Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
denisa.g spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa va citesc in sfarsit!!
Joy - bafta la morfo !!! Sa vii cu vesti bune!
July - sa vii cu vesti bune de la eco!!
Monica - Andrei???? Gata, a disparut "Denisa"??!?!?! Imi plac mult hainutele, caruciorul, salteluta, pernutele.. tot ce ai cumparat. Noi nu am cumparat nimic nimic inca!! Sa fie sanatos si frumos baietelul tau.
Anca, bafta multa pt vineri (incep de azi a-ti ura). Sa o vezi pe fetita ta sanatoasa!!
Aly_c20 - multa sanatate. Sa te refaci repede si sa fie bebe sanatos. Si pe mine ma urca mereu pe masa pt control la col.
Clau - aniversrae frumoasa si tot ceva doriti sa se implineasca. Ai fost la ekg?
tzitziri- bine ai revenit !!
Nu in ultimul rand : felicitari pt fetita Rain_lover!! Sa fie sanatoasa, frumoasa si sa-ti fie bine tie si familiei tale in Spania
21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy_galro spune:
Hello fetele! Iata ca am revenit si noi din vacanta.....offffff ce dor mi-a fost de voi....si ma bucur mult ca va pot scrie acum.....ati scris mult, am avut ce citi si sa vedem acum cu ce am ramas:
In primul rand vreau sa le spun felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce comori ascund in burtici....sa fiti sanatoase fetelor si bebeii si bebelinele voastre la fel, sa creasca mari si frumosi/frumoase.
Eu mai am de asteptat un pic pana in 16 mai cand ma duc la eco si sper sa aflu ce comoara am.
joy bafta mare la eco-morfo! hai cu vestile bune
monica am inteles ca "denisa" s-a transformat in Andrei.....ei asta e....sa fie sanatos si frumos ca mami si tati si atunci nu e nici o problema
rain_lover felicitari pentru fetita
denisa ce mai faci? cum te simti?
anca imi pare rau ca nu ti-ai vazut bebelina dar lasa ca trece repede...pana vineri ne ai pe noi aici alaturi de tine
clau anivesrsare frumoasa
july hai cu vestile bune de la ecoooo!!!
eva cum a fost la dinner-party? ceva poze ne arati si noua? (Sau urmeaza si nu mai tin eu minte???)...oricum multi pentru tine
Pup toate burticile frumoase de la noi din odisee!!!!!
Andreea19+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze:
NOI DOI
aly_c20 spune:
Multumesc,fetelor, pentru sustinere!
felicitari rain_lover pt printesa!sa fie sanatoasa!
am fost la eco morfo...sunt asa fericita ca l am vazut pe bb al meu!era asa zbenguit:))radea si dr de el, dadea din picioare (a zis ca are picioare de fotbalist:))) si din maini, dr zicea ca aplauda:))
la un moment dat ridicase mainile deasupra capului...scumpul lu' mama!
a zis dr ca e un bb "nerusinat" ca a scos si limba si statea si cracanat sa si arate putzulica:))
a si inghitit de cateva ori...
minunea noastra e bine!totul e ok, multumim lui Dzeu!
aaa...si se pare ca e mai mare decat stiam eu, s a modificat dpn de la 16 la 11 sept!
cine se pricepe poate ma trece si pe mine in listutza cu un bb boy:P
va pup
21+Sebi
_irina_ spune:
Buna seara,
ce de lume s-a intors din concediu. Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebelusii sanatosi si voiosi.
Incep sa se coloreze carucioarele.
Poate in 20 cand am eco si eu o sa vad ce e.
Daca nu, nu, asta e, sa fie sanatos.
19+ inca
felicic76 spune:
aly_c20:felicitari pentru baietel! Bine ca este totul bine si cu tine si cu bebelul!
rain_lover: sa-ti traiasca printzesita!Sa inteleg ca o sa nasti in Spania?
am vazut ca ati discutat de greutate, eu ma plangeam la inceputde greutate, am luat 6 kg in primele 2 luni de sarcina, de la 62 la 68 Kg, iar acum m-am cantarit si am 67kgTrebuie sa-i spun doctorului?Sau este o chestie de moment? De mancat, mananc la fel, chiar acum am venit de la "ziua barbatului" unde am gustat vreo patru mici si un carnacior. Mai este cineva in situatia asta?
Vasile
14+
aluna
foto
andy_galro spune:
aly_c felicitari pentru bebe boy....sa fie sanatos...ma bucur mult pentru voi ca totul este bine
felicic ce mai faci? mi-a fost dor de glumele tale
Andreea19+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze:
NOI DOI
Muuh spune:
Eva dupa ce am scris mesajul am fugit din nou la cantar si m-am conversat putin cu el. Se pare ca sunt doar 6 dar cine il mai crede? Noi sa fim sanatosi. Uite www.flickr.com/photos/mirunajovin/2468697690/in/photostream/" target="_blank">cu 25 de kg in plus. Deocmandata arat inca www.flickr.com/photos/mirunajovin/2468665824/in/photostream/" target="_blank">asa.
Si www.flickr.com/photos/mirunajovin/2467851299/in/photostream/" target="_blank">aici ii vedeti pe www.flickr.com/photos/mirunajovin/2468686034/in/photostream/" target="_blank">ei
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
andy.p spune:
aly[b]felicitari ptr baietel
[b]mirunati-am vazut pozele.Arati bine si cu 25 si cu 6.
20+
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
andy_garlo:bine, mercic de intrebare! cu diverse probleme existentiale, imi curge vopseaua din cap, nu-mi mai prinde deloc, o sa termin sarcina trendy, juma neagra si juma rosie, transpir ca un cal de curse, dar numai la subratul drept, nush ce sa le mai zic(de dulce) la surorile si cumnatele mele care sa ofere sa-mi cedeze sterilizatoare, tarcuri, carucioare, ba o cumnata vitrega imi dadea cadita, te-ai prins ca toate folosite de bebeii lor, nu? Cred ca-s o adunatura de batute-n cap care nu realizeaza ca ptr primul meu copil o sa cumpar numai eu si taica-su(asta vrea sa-i faca prima baie in sampanie copilului), nu o sa accept nimic second hand. Si primind cate un telefon pe saptamana de genul asta, am inceput sa nu ma mai abtin, iar acum sunt oaia neagra a familiei, incapatanata care vrea sa faca risipa de bani pe lucruri inutile
Vasile
14+
aluna
foto
dar in rest facem foarte bine amandoi