Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Musette, iti spun sincer ca nici nu stiu care este plaja de valori normale pentru IR. Voi incerca sa ma informez ceva mai mult pe tema aceasta ca sunt cam in ceata.

Intr-adevar, totusi la mine diferenta dintre IR dr. si IR stg. e cam mare (cred eu). Poate la conformatia mea valoare pt. IR dr. ar tb. sa fie mai mare iar la tine aceeasi valoare este normala...

20+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Nushulica

20+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Si multumesc pentru felicitari!

Ma umflu in pene

20+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

URAAAAAAAA
Am reusit ,deci la poze,la pagina 2,ultima poza este cuculetul lui Luca in toata splendoarea lui!!!!

Nusha tinem pumnii!!!!!!!

Joy sunt in ceata rau,ma documentez si revin!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by Joy21

Musette, iti spun sincer ca nici nu stiu care este plaja de valori normale pentru IR. Voi incerca sa ma informez ceva mai mult pe tema aceasta ca sunt cam in ceata.

Intr-adevar, totusi la mine diferenta dintre IR dr. si IR stg. e cam mare (cred eu). Poate la conformatia mea valoare pt. IR dr. ar tb. sa fie mai mare iar la tine aceeasi valoare este normala...

Hm, Joy, IR nu are treaba nici cu inaltimea, nici cu greutatea. Ele cresc in functie de tensiunea marita, nu in functie de conformatie. Ca doar nu te intreaba la eco ce inaltime ai si cate kg. Valorile sunt standard, nu difera in functie de circumferinte :))) Iar din ce spui tu nu se leaga, ar trebui sa fie invers, valoarea peste 0,5 nu e ok. Eu am valorile 0,41 si 0,46, dr Herghelegiu mi-a zis ca e excelent ca sunt mici valorile, ca nu am IR marite, important era sa nu fie peste 0,5 ca altfel se considera marite. Iar IR marite se leaga de stres la serviciu care ridica si tensiunea. E foarte logic, zic eu. Sa diminuezi stresul ca sa nu creasca IR, respectiv tensiunea. Altfel, Doamne fereste, intervine pericol de preeclampsie si nastere prematura. Deci...care e treaba?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Musette, super se vede, sa-mi dea lacrimile. Pe cuvantul meu. Da tu ai facut la Tutunaru la Fortis? Ca vad ca toate care au facut la Iosup se vede verde. Cum i se vede lui manutza si piciorusul, sunt foarte impresionata. Eu am vazut-o si pe cea cu cucul.

Joy, felicitari sa-ti creasca mare si frumoasa si sanatoasa.

NUSHA

alinush, pai am zis cafeneaua tocmai in ideea ca putem sta si afara sa nu ne intoxicam. A fost o idee. Veniti cu propuneri.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nushulica

22+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Joy eu am gasit ca ir marite sunt cand ai valori peste 0.6.Deci la tine sunt in grafic,hai poate aia ca e 0.5 nu stiu cat sa zic ca e un pic suspecta dar aia cu 0.4 nu stiu cat e f buna!Si placenta cum o ai?gardul 2 de maturare lasa-ma sa ghicesc!Si sa bei mai multa apa nu????eu am o intrebare de unde stie nenea Iosup ca sunt deshidratata facandu-mi doar eco?Mie asa mi-a zis si eu i-am zis ca beau cel putin 2.5-3 kg pe zi si a nu m-a crezut.

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Monica merci!!!!!!!Cuculetul e opera lui Iosup si e poza poza scanata,iar restul sunt opera lui Tutunaru!Si la mine filmuletul de la Iosup e verde,asa ca nu prea am ce face cu el decat daca se poate scoate verzeala aia.

Anca81 ,acum vezi si cucul?

21+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

Joy felicitari pt fitita frumoasa si sanatoasa!!!

nushulica

musette ... am vazut poze, felicitari pt cuculet ... da nu prea inteleg io mare lucru din ea, adica nu inteleg pozitia, in fine sunt carcotasa, nu ? nu ma baga in seama
noroc cu sagetica
oricum sa-ti traiasca beietelul si sa creasca mare si sanatos

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput