Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna dimineata, burtici!
merci pt felicitari!
monica, fotografia cu "cuc" sa o dai lu' tati sa o poarte in portofel langa foto ta:))
eva, aniversare frumoasa!cred ca luca e cadoul cel mai minunat pentru voi!si pt noi tot bb a fost cadoul perfect, testul de sarcina cu 2 liniute:P
am pus foto cu burtica...care seamana cat de cat a burtica de gravidutza:))

21+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly, a crescut burtica! E frumoasa si bine conturata.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

zambetmic, nici eu nu suport sa fiu uleioasa, de asta nici nu m am riscat sa mi iau eucerin!eu folosesc Olivela Mama, o lotiune speciala pt gravide cu ulei de masline si e si mentolata, subt ff multumita de ea, pt ca nu i grasa deloc, si am dat pe ea 35 ron 200 ml.

21+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hm, Alinushca, eu stiu ca e bine sa lasi organismul sa sustina sau sa respinga o sarcina. Dar chiar daca se intervine cu tratament de sustinere, insa, tot o pierzi daca nu e bine, daca e ceva very very wrong. Si o pierzi cand sarcina e foarte mica, de cele mai multe ori cand intervine tratamentul de sustinere e prea tarziu, tratament se da, de obicei, dupa ce apar sangerare si probleme. Deci...sunt f putine sarcinile salvate cu sustinere prin tratament. Nu stiu ce zice Tutunaru dar e normal sa ii dea curaj :)
Eu zic ca depinde de DD!

Zambetmic, laptele ala de la Nivea e indicat in sarcina?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

merci, anca .sunt tare mandra de burtica mea si mai ales de fotbalistul dinauntru:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

alinush, eu eram entuziasta sefa cu intalnirea .

Hai sa stabilim o zi si sa vedem unde. VEniti cu propuneri unde va place. Eu ziceam undeva in centru ca sa fie la mijloc pentru toata lumea oriunde am sta. POate stiti voi un restaurant bun sau ceva.
DAca ma intrebati pe mine eu as propune Cafeneaua Actorilor din parcul Tineretului ca putem sta si afara daca e frumos. SAu daca nu Talia tot pe la Tineretului. E doar parerea mea. POate are altcineva o idee mai buna.

Ah, si eu zic saptamana viitoare ca se face frumos, saptamana aceasta va ploua toata saptamana.
Astept pareri de la voi

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aly, ai o burtica frumusica, care incepe sa prinda forma! Iti sta bine gravidutza, se vede ca radiezi!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

zambetmic io am luat lapte de corp de la Mustela pana la urma si ma simt mai bine, chiar daca pielea arata la fel de ingrozitor. Culmea e ca la mine vergeturile extreme nu sunt mosteneala de la mama (ca ea nu are asa ceva) ci de la tata care e plin! Intra repede in piele si nu e gras, de asemenea.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

fetelor, tocmai am obsevat ca fotbalistului meu ii place mozart, vals vienez:)))
era tare cumintelsi dintr o data am pus mozart si a inceput sa topaie, apoi am oprit muzica, s a oprit si el, si am pus din nou mozart si iar a inceput sa se agite:))
scumpul...abia astept sa l tin in brate:)

21+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am pus poze la semnatura cu Luca de la eco,sper sa se vada!

Alinush of,parca retraiesc ce am trait noi....eu inclin sa ii dau dreptate lui Tutu,eu sunt convinsa ca daca marele dr la care eram atunci imi dadea utrogestan numai altfel ar fii stat lucrurile....dar sa ne bucuram de ce avem in momentul de fata!

Sa-mi spuneti daca vedeti pozele!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput