Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
danaM, mult succes miine, si asteptam vesti!
hai simonacip , mai invoca barza, ca vad ca voi doua chiar va intelegeti.
40sapt+4 zi asteapta o
potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
cleo 
am lamurit-o eu...si nu numa de cumparat atunci..la aia am adaugat si "fondurile"..i-am facut o mica lista cu ce trebuie luat, explicat tot la ce serveste si preturile de rigoare. cand a vazut cata suma se strange...a zis..bine, pune mana si ia inainte atunci, ca noi v-om ajuta dar totusi...ah! si i-am adaugat si costurile cezarienei si ciubucuirle spitalizarea, etc...
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
dordia2000 spune:
Hallo Fetelor...
MissParker...eu ma odihnesc f.bine noaptea ca bblul meu ma lasa sa dorm de rup patul. Adica se culca pe la 23.00-23.30 dupa baita si supt...si se mai trezeste pe la 6.30-7.00 dimineatza. A mai avut si nopti cu o trezire pe la 3.00-4.00 dar...rar. Speram sa o tina tot asa. Ziua se trezeste cam la 3 ore si suge iar seara...are chef de distractii...si sta treaz de pe la 8.00 pana dupa baita...si probabil d'aia doarme tun.
In rest...Stefan vrea sa ne jucam...si eu nu prea am chef dar...tb sa ilbag in seama ca altfel...se simte dat la o parte. Sper ca intr-o sapt sa iesim la plimbarica in 3 adica...eu bb mic in carut si Stefan. Acuma deocamdata iesim separat pt ca eu cu bb stam afara doar jumatate de ora...iar Stefan nu intelege si sta mai mult...deci...iesim separat.
Elenuca... am iesit sapt trecuta marti...deci pana in 2 sapt(joi a facut 2 sapt), apoi am mai iesit azi(45 min)...pt ca in zilele ploioase nu l-am scos...doar am aerisit bine camera. Maine la fel o sa merg la dr. sa ne cunoasca....si sa il vada ca are i iritatie pe fata pe care a avut-o si Stefan...dar e bine sa ne vada si dr....si mai o pb cu buricul...adica vreau sa imi confirme un medic ca e ok cu hernia ombilicala. Deci maine mergem la medic.
Simonacip...stau ok cu lapticul...beau multe lichide si mananc....iar de supt...la cerere. Deci...cere si la 3-4 ore ziua si la 2 dar noaptea doarme.
Taty...felicitari mamico si refacere rapida!
Gata fetele...ca profit de cateva minute de liniste...si ma intind un pic ca acusi vine bb mic cu urlatoarea...!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
cleo78 spune:
dordia, felicitari pt puiutsul cooperant! e super ca te lasa sa dormi toata noaptea! cat despre micile problemutse, astea se vindeca, sa ne zici si noua ce ti-a zis dr-ul. Cu alaptatul, bei si ceaiuri?
Si mai voiam sa va intreb...pe voi, mamcicile. CUm spalati pe bebe? si mai ales, cum il clatiti?
40sapt+4 zi asteapta o
simonacip spune:
quote:
Originally posted by cleo78
simonacip, de unde ai cumparat ulei de ricin?
Suc de portocale nu am, bag insa o lamaiie!
mai nasol e ca sunt din aia..care daca nu ii place, vomita tot. Inclusiv elevit-ulca il simteam in gat.
40sapt+4 zi asteapta o
Cleo, de la farmacie...vreo 35.000 sticluta...Si eu sunt tare scirboasa, dar..acum sa te invat sa-l si iei. Nu inghiti intii ricin si apoi sucul (apropos storci 2 portocale, asa mi-am facut si eu suc naturel...) Iei o gura de ricin si imediat bagi sucul si asa inghiti tinandu-te de nas eventual....Apoimai iei citeva guri de suc din 3 guri mari inghiti sticluta de 30 ml...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
simona, unde e laura, ca parca n-am vazut-o azi pe forum. bagam?
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa balerinamaimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
A fost azi la dr, dar nu...nu bagam fetele la treaba, ca bb Mirciulica tb sa fie intai nas si apoi sa vada lumina zilei

Multumim de intrebare

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Lilly79 spune:
Buna burtici,bebici si mamici.
V-am citit, dar asa lene mi-a fost sa scriu
, cred ca asa ceva n-a mai vazut nimeni
De cand nu am mai scris ati mai terminat vreo 2-3 capitole.
Felicitari noilor mamici: Anasol, Ylari,Aimee79 si Taty. Sa aveti parte de niste bebei cuminti si papaciosi.
Sa incep si eu cu majoretele pentru DanaM, Lilirusu 

si.....fara numar, fara numar pentru
....Cleo 

Andree27 multi ani frumosi alaturi de sotul tau (maine implinim si noi 2 ani de la nunta
) Am urmat sfatul tau si al gabitzei
si ieri fiind intr-o plimbare prin cartier (mai departe nu ma aventurez singura),am intrat in primul magazin orange,mi-am prelungit contractul si mi-am cumparat un telefon destul de ieftin.Celalalt care s-a stricat a fost destul de scump acum 2 ani, si tot s-a stricat
.
Voi toate o sa-l chemati pe preot acasa inainte de-a iesi cu copilul afara? Doar eu is mai pacatoasa? Noi o vom boteza la catolici.Trebuie sa ma interesez cum e acolo,ca habar nu am (eu is ortodoxa,dar nici pe la noi nu stiu decat ce s-a scris pe-aici)
Aseara am calcat hainutele fetitei si dupa ce le-am facut poze nu mi se mai par asa multe
,dar am aflat ca mai primim hainute si nu vreau sa-mi para rau ca nu va reusi sa le poarte pe toate. Le gasiti in linkul de mai jos, dar sa stiti ca eu is o catastrofa cand vine vorba de poze - nu ma stiu nici la incadrare, nici la lumina, reglare aparat - il las pe auto
).
Deocamdata nu avem comoda in care sa-i tinem lucrusoarele (va fi gata peste vreo 10 zile). Astazi mi-a venit prin curier din Bucuresti lenjeria de patut
. Si tot astazi ar trebui sa fie gata perdeluta (sper sa se potriveasca cu restul camerei). Dupa ce facem ordine si curatenie in camera si dupa ce spal lenjeria si o calc,o sa le fac poze si o sa le pun pe net sa le vedeti.
Bagajul meu e gata 99% (mai trebuie sa mai pun in geanta perie de par, tacamuri,plicurile cu bani
si garmastan care-l mai folosesc din cand in cand), dar mi s-a nazarit ca e prea mica geanta si nu mai stiu daca am pus tot ce trebuie in ea,asa ca,le voi scoate pe toate afara si le voi aseza intr-o geanta mai mare.Voi mergeti cu o singura geanta? Va mai luati si poseta?
Poze
Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
simonacip spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Ia uite, cum baga simonacip o strigare ca sa se mai bage bebei, cum mai apare unul! Hai, Simona, ca ai gura aurita, mai baga! Poate se sesizeaza si nesimtita aia de barza a lui Cleo si vine sa-si faca datoria
Mami Taty,felicitari si toate cele bune pentru tine si bebe Andrei , sa fiti fericiti si sanatosi si papaciosi si sa va bucurati clipa de clipa unul de celalalt! Refacere rapida si asteptam detalii despre nastere si pozici cu bebici frumosi!
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Cita dreptate ai
, nu m-am gindit ca am gura aurita, dar uite si tu, mi-a iesit

. Acum ...ai vazut ca sfaturi i-am dat si lui Cleo...Sa vedem daca iese ceva de aiciSimona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by cleo78
danaM, mult succes miine, si asteptam vesti!
hai simonacip , mai invoca barza, ca vad ca voi doua chiar va intelegeti.40sapt+4 zi asteapta o
Acuma zic cu tinta fixa: Hai Cleo...baga o nastere....

sa vedem coditzele....Felicitari Taty...sa va bucure mititelul....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Felicitari mamicii Taty! Sa traiasca puiucul mic Andrei.
Lili, daca ma vedeai cum eram la spital cu doua genti si cu pozeta maaare, parca plecam la statiune ca mamaie 18 zile ![]()
Eu sunt mai norocoasa, mi-a calcat bona lui Andrei lucrusoarele lui bb Raducu, mai ramane sa le aranjez in dulap. Parca si mie mi e se par putine acum, dar daca am nevoie acum stie si Costi sa cumpere ce trebuie.
Stiti ce am facut eu pina acum? M-am uitat la camerele video de supraveghere de la gradinita lui Andrei
El e acasa acum, inca doarme, dar am tot stat si setat la program, maine dimineata o sa-l vad cum se joaca si ce o sa faca el acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

- David