Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetelor!
Parca vad un pic de soare . Am zis ca mai bine le fac in ciuda durerilor si le ignor ... cand or veni alea mari voi fi imuna .
MissParker, RealLaura - sper sa fi luat decizia corecta , de acum las natura sa-si urmeze cursul firesc. Oricum duminca dimineata la ora 8 mi s-a zis sa ma intorc la spital , sa mamanc doar un pic si sa ma odihnesc.
Acuma cine stie daca mai tine gluma pana duminica ... Am niste dureri de oase si spate crunte de tot dar ...indur .
Chinabulina - gogosica ta da semne ca ar vrea afara? Poate pana la urma o punem de o intalnire in sala de travaliu. Daca tot nu pot sa fac cinste cu o epdidurala , vin m. acar cu o sampanie sa ne amortizam durerile
Inais - astazi sunt mai calma . O sa-mi las dom'soara sa hotarasca ce si cum.
DanaM Lilirusu - scoatem agitatele si facem atmosfera
Va asteptam cu vesti bune si bb sanatosi!

Eu ma duc sa pap si fac o mica plimbare matinala prin orash dupa fructe, tre' sa-mi reimprospatez proviziile.
Va pup si va doresc o zi superbaaaaa si sper ca revin mai tarziu...o sa imping nori mai incolo de mine .

Adriana 38+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by mihaser
Ai vazut ca dr asta de la Cantacuzino zicea ca ea face ceza la cerere...Parca Ruxandra Dragomirescu o chema...eu am mai vazut-o la emisiuni. Cred ca e un medic competent. Zicea ca si ea are 2 cezariene.

Chiar imi pare rau ca nu am vazut aseara emisiunea de la inceput, ca asta este doctorita cu care l-am nascut si pe Andrei si care mi-a supravegheat si acum sarcina, Ruxandra Dumitrescu. Si ea intotdeauna a preferat cezarienele, dupa cum mi-am dat eu seama.
Cand are reluare emisiunea "Prima zi"?

Luni ma duc la control si poate fixam si noi data pentru cezariana, dar nu cred sa fie inainte de 10 iunie.

Azinoapte am visat-o pe Alysh Eram colege de salon in spital si imi arata foarte mandra bebelusul si imi explica una-alta, ca eu inca nu nascusem.

Fetele de azi cu ceza, Doamne ajuta sa fie totul bine, tinem pumnii si bagam fetele la incalzire

Deschid acum capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poftiti la Capitolul 73 !

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Laura, eu nu prea inteleg........cum adica "nu se stie ce anestezist e- daca e". Ok, am inteles, unii sunt mai buni, altii - mai putin buni, dar sa nu fie deloc? Anestezistii astia sunt doar pentru nasteri?
Nu sunt anestezisti si pt alte operatii? Adica nu trebuie sa fie in permanenta anestezisti in spital?Ei nu fac de garda? Asta chiar ca ma sperie...nu ne ramane decat sa ne rugam ca vom naste ziua si ca va fi un anestezist prin spital? Desi eu mereu ma gandeam ca o sa nasc noaptea.......nu stiu de ce.....dar cred ca asa mi-ar conveni...

Mi_bebelina, din cate am inteles au fost unele probleme cu anesteziile si probabil drii vor sa lucreze sigur cu anestezistii cu care au incredere sa lucreze.
Evident, e aberant, ar trebui sa fie mereu un anestezist gata sa dea anestezie.
Daca ai indicatie de cezariana si nu poti naste natural, dar te apuca noaptea?
cineva trebuie sa faca anestezia...
Si eu ma rog sa fie noaptea, sa fiu cu sotul meu si sa ajungem repede la spital.
Bine, acum, nici ziua nu e rau pentru ca el acolo lucreaza si ma duc practic spre el. Dar prefer noaptea...Am maaare noroc ca dr meu va fi sigur langa mine si este un om extraordinar. Felul cum explica, relaxarea lui, cum se poarta cu pacientii, fac cat o anestezie.
Oricum, poate ne intalnim pe acolo... In ce cartier stai??

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Laura, ce complicata problema......Si eu sunt sigura de dr-ul meu ca nu ma va lasa balta, insa tot el mi-a zis ca luni a avut o nastere naturala foarte grea ca a fost copilul foarte mare. Mi-a mai zis si ca durerea cea mai mare este cand coase epiziotomia, ca nu simti cand intra acul, dar simti cand trage ata......in fine. Dar cand i-am zis ca mi-e frica de cezariana.......m-a incurajat pt nasterea naturala. Offff....gata nu mai vreau sa ma gandesc. Eu oricum am inceput sa beau ceai de frunze de zmeur.....pentru orice eventualitate.
Eu stau in Rahova. Cine stie......poate ne intalnim la spital. Ai vazut ce mica-i lumea de s-au intalnit Adidana si sis

Mergi la inceput