se aplica si tie ce mi s-a spus mie....

AMR 1 zi !!!
Dana M.
39+
si Raluca (6 ani si 2 luni)
Jackie spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
Io-s aici, Cleo, ca si tine, de altfel, vad, mersi de intrebare...
ce sa fac, incerc sa nu ma gandesc prea tare la ziua de maine, ca fac pe mine de frica dup-aia ...mi-am tras la masina scutecelele de finet ca uitasem de ele, mi-am pus intr-o punguta oaresce chestii (desi mi-au zis ca nu tre` sa-mi iau decat periuta de dinti si banii), mai am de pus niste haine in dulap (de-ale noastre, de-nghesuit de fapt, ca nu mai sta nimeni sa le calce), sa-mi schimb asternutul, sa mananc (ca dup-aia nu mai am voie (o sa iau Fortrans ca sa nu ma 'clismeze', ca nu simt nici o nevoie) si cel mai probabil o sa m-apuce doru` de fie-mea ca tati o s-o duca de la gradi direct la soacra-mea acasa, sa stea cu ea maine.....cam ashe!
Tre` s-o felicit pe Taty, bravo mamico, esti o forta, cu inca un prichindel asa mic !!! Toata aprecierea mea ! Refacere rapida si bebelus cuminte !
Cleo, Diana, Lilirusu (ca vad ca esti si tu pe lista programata ca si mine maine), Jackie - putin in avans, ca nu strica -
Alexutza, sper ca esti bine, te asteptam cu vesti, cu bebe cu tot![]()
AMR 1 zi !!!
Dana M.39+
si Raluca (6 ani si 2 luni)
Chiar ma gindeam la tine, DanaM...multumesc de
. Nu mi se pare prea in avans ca si eu incerc sa-mi adun mintile si sa fac ultimele pregatiri. Pina la urma am fost si mi-am luat azi o geanta mai mare, in care sa indes cosmetice, telefon si toate prostiile care o sa-mi mai treaca prin cap... Vroiam sa-ti zic ca eu, cind am vorbit cu anestezista, am intrebat-o daca nu se poate totusi sa beau un pic de cafea in dimineata cu pricina. A zis ca se poate, dar cit mai devreme si sa nu fie tare. Eu m-am gindit ca oricum va fi o noapte grea cea dinainte si cum sunt si hipotensiva...Si oricum ma enerveaza interdictiile
Deci iti tin pumnii si multe
pentru toate fetele !!! Refacere rapida!Lily79, si noi suntem catolici si n-am auzit nimic legat de chematul preotului inainte de a iesi afara eu sau bebe. Acuma nici eu nu ma pricep prea mult, dar cel putin la noi in familie n-am auzit! Maama, nici n-am nascut si abia astept sa ies la plimbare!
Dordia, ne umpli de invidie cu asa un copil cuminte. Da Doamne sa fie si bebelusii nostri la fel!
Jackie
38+