Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
freshanana spune:
buna dim burticutze
muuh imi pare rau sa te dezamagesc dar eu am luat 15 kg pana acum, asa ca sunt pe primul loc (momentan, mi-a zis o amica dr ca mai am de luat vreo 10 kg). felicic eu am spus drlui a zis ca pblema de greutate e a mea , nu ii face nimik rau lui bb
alexa daca faci clubul "I HATE WORK" - vreau si eu acolo, de fapt la mn e "I HATE GOING TO WORK" pt ca nici degeaba acasa nu as sta
rain_lover felicitari pt fetita . sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte. sa va ajute dumnezeu sa va fie bine in spania
fetelor care ati revenit din vacanta sa ne povestiti cum v-ati distrat (eu nu am fost nicaieri :-()
aly felicitari pt micul fotbalist . sa fie sanatos
vdrag si tie felicitari pt bb. sa fie sanatos
july asteptam vestile tale
o zi buna
22+
puiutz
pui
anca81 spune:
Alexa, felicitari pentru baby boy in grafic Legat de vitamine prenatale, mie mi-a dat doctorul doar acid folic la inceputul sarcinii (analizele de fier si calciu erau super OK) iar la insistentele mele, mi-a mai prescris apoi si Centrum Materna, dar numai pentru 30 de zile. Am luat insa de capul meu Elevit inca de dinainte de conceptie si pana pana la inceputul trim. II si Materna dupa aceea. Si voi lua pana la sfarsitul sarcinii.
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
EvaF spune:
Buna dimineata, fetelor dragutzelor!
Cum va este azi? am vazut si aseara numai vesti bune!
Felicitari Aly pentru !! Sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurie!
Vdrag, te felicit ca bebe e bine, lasa ca va arata el data viitoare ce culoare este caruciorul, mai ai putin pana atunci!!!
Rainlover, bine ca s-au rezolvat toate cu bine!
Danucu !!
Fetelor, cum va spuneam ieri azi eu si sotzul 2 ani de casatorie! Am vazut ca Anca o felicita mai sus pe Andreea_and pentru ca isi aniverseaza tot azi casatoria. Scuze, Andreea, eu nu am vazut unde ai mentionat acest lucru, sigur as fi retinut ca e prea mare coincidenta! Dar, ma rog, atunci te felicit si eu atunci si iti urez petrecere frumoasa!
Miruna, am vazut pozici, cele 25 de kg nu se prea vad deloc. Erau toate in burtica. Asa vad si la mine acum, majoritatea kg sunt pe burtica, care este fff mare si ff tare la atingere; cand ti-am vazut burtica cu Alexei mi-am dat seama ce ma asteapta. Fff frumoasa burtica ai avut, imi plac gravidutele cu burtici mari, mi se par delicioase cand le vad pe strada, si se pare ca fac parte din categorie. Se vede clar ca sunt asa ca mi se cedeaza locul peste tot. Remarc ca barbatii din Ro sunt fff politicosi cu femeia gravida, de unde inainte ii consideram marlani cu femeia pur si simplu. Ei bine, nu!!! Se ridica cate doi trei o data sa stea subsemnata jos! La coada la ceva nici nu se pune problema sa stau...
Welcome back, Piolica!!
Fetele, va urez o zi superba!!!
Edit: Alexa, felicitari pentru baietelul grasunel!!! De ce vb tu? Dilatatii "reale" la bebe sau "renale", ca nu e clar ce zici (!!!)
Ma intreb de ce mai iei acid folic, eu l-am intrerupt acum o saptamana, doctorul spune ca nu mai trebuie din S20. Nu mai e cazul. Acum eu am renuntat si la fier si Elevit, nu mai vad rostul sa le iau in continuu, macar fac o pauza doua trei luni.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
anca81 spune:
Eva, HAPPY ANNIVERSARY
Am dat-o in bara cu Andreea_and, Clau_geo a avut aniversarea ieri Andreea, te rog nu te supara pe mine
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
musettepink spune:
Neata albinute!
Noi suntem bine,nu am mai avut secretie din aceea ingrozitoare si mergem inainte cu ajutorul lui Dumnezeu!
Alexia si Andy
Muuh baietelul tau este absolut delicios,m-am indragostit de el si eu si sotul ca l-am chemat sa-l vada ce frumusel este!Sa va traiasca!
Alexa eu ce sa mai zic de vitamine ca de cand sunt gravi nu am luat deloc materna sau elevit si nici nu cred ca o sa iau pt ca dr meu nu recomanda.Mananc cat de cat sanatos si gata desi am un mic deficit de calciu dar il am de cand ma stiu si indiferent cat calciu as lua nu revine la normal.Iar cu varsta mai mica stai linistita ca depinde mult de masuratorile dr,la unii poate iesi mai mare iar la altii mai mic,si mie mi s-a intamplat.Deci eu nu cred ca are nimic daca nu mai iei vitaminele.
Felicitari tuturor celor care sia-u vazut copilasii si felicitari pt carucioare!!!!!!!!!
Rain lover ce frumos ca plecati in Spania.In ce oras veti locui?eu sunt iremediabil indragostita de Spania si sunt sigura ca va veti acomoda f bine!!!!!!!!
Alinush am ramas fara cuvinte la ce mi-ai zis ieri de prietena ta....ce a facut pana la urma? e ok?ia tratamentul de sustinere?
Eva am apucat sa citesc din urma dar poze cu tine in rochita sexi nu am vazut,le-am ratat?Ma bucur a te-ai distrat asa bine!
Ca tot vorbeati de kg,m-am cantarit si eu azi dimineata si am 3 kg in plus pana acum,nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez,dar bebe era in grafic la eco deci nu cred ca e cazul sa ma ingrijorez nu?
Anca81 mai ai putin pana vineri...
Va pup pe toate ca m-am intins rau!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
musettepink spune:
Eva am uitat sa te felicit pt aniversare!!!!!!La multi ani impreuna!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
CD27 spune:
vdrag, felicitari pentru baby, eu zic sa-i facem cunostinta cu al meu, numai cu spatele a stat la ultima eco, nu s-a intors nici un centimetru, se saturase dr sa-i tot masoare coloana. Si la prima eco s-a intors cu spatele exact cand trebuia sa-i faca poza, avem bebei cu personalitate
Alexa felicitari pentru baby boy , cu vitaminele eu zic sa nu-ti faci griji, mie dr nu mi-a dat pana acum decat acid folic la inceputul sarcinii, iar acum iau fier, in rest nimic. Mi-a zis ca poate de saptamana viitoare cand merg la control sa imi prescrie ceva suplimente, iar bebe a zis ca e maricel si are carnita pe el
Felicic, cu lucrusoarele de la alti....eu ce sa zic, o sa iau tot ce imi da cumnata mea, bebe al ei are 3 luni acum, pana nasc eu n-o sa mai aiba nevoie de tot ce are acum. Hainutele le-a purtat de putine ori, i-au ramas mici repede, in rest... poate imi da cosul de masina, pompa de san (se sterilizeaza, nu imi fac griji, iar anumite parti chiar se inlocuiesc, cele care vin direct pe san), eu deja am pus ochii pe niste hainute ale nepotului, Calvin Klein (eu nu am bani sa-i iau asa ceva si daca nepotu nu le mai poarta.. )
Eva, Happy Anniversary
EvaF spune:
Andy_galro, bine ai revenit!!!
Anca, Musette, CD27, multumesc
Am vazut ca vorbeati mai sus de lucruri de imprumut sau daruite. Din pacate, eu fiind singura la parinti, nu are cine sa imi dea carucior, scoica sau alte chestii, noi vom fi nevoiti sa luam totul de la zero, absolut tot vom cumpara. Insa daca mi-ar fi propus un neam foarte apropiat as fi acceptat cu inima deschisa lucrusoare frumoase, dar...asta este!!!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
zambetmic spune:
eva, multi ani sanatosi si cu copii frumosi alaturi de sotul tau
anca81 ... multumesc pt raspuns, eu am o problema cu pantalonii de vara cu un nr mai mare ... as arata ca un butoias, deoarece am doar 1.55 inaltime, deci daca imi iau ceva larg, pui si burta, clar ma rostogolesc
of, vad io ... aaaa, voi mai puteti purta ciorapi?
eu nu asa ca mi-am luat din cei cu banda lipicioasa, si au fost ok, desi e cam ciudat ca bate vantu' la fund (aveam o rochita subtire)
alexa, eu consider ca vitaminele nu-s chiar de joaca si eu una zic ca nici in exces nu sunt bune
atat timp cat analizele ti-au iesit bune, nu ai carente, inseamna ca mogaldeata are si ea tot ce ii trebuie
eu iau doar acidul folic si il voi lua atat cat imi este recomandat
18+ cu fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
anca81 spune:
Hehehe, trebuie sa va spun si voua ce nazbatii mai face fetita mea. De 2 zile isi propteste piciorusele de peretii uterului si face bicicleta sau exerseaza mersul. E asa de scumpa. Simt clar diferenta dintre "poc-ul" de pana acum si "pedalare"
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra