Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
salutare fetele!!!
bagati si pt mine agitatele alea in priza ca azi la 2.30 am ecosper sa vad un daca e e ok si asa...vad eu acolo poate ma busesete plansu de emotie
pe tati nu-l iau azi cu mine ca nu-l tine inima atat e de emotionat
aly_c te pup si ma bucur ca ai scapat de cosmarul din spital
va scriu diseara la toate ca de citit am citit tot
16+ bebelushul
EvaF spune:
Musette, eu intelesesem ca in pozele tale se vede ca puiul tau e baietel, eu nu am vazut nimic nimicutza. Unde sa ma uit, in care poza se vede?
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
musettepink spune:
Eva am o poza printata de la eco numai cu cucul lui dar am scanat-o si cand vreau sa o incarc in contul de poze nu o vede,probabil ca nu am scanat-o in ce trebuia.In ce trebuie sa o scanez ca sa o recunoasca de poza si sa o pot pune in cont?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
POZE
Joy21 spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors de la eco si domnisoara Anna Sofia este bine, a masurat-o Iosup pe toate partile si m-a felicitat la sfarsit pe mine pentru iar pe tati pentru ambele fetite
Sofia are 350 de g inimioara ii batea cu 153 b/m
In rest, mi-a recomandat sa beau mai multe lichide si sa am grija cu stresul si programul de lucru din cauza IR dr.=0,41
IR stg.=0,56 (e ok)
Urmatoarea eco la 32 de sapt, adica peste 3 luni (uff)
Am si un film, voi incerca sa-l postez doar ca atunci cand incerc sa-l deschid se vede cam "bruiat" cu verde.
Eva, felicitari pentru aniversare
20+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
musettepink spune:
Joy felicitari pt fetita sanatosa!Dar ce problema ai cu IR dr ca cam pe acolo am si eu valori si mi-a zis Iosup ca sunt perfecte????????valoarea asta nu e marita.Nu mai inteleg nimic.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
POZE
aly_c20 spune:
merci, eva...dar pe langa burtica ta...a mea e mic copil:))
nushulica, tinem pumnii pt eco! unde faci eco?mie ieri nu a putut sa mi faca cd si as merge si undeva unde mi face cd.
21+ Sebi
aly_c20 spune:
joy, felicitari pentru micutza ta sanatoasa!
sa dea Dzeu sa avem toae copii sanatosi si la termen!
21+ Sebi
alinushca spune:
Nushulica
Monica mey, eu daca simt miros de fum sar la bataie !!! Cafeneaua actorilor ??
Joy impartasesc nedumerirea Musettei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+
anca81 spune:
Alinushca, imi pare rau pentru prietena ta. Eu am avut o sarcina salvata prin tratament in saptamana 8, am fost un caz fericit. E greu sa treci prin asa ceva, indiferent la ce varsta gestationala se intampla.
Nushulica
Musette, sa-ti traiasca Luca! Nu vad nici o "bijuterie" in poze, poate nu stiu eu unde sa ma uit
Joy21, ma bucur pentru tine. Sa-ti traiasca Anna Sofia!
Eva, ce planuri aveti pentru aniversare? Noi pe 27 Mai implinim 2 ani
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra