Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by andreap

nu am chef de muncaaaaaaaaaaaaaa
asa ca sa va pove ce pofte m-au apucat acum pe ultima suta de metri:as manca creta,mine de creion..am luat-o razna..normal ca ma abtin..dar ce naiba am?

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Hello Andreeap, mai tu esti culmea... cum sa poftesti la creta, asta n-am mai auzit.. pofteste si tu la trufandale, la nebunii pe care le gasesti mai greu, adik sa simta sotul ca esti insarcinata si ai pohte, pai creta e pe toate drumurile si mina de creion la fel... Bine ca nu poftesti la pamant de flori sau alte licori de stropit cartofi... rad cu lacrimi... mare figura esti. Ce face Mariuca , tot asa energica e? isteata foc pustoica

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by iulia83

MissParker stii ca vrem poze cu noua coafura, nu???

Cleo si eu faceam la blender laptic cu banana sau capsuna, dar laptic tinut la rece cateva ore bune si cateva cuburi de lapte (lapte pus in congelator in chestia aia de facut gheatza)..si iese un milk-shake de te lingi pe degete (eu cu zahar ca n-am voie miere)
uite ca n-am mai facut de mult..ar trebui sa imi mai fac.

mi_bebelina stai linistita..ce te sperie asa de tare doctorul? eu sunt pe invers...cand ma duc la dr. al naiba daca am tensiune mai mare de 9 cu ceva 10. daca ai liber la plimbarici, fugi ca e frumos afara. azi trag si eu o portie ca am treaba prin oras, dar mai pe seara. sper sa ajung si la dr. si sper sa ma puna si pe masa de data asta, sa aud si eu chestii legate de col.

elenuca ar fi culmea sa stam in casa dupa ce nastem vreo 3 luni pana la botez...mai ales la caldurile care vor veni. eu una am de gand dupa vreo 2-3 sapt sa chem un preot acasa sa-i citeasca, sau cam asa ceva si apoi o scot..fie ce-o fi! las babismele la o parte.
si vorbind de si eu am avut niste vise azi noapte si am intins asa mana sa imi iau sotiorul la zmotocit..dar tocmai azi noapte n-a fost acasa...unde nu visez eu asta cand e si el acasa??? ca dupa ce se naste bebelina, cred ca mai stam in stare latenta vreo cateva luni bune nene, apoi creste copilul si e rusine..mai ajungem noi sa facem la pastele cailor

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Iulia draga, la 8 zile de la nastere stiam eu ca vine preotul sa faca o slujba pentru tine ca sa poti sa iesi din casa, dar nu-i rau daca ii face si lui bebe. De iesit si eu o sa ies iti dai seama, bineinteles cu acordul pediatrei, doar nu o sa stau in casa de nebuna, poa' sa zica mama ce o vrea, ca am mai avut un duel legat de hainutze, ca nu, in nici un caz sa nu iau inainte... zau? si eu in spital cu ce o sa ma descurc sa-l schimb pe bebe, dar acasa? unde il culc? cu ce-l imbrac? zau, mamele astea inca mai traiesc in antichitate... dar trebuie sa zicem ca ele si sa facem ca noi, altfel nu o scoatem la capat.

Legat de mama draga pai la cum vezi tu problema, o sa ajungeti sa va calugarti amandoi..... Faceti o pauza dupa nastere, e normal, sa se refaca organismul , dar apoi, go go go... si dupa ce creste bebe si o sa aiba camera lui, dar cand o sa plece cu buni la plimbare, mama ce misto o sa fie asa sa furati momentele de intimitate, ce savuroase vor fi. Asa ca nu dispera... om scoate-o noi la capat hi hi hi

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Salut gravidute si mamici'

Am intrat pe subiectul vostru doar sa va dau o veste:
Taty a nascut luni dimineata la ora 4.06....dar mai simplu :

taty): salut oameni buni
taty(5/5/2008 2:00:16 PM): sunt Iuli
taty(5/5/2008 2:00:16 PM): nevasta e la maternitate
taty(5/5/2008 2:00:16 PM): avem un baiat de 3,1 kg, sanatos si frumos,care se keama Andrei....slava Domnului
taty(5/5/2008 2:00:17 PM): nascut la 4.06 am
taty(5/5/2008 2:00:17 PM): joi vine ekipa acasa
taty (5/5/2008 2:05:47 PM): nastere normala, putin taiata jos, dar e totul OK

Asta am gasit eu pe messenger-ul meu vesnic online :)
Mai multe detalii poate va da proaspata mamica cind vine acasa joi, sau vineri sau...cind va avea timp> Nu e usor cu 2 bb mici (unui de 1 an si 9 luni si unul nou nascut), dar Taty va face fata cu siguranta....stiu EU.

Felicitari tuturor prospetelor mamici, bebei sanatosi si mincaciosi, iar celor ce trebuie sa nasca Nastere Usoara!!!

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Felicitari Taty, refacere rapida si un bebe sanatos si papacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ia uite, cum baga simonacip o strigare ca sa se mai bage bebei, cum mai apare unul! Hai, Simona, ca ai gura aurita, mai baga! Poate se sesizeaza si nesimtita aia de barza a lui Cleo si vine sa-si faca datoria

Mami Taty, felicitari si toate cele bune pentru tine si bebe Andrei , sa fiti fericiti si sanatosi si papaciosi si sa va bucurati clipa de clipa unul de celalalt! Refacere rapida si asteptam detalii despre nastere si pozici cu bebici frumosi!

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Io-s aici, Cleo, ca si tine, de altfel, vad , mersi de intrebare...
ce sa fac, incerc sa nu ma gandesc prea tare la ziua de maine, ca fac pe mine de frica dup-aia ...mi-am tras la masina scutecelele de finet ca uitasem de ele, mi-am pus intr-o punguta oaresce chestii (desi mi-au zis ca nu tre` sa-mi iau decat periuta de dinti si banii ), mai am de pus niste haine in dulap (de-ale noastre, de-nghesuit de fapt, ca nu mai sta nimeni sa le calce), sa-mi schimb asternutul, sa mananc (ca dup-aia nu mai am voie (o sa iau Fortrans ca sa nu ma 'clismeze', ca nu simt nici o nevoie) si cel mai probabil o sa m-apuce doru` de fie-mea ca tati o s-o duca de la gradi direct la soacra-mea acasa, sa stea cu ea maine.....cam ashe!

Tre` s-o felicit pe Taty, bravo mamico, esti o forta, cu inca un prichindel asa mic !!! Toata aprecierea mea ! Refacere rapida si bebelus cuminte !

Cleo, Diana, Lilirusu (ca vad ca esti si tu pe lista programata ca si mine maine), Jackie - putin in avans, ca nu strica -

Alexutza, sper ca esti bine, te asteptam cu vesti, cu bebe cu tot

AMR 1 zi !!!

Dana M. 39+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

elenuca sa stii ca mi-ai dat o raza de speranta in ceea ce privetse . nu-i chiar totul pierdut
si maica-mea a avut crize de genul sa nu-i iau nimic la fata inainte dar eu fac ce cred eu nu-mi dicteaza nimeni mai ales cand vine vb de copilul meu, i-am spus asta clar si a inteles. ea a zis ca o sa dorm cu fata in pat cateva zile pana-mi iau patut...zau??? si barbatu-meu care se foieste noaptea in tot patul de abia am eu loc unde naiba mai doarme? pe jos? i-am luat patut si acolo o sa doarma...clar...acum, ma indeamna ea sa imi fac bagajul ca nu se stie...dupa ce i-am mai povestit ce se intampla aici pe forum, in lumea reala adica, nu acu 24-25 de ani...

cat despre bagaj...oooof ziceam ca ma apuc, dar parca nu stiu de unde naiba sa incep. dupa ce vin de la dr., mi-am facut plan sa trec prin Billa si listutza, sa nu cumva sa car prea multe...numai maruntisuri...cred ca primul lucru pe care-l voi pune in bagaj (asa, de spart gheata) va fi o cutie de tampoane si servetele umede intime. sa incep de undeva, nu???

Praise God!!!”

Mergi la inceput

felicitari noii mamici !!! sa aiba un bebe Andrei papacios, mancacios si fara colici...

Praise God!!!”

Mergi la inceput

ooo daaaaaaaaa....scuzele de rigoare!!! acum am vazut programarie de pe prima pagina..
deci, sa incepem...fetelor, dans!!!
fara nr pt:
DanaM, LiliRusu si nu in ultimul rand
Cleooooo care refuza categoric uleiul de ricin...

ma duc sa ma indushez ca cine stie? poate de data asta ma suie si pe mine dr. pe masa...

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

felicitari mamicii taty, sa iti traiasca puiutsul si sa va bucurati de el si de restul vietii!!!

Iulia, cred ca ai lamurit-o pe mama ta. Mai adauga-i ca nu te tine mult in spital (in buc. se tine 2-3 nopti, in provincie am bagat de seaman 3-4, daca nu sunt complicatii, bineinteles). Si despre dormit cu el in pat... parca mi-e frica!! daca ma invart si ma pun pe el????
Plus, fa o lista cu ce ai nevoie: hainutse, paturici, scutece, biberoane, suzeta, ceaiuri, cosmetice de baie, pampersi, caditsa, caruts, etc si intreab-o pe mama ta daca dupa nastere o sa poti tu sa alergi sa ti le cumperi (sa nu cumva sa te puna sa accepti sa ti le cumpere mama cumva...). Eventual fa lista, si cere-i parerea de genul: ce fel de ceai e bun pt sa ai lapte? sau ce fel de ceai sa iei sa speli pe bb la fund daca se irita? etc. Cand o sa vada cate chestii mici si marunte sunt, o sa taca din gura si o sa te ajute cu referinte sa iei. Pt ca .. uite un scenariu posibil, poti sa vezi la 10 seara ca s-a iritat la fundulets. Sunt 2 variante: una cf teoriei mamei tale, si sa stai asha pana dimineatsa cand deja e mult mai rau... sau alta pe a ta, sa faci repede un ceai de galbenele sa zicem, speli + dai cu crema , si pana dimineatsa s-a retras iritatia.
Nu stiu cum altfel sa o convingi. Ti-am zis ca si io am avut aceleasi probleme cu soacra, dar i-am zis ca sa o creada ea ca o sa pot alerga taiata de 2 zile sa cumpar de toate; si ca vreau eu sa mi le spal si calc, sa stau linishtita ca le am pe toate acolo. Si a tacut. Si mamaia mea de 75 ani a priceput mai repede...ca i-am zis ca "daca nasc de Pashti, in 2 zile is acasa! toate magazinele inchise...eu ce fac? pun copilul in cerceaful de pat???". Si gata.

40sapt+4 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput