Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna dimineata burtici!
Felicitari tuturor mamicilor pentru bebelusii mari, sanatosi si frumosi pe care ii poarta in burtica! Sper ca maine seara sa va pot aduce aceleasi vesti bune.Abia astept!!!
Am inceput si eu sa ma uit, asa sumar, dupa hainute si diverse accesorii pentru bb. Mi se pare totusi un pic prea devreme sa ma apuc de cumparat, avand in vedere ca abia in vara ii amenajam dormitorul. Si cum bine spuneati fetelor, spatiul dintr-un apartament cu 2 camere este foarte mic, de-mi vine sa sparg peretii. Poate la anul reusim si noi sa facem o schimbare.
Referitor la lucrusoare frumoase de primit, eu sunt adepta acestor schimburi, mai ales daca lucrurile sunt ok. O colega mi-a propus deja sa-mi dea patutul nepotelului si chiar o sa ma duc sa-l vad.

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

aaaa, voi mai puteti purta ciorapi?
eu nu asa ca mi-am luat din cei cu banda lipicioasa, si au fost ok, desi e cam ciudat ca bate vantu' la fund (aveam o rochita subtire)

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am pus poze cu Andrei www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1604385503&albumId=50216965&ownerId=94625848" target="_blank">AICI

Felicitari fetele care au fost ieri la eco si au venit cu vesti bune

Bafta celor care merg azi

Azi nu stiu cat de mult pot sa stau asa ca sa nu va suparati daca nu va felicit sau nu va fac galerie oricum ma gandesc la toate si sper intotdeauna la vesti bune.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

vreau si io guguloi miscatooooooooooooooooor

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Vai EVA, tocmai pe tine sa uit sa te felicit:

Sa fiti sanatosi si fericiti pana ala adanci batraneti si sa aveti parte de doi copilasi asa frumosi si sanatosi cu va doriti si cum sunteti voi.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni,

PS: Ca sa vad pozele tale trebuie sa ma inregistrez pe Hi5, cam aiurea, nu vrei sa le pui pe un alt site? Ar fi mai comod asa. Daca nu te superi...

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Aoleu, ca bine zici Monica, felicitari

Eva si Clau-Geo (dc. am inteles eu bine).
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de familiile voastre, care sa devina si mai numeroase!!

Andreea
18+

Mergi la inceput

As pune iubita, dar de la serv am restrictii si nu le pot pune pe nimic altceva decat hi5. O sa le pun diseara pe flickr unde am si restul de poze. Sorry. DA normal eu stiu ca ar trebui sa le poti vedea. Hm...

POZNICI CU NOI
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza burtici!

Erau cateva entuziaste din Bucuresti care spuneau ca ar vrea o intalnire cu burticile, acu cat inca ne putem misca in voie?

Musette pai dr. nu ii daduse tratamentul de sustinere pentru ca era prima ei sarcina si nu avea antecedente ca sa zic asa. Pe la 7 saptamani a inceput sa sangereze si intr-un final cand a ajuns ieri la ecografie era oprita in evolutie de multishor. deci nu avea cum sa o ajute. mi-a parut rau de ea insa ca am trimis-o la Elias sa fie vazuta macar de medicul de garda daca nu de Tutunaru in persoana, si nici el si nici medicul de garda nu s-au sinchisit de mica ei problema si au trimis-o acasa fara sa o consulte. Stii cum e sa pierzi o sarcina mult dorita... i-a promis ca data viitoare ii da tratamentul de sustinere si i-a zis ca are 95% sanse de reusita ceea ce pe mine m-a pus pe ganduri. Daca Tutunaru garanteaza 95% sanse de reusita cu tratamentul lui, inseamna ca acele "cauze genetice" pentru pierderea sarcinii, care nu pot fi contracarate cu nici un tratament, au numai 5% de fapt? If you get my drift.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

aaa, am uitat sa va impartasesc o experienta pozitiva
imi luasem ulei de ala de la eucerin, dar nu m-a incantat (desi parca e destul de scump ... nu mai stiu), e prea uleios pt gustul meu
ieri m-am fatait o groaza pe la creme si pana la urma mi-am luat un lapte de corp pt piele uscata de la nivea FFF pe gustul meu
a intrat repede si bine in piele, si desi m-am dat doar o data, deja pielea e mai fina, asa ca aviz amatoarelor si celor care ca si mine nu suporta sa ramana lipicioase de la creme

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput