Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
julax spune:
Cand vad ca ati luat 1-2 kg,mi se pare tare putin.Eu am luat deja 6-7 kg,deci se pare ca sunt pe podium
Muuh,si cu cele 25 kg in plus tot burtica parea mare,in rest...
Aly, flicitari pentru baietel.Si la noi tot cam asa a decurs ultima intalnire,cu activiatte intensa in direct
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Muuh spune:
Multumesc, multumesc dar tot balenica eram. In ziua pozei nu am mai putut imbraca pantalonii sotului, pe care ii purtasem in ultimele luni pentru ca ma strangeau.
felicic nu vreau sa contribui suplimentar la supararea ta dar nu este rau sa iei in consideratie macar unele dintre propunerile cunstiintelor/rudelor etc. Vei vedea ca sunt foarte multe lucruri pe care le folosete destul de putin dar care mananca fonduri destul de insemnate. Iar unele produse de bb second hand arata ca noi. Noi am avut un scaun de masina primit de la finul meu, l-a folosit Alexei, o finuta, acum e imprumutat temporar si il va folosi si BB2. Asta este primul care mi-a venit in cap, cu siguranta mai sunt si altele.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
_irina_ spune:
Felicic nici mie nu imi plac lucrurile sh, dar ma gandesc ca probabil as accepta lucruri care nu se folosesc prea des, nu sunt de uz prea intim (de exemplu caditza nu as accepta dar un sterilizator as zice ca da, oricum e sterilizat, vorba aia).
19+ inca
vdrag spune:
Pupici pe burtici la toate gravidutele!!
Am revenit cu vesti bune dupa ecografia de 20 saptamani!!
Ingerasul nostru este bine, toate sunt regula si cantareste 330 grame!! Desi am asteptat cu nerabdare aceasta ecografie, al nostru ingeras ne-a aratat funduletul si nu avrut sub nici o forma sa ne arate daca este fetita sau baietel, asa ca asteptam in continuare cu la fel de multa nerabdare si drag urmatoarea ecografie!!
In rest, am inceput sa ma lupt cu insomniile si ma gandesc serios sa cumpar una din pernele speciale de alaptat pentru a o putea folosi noaptea, deoarece este destul de greu sa gasesc pozitia cea mai potrivita de a dormi pentru mine si ingeras!!
Nu am foarte mare pofta de mancare si nu am luat foarte multe kilograme, asa ca ma gandesc sa fac un test de sange pentru a afla nivelul calciului si fierului din organism, avand in vedere ca amandoua sunt foarte importante in dezvoltarea bebelusului iar incepand cu trimestrul doi necesarul creste!!
Felicitari tuturor gravidutelor care si-au vazut bebelusii la eco si care deja au aflat daca vor avea fetite sau baietei!!
Va doresc la toate bebelusi sanatosi si frumosi!!
20+
rain_lover spune:
Va multumesc din suflet tuturor pentru toate incurajarile si toate cuvintele frumoase
Felicitari aly for the baby boy
Am rezolvat cu morfofetala, pe 26 mai la dr. Albu.
O noapte linistita si vise frumoase burtici!
19+ Eva Maria
danucu spune:
Va pup !
Mie nu mi-a mers site-ul nici aseara si nici azi. Voiam sa va spun ca azi trebuia sa merg la control. Imi pare atat de rau ca nu am apucat sa va spun din timp, am pierdut galeria de data asta Pe 22 mai am morfofetala, iata am anuntat din timp. Apropo de morfofetala doctorita mea mi-a cerut sa o fac incepand cu saptamana 22, deci nu va faceti probleme ca e tarziu (cele care mai cauta inca o programare).
La control totul ok si cu mine si cu bebe. Voiam sa va spun sa nu va faceti probleme cu kg acumulate pentru ca se pare ca sunt necesare si binevenite in sarcina. Cantarul de acasa mie imi arata un kg in plus dar cel de la doctorita tot la 61 de kg e. Adica nu am luat nici un kg in plus si am intrat in saptamana 20. Doctorita m-a intrebat daca mananc, a zis ca nu e bine sa iau multe kg dar nici sa nu iau nu e bine deloc pentru ca dupa nastere exista riscul de a fi slabita. Bebe ia din rezervele tale si de acolo acest risc. Iar pentru alaptare avem nevoie de putere. Deci mancati normal si nu va faceti probleme pentru kg. Drept urmare eu am mancat doua croissante si un ecler in seara asta (exceptie totusi ca prea mult zahar nu e bun). Voi continua sa mananc normal, nu vreau nici sa dau in extrema cealalta.
Anca, am citit despre peripetia cu programarea. Bine ca poti merge vineri, cu ocazia asta vei avea galerie dubla.
Rain_lover, felicitari pentru fetita si acomodare usoara in Spania. Ce te invidiez, vei avea soare tot timpul.
Piolica, bine ai revenit.
aly_c20, felicitari pentru bebe boy.
vdrag, ce surpriza! Felicitari pentru bebe sanatos si marut, are personalitate, vrea sa va arate ca el e seful. Cand e urmatoarea ecografie?
Eu nu am luat nici un kg dupa cantarul doctoritei deci nu esti singura. Bebe ia din rezervele tale, nu cred ca trebuie sa-ti faci prea mari probleme. Insa cum spuneam mai sus e bine sa incerci sa mananci, doctorita mi-a zis ca e bine sa luam cateva kg pentru a nu fi prea slabite dupa nastere.
Poze cu burtica nu ne pui?
Eu voi fi 2 zile la un training, daca voi avea timp va voi citi seara daca nu va citesc din nou joi.
Va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune.
19+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
anca81 spune:
Buna dimineata dragele mele! Unde sunt albinutele harnice, inca dorm?
Ce de vesti bune! Rain_lover, Aly_c20, Vdrag, Danucu, felicitari pentru bebelusii sanatosi Danucu, tu ce comoara ascunzi in burtica? Ai aflat culoarea caruciorului?
Miruna, m-am uitat la pozele tale, ai avut o burtica foarte frumoasa cu Alexei, nu mi se pare ca se vad cele 25 de kg. Alexei e un dulce, imi place atat de mult poza in care e de mana cu tati pe malul marii si cea facuta de aproape in care se vede cat e de grasunel si pufos
Denisa ati ales un nume pentru baby boy?
Piolica, Andy_galro, Tzitziri, bine ati venit din concedii
Felicic, si eu sunt de parere ca ar trebui sa te uiti la lucrusoarele pentru bebe care ti se "ofera pe tava". Cine stie, poate gasesti ceva util, mai ales daca iti sunt apropiati cei care se ofera sa te ajute. Eu voi lua de la sora mea caruciorul nepoatei mele. Chestii de igiena - gen cadita, biberoane, suzete etc n-as lua de la nimeni, dar carucior, premergator, scaunel pentru masina, marsupiu daca sunt in stare buna chiar nu vad nimic rau.
JulyMorning, baga vestile bune
Sa aveti o zi frumoasa
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
zambetmic spune:
'neata burtici,
am fost plecata si eu 2 zile iar ieri nu a mers site-u' ... cam naspa, ca ma invatasem sa fiu la curent cu ce se intampla pe aici in timp real
in fine, felicitari noilor carucioare, fetita si baietel si mamicilor lor
eu ma laud cu 2 kg luate in 4 zile nu mai pooot de nervi, am deja 5 in total
ieri am incercat sa-mi gasesc pantaloni de gravi, bineinteles ca m-am lasat repede pagubasa, imi veneau pana la gat si cei cu talie joasa pana la subrat
asa ca m-am gandit sa-mi caut niste blugi cu talie f joasa in care sa-mi incapa fundu si picioarele umflatele (ca sa nu le zic grasane)
ce ziceti, e o idee buna? inainte purtam cu talie joasa, dar oare acum o sa ma simt bine ... nu ca as vedea alta solutie, ca nu ma pot imbraca inca cu rochite si fustite, e rece dimineata, azi erau 8 grade
in rest ... azi dimineata am avut senzatia ca misca guguloiu, dar inca nu a fost ceva care sa-mi dea siguranta 100% ca el a fost ... asa ca inca astept
cam atat despre noi, asteptam vestile bune in continuare de la toate mamicile si picii din burtici
17+ cu fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
anca81 spune:
Zambetmic, am incercat eu pantaloni cu talie joasa, chiar mega joasa . Era OK cat stateam in picioare insa cand ma puneam jos imi venea burta peste si ma strangeau. Cred ca mai degraba iti iei ceva pantaloni de vara cu snur in talie, poate cu o marime mai mare.
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
AlexaM spune:
Am fost aseara la eco morfofetala.
BB e ok. Are 504G Totul este dezvoltat cum trebuie. La toate masuratorile apare ca e in limite normale...asa ca m-am linistit. Mi-a spus dr ca are niste dilatatii reale...cica se intampla la baietei dar ca dispar in cateva saptamani.
Aveti idee ce si cum?
Mai am o intrebare: mie dr mea mi-a recomandat din saptamana a20-a sa u mai iau elevit ci sa iau doar fier si acid folic. Am facut asa cum mi-a zis dar cam stau cu inima stransa ca nu are bb tot ce-i trebuie. Plus ca ieri la eco BB apare cu 2 zile mai mic decat la eco de acum 3 saptamani...asa ca paranoia e la ea acasa.
La dr mea am programare abia joi asa ca pana atunci... PLus ca am prins o raceala tare naspa...de-mi curge nasul non-stop.
In ceea ce priveste kg...eu am luat pana la 23 sapt 6.5kg. Ultimele 4 le-am luat in ultima luna.
Multa sanatate.
AlexaM
23+
bobo junior